Veiligheidslichtgordijn Infrarood Fotobalksensor PB10-4L15

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer PB10-4L15
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Voorbeeld: 75 $/PCS Anders: onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

1 meter lang 4   Infraroodstraal Veiligheidslicht Lichtgordijn Infrarood Fotocell

Productomschrijving

De infraroodstraalsensor vertegenwoordigt een geavanceerde technologie die infrarood -optica gebruikt om een ​​efficiënte doeldetectie te bereiken. Door infraroodstralen uit te zenden en hun reflectie of verstrooiing te bewaken, neemt deze sensor de aanwezigheid, afstand en beweging van objecten binnen het onzichtbare spectrum nauwkeurig waar. Op grote schaal toegepast in automatiseringssystemen, beveiligingsmonitoring en elektronische apparaten, speelt de sensor een cruciale rol bij het ondersteunen van intelligente toepassingen.   Deze sensoren hebben flexibele detectieafstanden om te voldoen aan verschillende toepassingsvereisten, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenomgevingen. Producten hebben vaak instelbare parameters, waardoor gebruikers de gevoeligheid en responstijd kunnen afstemmen op basis van specifieke behoeften. Met uitzonderlijke weerstand tegen interferentie stelt deze sensoren in staat om een ​​hoge betrouwbaarheid in complexe omgeving te behouden.

Samenvattend bieden infraroodstraalsensoren niet alleen essentiële perceptiemogelijkheden voor moderne technologische toepassingen, maar spelen ze ook een cruciale rol bij het verbeteren van systeemefficiëntie, beveiliging en energieverbruik. #Safety Light Curtain

Veiligheidslichtgordijn


Hoofdkenmerk

 • Stabiele detectieafstand 15 meter
 • 180 ° Draaihoek
 • IP65 Beschermingscijfer. Geschikt voor zware buitenmelding.
 • Met sabotagebestendige alarmfunctie
 • Standaard relais signaaluitgangsmodus
 • De lengte en het aantal stralen kunnen worden aangepast

sollicitatie


Specificatie

Model   PB20-16L15
Technologie   Infrarood optische techniek
Detectiemodus Aanwezigheid detecteren
Aantal balken   4         (Kan aangepast worden)
Lengte   1M       (Kan aangepast worden)
Detectieafstand 15m
Bedrijfsspanning   12-24V
Bedieningsstroom van de zender < 50 ma
Ontvangerbedrijf stroom < 50 ma
Reactietijd   50/100/150/200ms verstelbaar
Trigger time Blokkeer een lichtstraal, trigger in 2 seconden, blok aangrenzende 2 stralen of meer, trigger onmiddellijk
Trigger -methode   Enkele bundel trigger of multi-balk trigger (kan geselecteerd)
Werktemperatuur   20 ~ 60 ℃
Relatieve vochtigheid 90%RV in max; (geen condensatie)
Alarmuitgang   Wired output, relayoutput30vdc@2a, 125Vac@1A
Output Way (Wired Model) Bedrade transmissie, (no/nc)
Rotatiehoek     180 graden horizontaal
IP -niveau   IP65
Materiaal Aluminium legering en pc -plastic

Werkend principe

Infraroodstraalsensoren werken op basis van de principes van infraroodstralingsemissie, reflectie en ontvangst. De fundamentele werkprincipes worden als volgt beschreven:

 1. Infrarood -emissie: De sensor bevat een infrarood -emitter die een infraroodstraal projecteert.

 2. Balk Voortplanting: De uitgezonden infraroodstraal reist langs een gedefinieerd pad, waardoor een virtuele balk ontstaat.

 3. Doelinteractie: Als er een doelobject langs het straalpad is, interageert het met het infraroodlicht. Het doel ' S reflectie, absorptie of verstrooiing van het infraroodlicht veroorzaakt variaties.

 4. Reflectie of verstrooiing: De sensor omvat een infraroodontvanger die is ontworpen om het gereflecteerde of verspreide infraroodlicht te vangen dat terugkeert van het doelwit.

 5. Signaalverwerking: Het ontvangen signaal ondergaat verwerking, analyse van kenmerken zoals signaalsterkte, frequentie of andere kenmerken om de aanwezigheid, afstand of andere relevante informatie over het doelwit te bepalen.

 6. Uitvoerresultaten: De geanalyseerde resultaten worden doorgaans uitgevoerd als elektrische of digitale signalen, waardoor overeenkomstige acties, alarmen of gegevensregistratie worden geactiveerd.


Certificering

CE


Vedio -referentie

Bedrijfsprofiel

Jutai is een uitgebreide fabrikant van foto -elektrische sensor die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie integreert. We worden gedreven door innovatie en een toewijding aan kwaliteit, toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke oplossingen voor onze klanten. Terwijl we ons eigen merk bouwen, willen we ook een vertrouwde productiepartner worden op uw reis om uw eigen merk op te zetten en te promoten.

Met meer dan een decennium ervaring in onderzoek en productie hebben we een schat aan kennis opgebouwd in draadloze communicatietechnologie, automatische deursensoren en groothandelsverdeling van de barrièrespoort. Onze kernbedrijfsgebieden omvatten momenteel een reeks automatische deursensor. Microgolfradarsensoren voor automatische deuren, een infraroodsensorreeks, lusdetectors, een reeks korte, middelgrote en lange afstand draadloze RFID-kaartlezers, barrièrepoorten,   en parkeerbarrièrepoort. Alle Jutai ' S Hardwareproducten zijn ontworpen als aanvulling op toegangscontrolesystemen en bieden uitgebreide oplossingen voor toegangscontrole, parkeerbeheer en parkeergeleidingssystemen.     #Safety Light Curtain

Demo -showkamer

 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us