Infraroodfotocellsensor

Infraroodfotocellsensor Infraroodfotocell   Sensorenfabrikant voor automatische poorten

Jutai Photocell,   Fotocell -barrière   Werk met allerlei automatische poort- of deurcontrollers, zoals de   Schuifpoorten, schommelpoorten of rolpoorten. De infrarood fotocelsensoren die meestal worden gebruikt als veiligheidsapparaat voor automatische poorten die controleren. De foto -elektrische straalsensoren hebben voor elk een zender en ontvanger, omdat een object wordt gedetecteerd wanneer de lichtstraal wordt geblokkeerd om naar de ontvanger van de zender te komen.   De foto -elektrische infrarooddetector ' S -zender drijft de infrarood aan en straalt een gemoduleerde infraroodstraal uit en plaats een infraroodontvanger op een bepaalde afstand. De foto -elektrische straalsensor ' S ontvanger ontvangt   De infraroodstralingsenergie door de fototransistor en uiteindelijk converteert   in een elektrisch signaal. Na een goede verwerking.   Fotocell -straal,   Fotocell balksensor.

Het gebruik van de veiligheidsstraalsensor van de fotocel

Jutai Photocell, Infrared Photocell Sensor, fotocelbarrière   Veiligheidsfoto -bundelsensor wordt gebruikt als   Een veiligheidsapparaat voor elektrische poort   Om te voorkomen dat poorten de naderende voertuigen en voetgangers op de oprit afsluiten.   JUTAI Foto Beam Security Actieve detectoren bieden   Bereiken tot 20 m en zijn beschikbaar voor zowel horizontale als verticale montage; De fotocellinfraroodsensoren zijn opgewaardeerd naar desme -fotocellen, de fittingen zijn perfect   voor een directe ruil.

Infrarood fotostraalsensoren Gate Safety Device  

Jutai als de infrarood fotocellsensor biedt de   Fotocell veiligheidsstraal die speciaal ontworpen   Voor alle soorten poorten, zoals schuifpoorten, swing poorten, garagedeuren of   boven de deur. Jutai PhotoBeam -detectoren zijn ook voor barrièrematel, alarmsysteem of magazijnbewaking.   Infrarood fotostraal sensoren poort veiligheidsapparaat.

Jutai Infrared Photocell Sensor Type IR-20 heeft de langste detectieafstand van maximaal 20 meter in alle omgevingen, krachtige infraroodtechnologie, en heeft veel voordelen zoals anti-interferentie, anti-blind circuit, geïmporteerde grondstoffen en uniek ontwerp, in Om de hoge veiligheid van klanten met behulp van onze producten te verbeteren, beloofde Jutai een garantie van 12 maanden.   Het gebruik van de veiligheidsstraalsensor van de fotocell,   Infrarood fotocellsensoren fabrikant voor automatische poorten, phtocell -balk. Infraroodfotocellsensor

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us