Infrarood fotocel sensor

Infrarood fotocel sensor

Infrarood fotocel sensor Infrarood fotocel   Sensoren Fabrikant voor automatische poorten

Jutai infrarood fotocelsensoren werken met allerlei   de automatische poort- of deurcontrollers, zoals de   schuifpoorten, draaipoorten of rolpoorten. De infrarood fotocelsensoren worden meestal gebruikt als een veiligheidsapparaat voor het automatisch besturen van poorten. De foto-elektrische straalsensoren hebben zender en ontvanger voor elk, omdat een object wordt gedetecteerd wanneer de lichtstraal wordt geblokkeerd om de ontvanger van de zender te bereiken. IR-20M single beam foto-elektrische detector bestaat uit twee delen, de verzendende en ontvangende apparaten. De zender van de foto-elektrische infrarooddetector stuurt het infrarood aan en zendt een gemoduleerde infraroodstraal uit en plaatst een infraroodontvanger op een bepaalde afstand. De ontvanger van de foto-elektrische straalsensor ontvangt   de infrarode stralingsenergie door de fototransistor en converteert uiteindelijk   in een elektrisch signaal. Na de juiste verwerking wordt dit elektrische signaal vervolgens naar het alarmcontrollercircuit gestuurd.                                              

 

Het gebruik van een fotocel-veiligheidssensor

Fotocel veiligheidsfotostraalsensor wordt gebruikt als   een veiligheidsvoorziening voor elektrische poort   om te voorkomen dat poorten sluiten op de naderende voertuigen en voetgangers op de oprit.   JUTAI actieve detectors voor fotostraalbeveiliging bieden   reikt tot 20 m en is beschikbaar voor zowel horizontale als verticale montage; De fotocel-infraroodsensoren zijn opgewaardeerd naar DESME-fotocellen, de fittingen zijn perfect   voor een directe ruil.

Infrarood fotostraalsensoren Gate-beveiligingsapparaat  

JUTAI als de infrarood fotocelsensor levert de   fotocel veiligheidsstraal die speciaal is ontworpen   voor alle soorten poorten, zoals schuifpoorten, draaipoorten, garagedeuren of   overhead deur. JUTAI-fotodetectoren zijn ook voor barrière-giekpoort, alarmsysteem of magazijnbewaking.  

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us