Enkele infrarood fotocelsensor met infrarood detectietechnologie

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer IR-20M
Land van herkomst China
Certificaat CE / FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 10
Betalingsmiddel TT / Western Union, PayPal
Pakket details Kartonnen doos, 11,5 * 11 * 3,5 cm / st
Mogelijkheid om te leveren 10000 stks / maand

Enkele infrarood fotocelsensor   Gebruikt voor FAAC   En Beninca Gates

JUTAI enkele infraroodstraalsensor met infrarooddetectietechnologie, JUTAI   infrarood fotocel met   20m leesafstand, En main inclusief zender en ontvanger,   JUTAI   is een zeer professionele fabrikant van infrarood fotocelsensoren. Al onze veiligheidsfotobundelafdekkingen   zijn gemaakt van Duits uv-materiaal en infraroodverlichting van Amerikaanse merken, relais We gebruiken Japan Omron, in combinatie met de strikte kwaliteitscontrole, zorgen we ervoor dat elk product een stabiele en betrouwbare kwaliteit heeft, en de infrarooddetector met enkele bundel   wordt voornamelijk toegepast op het slagboomcontrolesysteem. automatische deuren, garagedeuren en toegangscontrolesystemen voor rolluiken. Momenteel zijn de producten geëxporteerd naar Europa en Amerika, en JUTAI   bieden OEM- en ODM-services aan veel klanten.

 

Baise Paramemter voor   JUTAI Enkele infrarood fotocelsensor met infrarood detectietechnologie

 

Productnaam: JUTAI Enkele infraroodstraalsensor met infrarooddetectietechnologie
Voeding: 12 / 24VAV / DC
Detectieafstand: met 20m stabiele detectieafstand
Operate Temperatuur: -10 graden tot 60 graden
Max TX werkstroom: 25mA
Max RX werkstroom: 35mA
Max. Relaiscontract: max. Bereik   Up: 20 meter (binnen   of   buiten)
IP-tarief: IP65
Omslag   Materiaal: uv-materiaal
Kan direct buiten werken
Van aangezicht tot zonlicht, afstand niet verkleinen
OEM / ODM: OEM / ODM Service Aangeboden
Garantieleven: 24 maanden
Kleur: Zwart Behuizing
Materiaal: kunststof
Nettogewicht: 160 g

 

Details Grootte van   JUTAI Enkele infrarood fotocelsensor met infrarood detectietechnologie

 

JUTAI foto-oogsensor met zeer miniformaat en zeer eenvoudig te installeren, u kunt de volgende foto raadplegen over de grootte van onze fotobundelsensor.

 

Enkele infrarood fotocelsensor

 

Welke service biedt JUTAI

 

Na jaren van hard werken en ontwikkelen imponeren we klanten met eersteklas kwaliteit. Steeds meer klanten eisen dat wij OEM / ODM-services leveren. We zijn ook erg bereid om onze klanten te helpen hun eigen merken te maken en hen te helpen deze lokaal te promoten.

 

fotocel     eye fotocel  straal sensor

 

Installatiegrootte  

JUTAI ' s infrarood veilige oogsensoren   zijn heel eenvoudig te installeren, en al onze infraroodfoto-oogstralen   serie zijn compatibel met 12VAC / DC 24VAC / DC, en zijn werk   met alle automatische deurmachines op de markt. De toepassing van de JUTAI-fotocelsensor is zeer flexibel.

 

veiligheidssensor geïnstalleerd

 

Bedrijfsprofiel

JUTAL richt zich als de beste Chinese fabrikant van slagboomaandrijvingen voornamelijk op de ontwikkeling van de giekhekaandrijving, voertuiglusdetector en foto-elektrische straal ter wereld. JUTAL produceert ook alle series slagboompoorten, RFID-seriële lezers draadloze producten voor toegangsoplossingen voor poorten. We hebben bijna 10 jaar ervaring opgedaan in draadloze technologie en in de groothandel in slagboomoperatoren. JUTAL heeft ook zijn eigen fabriek voor slagboomoperatoren die perfecte productielijnen bezit, voornamelijk hoogwaardige slagboom voor parkeren, lusdetector voor voertuigen, eenkanaals voertuigdetector, tweekanaals voertuigdetector, infraroodfotocelveiligheidssensor inclusief bedrade infraroodfotocelbundelsensor , draadloze infrarood fotocel straalsensor, en 180 graden hoek roteren type enkele infrarood fotocel beam detector te plaatsen in productielijn. Een andere productielijn is de serie draadloze RFID-lezers, waaronder 125K lage frequentie lange afstand proximity kaartlezer 1,3 m, 125K lage frequentie middellange afstand proximity kaartlezer 1 m, UHF lange afstand lezer 9-15 m 2. 45 ghzmicro-wave actieve lange afstand lezer 1-30 m en semi-passieve lange X-afstandskaartlezer, alle JUTAL-hardwareproducten zijn gebouwd rond poorttoegangssysteem, en we bieden een volledig assortiment toegangscontroleoplossingen, parkeerbeheeroplossingen en parkeergeleidingssysteemoplossingen en Enkele infrarood fotocelsensor. JUTAL houdt zich al jaren aan de drie principes: kwaliteit eerst, continue innovatie en service eerst. Voor al onze producten stellen wij zeer strenge kwaliteitseisen. In die jaren hebben drie van die kernnormen het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Daarnaast hebben we professionele technische teams voor service na verkoop en technische ondersteuning. Voor de producten zullen we doorgaan met het upgraden van onze technologieën en het leveren van betere producten voor onze klanten.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us