retro reflectie fotocel met het relais binnen gebruik buiten gebruik

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer IRR-7R
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1pair één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Retro reflectie fotocel met het relais binnen  

Retro   Reflecterende fotocel met relais erin bestaan ​​  van   An   emitter   en ontvanger   In   A   Single   huisvesting.   De   Licht   Geproduceerd   Door   De   emitter   is   Reflected   Terug   naar   De   Ontvanger   met   zijn flector.whenever   Dit   Licht   balk   is   Obstructed,   De   Uitvoer   Signaal   van   De   Sensor   voor   De   Detectie   van   Transparant   Objectsare   Gekenmerkt   Door   Hun   Lang   Sensing   Bereiken   van   UP   naar   6m   op   De   Irr-7m.

retro reflectie fotocel met het relais

Retro reflectie fotocel met het relais. Ze bestaan ​​uit een emitter en ontvanger ina enkele behuizing. Het licht dat door de emitter wordt geproduceerd, wordt met areflector teruggeefseld naar de ontvanger. Wanneer deze lichtstraal wordt belemmerd, is het uitgangssignaal van de sensor ChangessTate. Fotocell retro reflecterende sensoren voor de detectie van transparante objecten worden gekenmerkt door hun lange detectiebereiken tot 6 m op de IRR-7M-reflector en hun kleine behuizing. Gecombineerd met een uitgebreid assortiment accessoires bieden ze een eenvoudige manier om sensoren in systemen te integreren. De IRR-7M vermindert de tijd die nodig is om deze te installeren en uit te lijnen tot slechts enkele seconden, waardoor dit het ideale product is voor logistieke toepassingen. ItProvides snel en flexibele sensorinstallatie. Verhuurt foutvrije werking en houdt kosten onder controle.

Retro reflecterende fotocelstraalsensor

Techniekparameter

fotocelstraalsensor

Voorzien zijn van

fotocelstraalsensor

Toepassingen

retro reflecterende fotocel

Product   maat

retro reflactive photocell

Bedrading   diagram

retro reflavtive photocell

 

Over ons

Bedrijfsachtergrond

Shenzhen Jutai Comm   Co., Ltd.,   Opgericht in 2012, met een geregistreerd kapitaal van 2 miljoen, is een hightech onderneming die productie, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop integreert. De oprichters van het bedrijf hebben meer dan 10 jaar werkervaring in het onderzoek en de ontwikkeling, evenals de verkoop van RF -producten. In het begin, Jutai   Richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van een reeks kaartlezer van lage frequentie tot microgolf, waaronder 125 kmHz, 13,56 kmHz, 868-915 kmHz, microgolf 2,45 kmHz en semi-actief 125k & 2.45 g. Als de ontwikkeling van de markt breiden we een reeks draadloze infraroodbeveiligingsdetectieapparatuur uit voor toegangscontrole, op basis van onze zelf ontwikkelde hardware RF-producttechnologie. Familiegroep met fotocell omvat bekabelde fotocel met een detectieafstand van 20 meter, draadloze fotocelsensor, draadloze roteerbare infraroodsensor en reflecterende foto -elektrische bundelsensor. Om de diepgaande toepassing van het project te bevorderen, hebben we bovendien ook een reeks software- en hardware-oplossingen uitgebreid over industriële toepassingen. De projectoplossingen die we hebben ontwikkeld, omvatten voornamelijk parkeerbeheersysteem, kaartlezer toegangscontrolesysteem, bezoekersbeheersysteem (lovehome   oplossing), automatische deurtoegang op afstand (Gatelink Solution) en de ontwikkeling van de grootschalige cloudsoftware Managementplatform (Jutai Clouds -oplossing).

Klantfilosofie

Jutai   Producten en oplossingen zijn verwelkomd door veel landen over de hele wereld, met de inspanningen van bedrijf ’ S -team, en de kwaliteit van de producten en onze service hebben unanieme lof gewonnen van buitenlandse klanten. We zijn toegewijd aan het verenigen van klanten in verschillende landen om te werken aan de diepgaande uitbreiding van gelokaliseerde verkoop- en relatieverkoopnetwerk, evenals gelokaliseerde technische ondersteuning en after-sales service. We willen graag werken met klanten in hun eigen gelokaliseerde merkactiviteiten om samen met klanten te ontwikkelen en te groeien. Klanten ’ Succes is ons succes.

Kwaliteitscontrole:

Voor alle hardware & Softwareproducten, vóór verzending, voeren we strikte 100% kwaliteitscontrole uit, van grondstoffen, semi-afgewerkte producten, geproduceerde producten, afgewerkte producten, technische parameters testen naar functioneel testen. We missen geen details, omdat we diep begrijpen dat we kunnen overleven in de wrede marktconcurrentie en het bedrijf zal sterker zijn, alleen als de eindklanten tevreden zijn met de kwaliteiten.

Productdienst:

Jutai   zijn toegewijd aan het opzetten van een compleet technisch ondersteuningssysteem, de overeenkomstige technische ondersteuning en begeleidingsdiensten worden gedurende het gehele verkoopproces geleverd, waaronder pre-sales, in-sales en after-sales. Voor pre-sales zal ons zakelijke personeel klanten gedetailleerde en doordachte productfunctie-uitleg geven. Voor after-sales geven onze trainingsingenieurs product op afstand op afstand en bieden ze on-site installatierichtlijnen voor klanten. Als klanten vragen hebben, kunnen ze nadenken over ons technische ondersteuningsteam. We zullen snel reageren en problemen efficiënt oplossen. Voor productproblemen bieden we   Hardware Elektronische theoretische onderhoudsbegeleiding in detail. Voor eenvoudige vragen zullen we klanten helpen om de reparaties lokaal te voltooien om de volledige tijd en kosten na de verkoop te verkorten en de eindklant te verbeteren ’ s ervaring van onze service.     Retro reflectie fotocel met het relais,   Gebruik de buiten retro reflectie fotocell stabiele sensorafstand is 7m,   Retro reflectie fotocell bundelsensor,     Retro -fotocellsensor.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us