Infrarood fotocelsensor

Infrarood fotocelsensor

Infrarood fotocelsensor Infrarood fotocel   Sensorenfabrikant voor automatische poorten

Jutai infrarood fotocelsensoren werken met allerlei   de automatische poort- of deurcontrollers, zoals de   schuifpoorten, draaipoorten of rolpoorten. De infrarood fotocelsensoren worden meestal gebruikt als veiligheidsapparaat voor automatische poortbesturing. De foto-elektrische straalsensoren hebben een zender en een ontvanger voor elk, aangezien een object wordt gedetecteerd wanneer de lichtstraal wordt geblokkeerd om de ontvanger van de zender te bereiken. IR-20M foto-elektrische detector met enkele bundel bestaat uit twee delen, de zendende en ontvangende apparaten. De foto-elektrische infrarooddetector ' De zender stuurt het infrarood aan en zendt een gemoduleerde infraroodstraal uit en plaatst een infraroodontvanger op een bepaalde afstand. De foto-elektrische straalsensor ' s ontvanger ontvangt   de infrarode stralingsenergie door de fototransistor en zet tenslotte   om in een elektrisch signaal. Na de juiste verwerking wordt dit elektrische signaal vervolgens naar het alarmcontrollercircuit gestuurd.                                              

 

Het gebruik van fotocelbeveiligingssensor

Fotocel veiligheidsfotobundelsensor wordt gebruikt als   een veiligheidsapparaat voor elektrische poort   om te voorkomen dat hekken zich sluiten voor naderende voertuigen en voetgangers op de oprit.   JUTAI actieve fotobundeldetectoren bieden   reikt tot 20 meter en is leverbaar voor zowel horizontale als verticale montage; De fotocel-infraroodsensoren zijn opgewaardeerd naar DESME-fotocellen, de aansluitingen zijn perfect   voor een directe ruil.

Infrarood fotostraalsensoren Poortbeveiliging  

JUTAI als de infrarood fotocelsensor levert de   fotocelbeveiligingsbalk die speciaal is ontworpen   voor alle soorten poorten, zoals schuifpoorten, draaipoorten, garagedeuren of   overheaddeur. JUTAI-fotobundeldetectoren zijn ook voor slagboompoort, alarmsysteem of magazijnbewaking.  

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us