UHF-lezer voor lange afstanden

UHF-lezer voor lange afstanden

  UHF Long Range   Lezerpoortbesturing  

De ultrahoge frequentie UHF   lezer met groot bereik is speciaal ontworpen voor toegangscontrolesystemen voor parkeerterreinen. JUTAI lange afstand UHF RFID-lezer heeft de   bereik   die tot 8-12 meter die kan worden afgelezen uit de voertuigen. Jutai biedt 860-868 mhz of 902-928 mhz frequentie,   anders   RFID-frequentievereisten gelden voor verschillende landen. JUTAI   biedt onze klanten de beste oplossing.

UHF passieve handsfree langeafstandspoortjes voor slagboom

JUTAI biedt een passieve handsfree-parkeeroplossing, zoals de integratie van UHF-lezer met groot bereik met behulp van UHF RFID-technologie; JUTAI lange afstand UHF passieve RFID-lezer   is bedoeld voor een low-budget auto-toegangscontrolesysteemoplossing. Deze oplossing wordt voornamelijk gebruikt in langeafstands parkeersystemen, JUTAI parkeerbesturingskaart en parkeertoegangscontrolesoftware is beschikbaar voor zijn klanten om te gebruiken. Dit   oplossing is hoofdzakelijk   gebruikt in hands-free parkeren oprit poort oplossing die   is erg gemakkelijk en handig voor de gebruikers om te gebruiken. Het is een totale handvrije en tijdbesparende oplossing voor klanten.

 

 

 

 

UHF-langetermijnlezerantenne  

JUTAI UHF lange afstand RFID-lezers voor voertuigondersteuning   ISO18000-6C (EPC Gen2) protocollabel. Het kan op grote schaal worden toegepast in veel RFID-applicatiesystemen, zoals op het gebied van logistiek, toegangscontrolesysteem voor poorten, anti-namaaksysteem en controlesysteem voor industriële productieprocessen. De 12dbi-antenne met een effectieve afstand tot 15-20 m (effectieve afstand is afhankelijk van de antenne, het label en de omgeving). UHF-lezerondersteuning RS23S, RS485, Wiegand 26/34 interface en biedt ook automatisch werkend, interactief en triggeractiveringswerk modus.                          

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
E - :
duanjixing2008@gmail.com
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us