UHF Long Range Reader

UHF Long Range Reader

UHF Long Range Reader   UHF Lange afstand   Reader Gate Control  

De ultrahoge frequentie UHF   lange afstand lezer is speciaal ontworpen voor het toegangscontrolesysteem van parkeergarages. JUTAI lange afstand UHF RFID-lezer heeft de   bereik   dat kan oplopen tot 8-12 meter die kan worden gelezen van de voertuigen. Jutai biedt een frequentie van 860-868 mhz of 902-928 mhz,   anders   RFID-frequentievereisten zijn van toepassing op verschillende landen. JUTAI   biedt onze klanten de beste oplossing.

UHF passieve handsfree lange afstand slagboomoplossing

JUTAI biedt een passieve handsfree parkeeroplossing, zoals de integratie van UHF lange-afstandslezers met behulp van UHF RFID-technologie; JUTAI UHF passieve RFID-lezer over lange afstand   is gericht op low-budget oplossing voor toegangscontrolesystemen voor auto's. Deze oplossing wordt hoofdzakelijk gebruikt in langeafstandsparkeersysteem, JUTAI-parkeercontrolebord en parkeersysteem voor toegangscontrole is beschikbaar voor klanten. Deze   oplossing is voornamelijk   gebruikt in handsfree parkeren oprit poort oplossing die   is zeer eenvoudig en handig voor de gebruikers om te gebruiken. Het is een totale handvrije en tijdbesparende oplossing voor klanten.

 

 

 

 

UHF Antenne voor lange afstandslezers  

JUTAI UHF lange afstand RFID-lezers voor voertuigondersteuning   ISO18000-6C (EPC Gen2) protocol-tag. Het kan op grote schaal worden toegepast in vele RFID-toepassingssystemen, zoals op het gebied van logistiek, poorttoegangscontrolesysteem, anti-namaaksysteem en industrieel productieprocescontrolesysteem. De 12dbi-antenne met effectafstand tot 15-20m (effectieve afstand is afhankelijk van de antenne, tag en omgeving). UHF-lezer ondersteunt RS23S, RS485, Wiegand 26/34 interface en beschikt ook over automatisch, interactief en triggeractiverend werk modus.                          

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us