Barrière radar detector voor boombarrière veilig of trigger

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer RD24-6M
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Barrier radar detector productbeschrijving

Jutai RD24-6m Barrier Radar Detector is een product van onze 24 GHz microgolftechnologiecategorie. Het kan voornamelijk worden gebruikt om de boombarrière te activeren of om een ​​veiligheids-anti-klemfunctie aan de poort toe te voegen.

Barrière radar detector

RD24-6m hoofdfuncties en voordelen:

Draadloze monitoring : Draadloze monitoringtechnologie vereenvoudigt installatie en onderhoud omdat het de noodzaak voor uitgebreide kabels of bedrading elimineert. Dit vermindert de implementatiekosten en complexiteit.

Monitoring van alle weersomstandigheden : Barrière radar -detectoren kunnen werken in verschillende nadelige weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en mist. Dit zorgt voor continue monitoring en beveiliging, onaangetast door weersomstandigheden.

Monitoring met een hoge nauwkeurigheid : Dankzij high-nauwkeurige radartechnologie kunnen barrière-radardetectoren de positie en beweging van individuen, voertuigen of andere obstakels nauwkeurig detecteren. Dit helpt bij de precieze identificatie van potentiële bedreigingen.

Verstelbare gevoeligheid : Gebruikers kunnen de radar aanpassen ' S Gevoeligheid volgens specifieke behoeften en omgevingscondities. Dit helpt valse alarmen te verminderen en tegelijkertijd de detectie van kleine doelen te waarborgen, waardoor het systeem wordt verbeterd ' S -aanpassing.

Lage onderhoudskosten : Vanwege minimale onderhoudsvereisten en zeldzame dagelijkse activiteiten hebben barrièrestraaldetectoren doorgaans relatief lage onderhoudskosten, waardoor de totale eigendomskosten en werking worden verlaagd.

Privacy bescherming : Sommige barrière radar -detectoren richten zich op bewegingsdetectie zonder persoonlijke identiteitsinformatie op te nemen, waarvoor de privacybescherming van gebruikers te zorgen. Dit is vooral belangrijk voor privacygevoelige toepassingen.

Integratie : Barrier Radar -detectoren bieden integratiemogelijkheden en kunnen naadloos integreren met andere beveiligingssystemen zoals camera's, alarmsystemen en toegangscontrolesystemen. Dit biedt een uitgebreide beveiligingsoplossing, die de algehele veiligheid verbetert.

Samenvattend zijn barrière -radardetectoren efficiënte hulpmiddelen voor beveiligingsbewaking met de mogelijkheid om betrouwbaar te werken in verschillende omgevingscondities. Ze bieden ook verstelbare functies en integratiemogelijkheden om te voldoen aan de diverse behoeften van gebruikers. Hun lage onderhoudskosten en privacybeschermingsfuncties verbeteren hun aantrekkingskracht verder.

Veiligheidssensoren

Over product na-sales service. Als u problemen heeft tijdens de installatie en het gebruik, hebben we een toegewijde ingenieur om contact met u op te nemen om het probleem voor u op te lossen en bieden we een productgarantieservice van ten minste 1 jaar.

barrièresensoren

 

Jutai is een uitgebreide fabrikant van de barrierpoort die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie integreert. We worden gedreven door innovatie en een toewijding aan kwaliteit, toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke oplossingen voor onze klanten. Terwijl we ons eigen merk bouwen, willen we ook een vertrouwde productiepartner worden op uw reis om uw eigen merk op te zetten en te promoten. #Barrier Radar Detector  

Samenvattende barrière Radar voor BOOM -barrière is een geavanceerde beveiligingsoplossing die is ontworpen om de veiligheid en efficiëntie van parkeerplaatsen, wegingang en voertuigtoegangsbesturingspunten te verbeteren. Met behulp van een zeer nauwkeurige radartechnologie detecteert het nauwkeurig de positie van voertuigen en obstakels, waardoor Swift Gate wordt geopend en sluit, waardoor de verkeersstroom en veiligheid worden verbeterd. Betrouwbaar werken in alle weersomstandigheden, biedt het snelle en precieze voertuigdetectie, waardoor de wachttijden worden verkort en de doorvoer verhogen. Met lage onderhoudskosten en een focus op privacybescherming, It ' is een veelzijdige en kosteneffectieve toevoeging aan parkeerbeheer, toegangscontrole op de weg en beveiligingssystemen voor onroerend goed.

 

David
Overzeese marketing
WhatsApp : +8613143400257
jutaigateaccess2@gmail.com
sales15@jutairfid.com

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us