Infrarood fotocelsensor IR-20 gebruikt bij poortautomatisering

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer IR-20M
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union
Pakket details 1pair One Box, 100 Pair One Carton
Mogelijkheid om te leveren 6000 / per maand

 

Infrarood fotocelsensor gebruikt voor slagboom en   Garagepoort openen en sluiten

Draadloos   Photocell Beam Sensor of Photo Electric Beams zijn in feite een punt-naar-punt-straal van onzichtbaar infrarood licht dat van een zendeenheid naar een ontvangende eenheid gaat en als een object het licht blokkeert   van infrarood fotocelsensor gemaakt door JUTAI je weet iets ' is daar. JUTAI vervaardigt beveiliging   Infrarood fotocel Sensor     worden gebruikt met automatische poorten aan weerszijden van een oprit als een veiligheidsvoorziening om te voorkomen dat een poort op een voertuig sluit. Gewoonlijk gebruikt wanneer een poort is ingesteld om zichzelf na een tijdsvertraging automatisch te sluiten (auto-close).   JUTAI actieve infraroodstralen (detectoren) met Italiaanse kwaliteitsnormen

Bevestiging van infrarood fotocelsensor IR-20M gemaakt door JUTAI en gebruikt   naar slagboom openen en sluiten is de beste oplossing voor onze klanten en wordt gebruikt in de slagboom, rolluik, automatische poortoplossing.

Specificatie infrarood fotocelsensor:

Voeding: 12 / 24VAC / DC
Detectieafstand: met een stabiele detectieafstand van 20 m
Max. Bereik: 20 meter (binnen of buiten)
Opereren Temperatuur: -10 graden-60 graden
Max.TX werkende stroom: 25mA
Max.RX werkende stroom: 35mA
Max. Relaiscontract: max. 500mA e 48Vac / Dc
IP-tarief: IP65
Covermateriaal: uv-materiaal
Kan direct buiten werken;
Gezicht op zonlicht, afstand niet verkleinen
Waterproof: Water Proof en kan direct buiten werken
OEM / ODM: OEM en ODM service aangeboden
Garantieleven: 24 jaar garantie
Nettogewicht: 160 g

Infrarood fotocelsensor installeren

Infrarood fotocelsensorfabriek suggereert dat voor   punt ,   naar punt   fotocellen ,   je hebt wel een laagspanningskabel nodig over de oprit.     Bij schuifpoorten is dit meestal gewoon een kwestie van het installeren van de kabel in de poortbaan, als deze hol is, hoewel er wel op moet worden gelet dat de kabel niet ' t beschadigd raken waar het de baan binnenkomt en dat de baan niet ' Er zijn openingen tussen de oprit en de oprit die groot genoeg zijn om de kabel in te laten glijden en verpletterd te worden door de volgende auto die eroverheen rijdt.   De fotocellen kunnen op de poortpalen worden geïnstalleerd en als dit holle metalen palen zijn, kan de bekabeling in de paal worden gelegd.

Voor schommel  
poorten
,   laagspanningskabel moet langs elke kant van de oprit en over de oprit worden geleid.     Voor één set fotocellen zijn afzonderlijke palen nodig.

Fotocellen installeren

Voor   punt ,   naar punt   fotocellen ,   je hebt wel een laagspanningskabel nodig over de oprit.     Bij schuifpoorten is dit meestal gewoon een kwestie van het installeren van de kabel in de poortbaan, als deze hol is, hoewel er wel op moet worden gelet dat de kabel niet ' t beschadigd raken waar het de baan binnenkomt en dat de baan niet ' Er zijn openingen tussen de oprit en de oprit die groot genoeg zijn om de kabel in te laten glijden en verpletterd te worden door de volgende auto die eroverheen rijdt.   De fotocellen kunnen op de poortpalen worden geïnstalleerd en als dit holle metalen palen zijn, kan de bekabeling in de paal worden gelegd.

Voor schommel  
poort
,   laagspanningskabel moet langs elke kant van de oprit en over de oprit worden geleid.     Voor één set fotocellen zijn afzonderlijke palen nodig.

Infrarood fotocelsensor IR-20M Veiligheid naar slagboom openen en sluiten is de beste oplossing voor onze klanten en wordt gebruikt in de slagboom, rolluik, automatische poort   oplossing.

 

Infrarood fotocelsensor

 

Infrarood fotocelsensor display:

Infrarood fotocelsensor
Infrarood fotocelsensor

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us