UHF-lezer voor lange afstanden

UHF-lezer voor lange afstanden

UHF-lezer voor lange afstanden   UHF Long Range   Lezer Gate Control  

De ultrahoge frequentie UHF   lezer met groot bereik is speciaal ontworpen voor toegangscontrolesystemen voor parkeergarages. JUTAI UHF RFID-lezer met groot bereik heeft de   bereik   dat tot 8-12 meter wat af te lezen is van de voertuigen. Jutai biedt een frequentie van 860-868 mhz of 902-928 mhz,   anders   RFID-frequentievereisten gelden voor verschillende landen. JUTAI   biedt onze klanten de beste oplossing.

UHF passieve handsfree parkeergarage voor lange afstanden

JUTAI biedt passieve handsfree parkeeroplossing, zoals de integratie van een UHF-lezer met groot bereik met behulp van UHF RFID-technologie; JUTAI lange afstand UHF passieve RFID-lezer   is bedoeld voor een low-budget oplossing voor toegangscontrolesystemen voor auto's. Deze oplossing wordt voornamelijk gebruikt in parkeersystemen op lange afstand, JUTAI-parkeercontrolebord en parkeertoegangscontrolesoftware is beschikbaar voor gebruik door zijn klanten. Deze   oplossing is voornamelijk   gebruikt in handsfree parkeren oprit poort oplossing die   is erg gemakkelijk en handig voor de gebruikers om te gebruiken. Het is een totale handvrije en tijdbesparende oplossing voor klanten.

 

 

 

 

UHF-antenne voor lange-afstandslezer  

JUTAI UHF lange afstand RFID-lezers voor voertuigondersteuning   ISO18000-6C (EPC Gen2) -protocol-tag. Het kan op grote schaal worden toegepast in veel RFID-applicatiesystemen, zoals op het gebied van logistiek, toegangscontrolesystemen voor poorten, antivalsemsystemen en controlesystemen voor industriële productieprocessen. De 12dbi-antenne met een effectafstand tot 15-20m (effectieve afstand is afhankelijk van de antenne, tag en omgeving) .UHF-lezer ondersteunt RS23S-, RS485-, Wiegand 26/34-interface en beschikt ook over automatisch lopend, interactief en trigger-activerend werk modus.                          

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us