Veiligheidslichtgordijn Infrarood Foto Beam Sensor FC20-32L20

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer FC20-32L20
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Voorbeeld: 230 $/PCS Anders: onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos

2.2 meter lang 32   Infraroodstraal Veiligheidslicht Lichtgordijn Infrarood Fotocell

Productomschrijving

 

Het Safety System FC20-32L20-serie bestaat uit robuuste aluminiumprofielen die zowel zender- als ontvanger-eenheden bevatten. Infraroodstralen worden uitgestoten om de aanwezigheid van individuen of objecten te detecteren door onderbrekingen te detecteren. De optische communicatie tussen de zender en ontvanger -eenheden elimineert de behoefte aan elektrische verbindingen.

Om te voorkomen dat fouten van reflecties worden gereflecteerd, krijgt elke infraroodstraal een unieke identificatiecode toegewezen. Wanneer een object of een persoon ' s Ledemaat onderbreekt de uitgezonden stralen, de ontvangereenheid opent onmiddellijk de uitvoer, wat leidt naar de automatisering ' s blokkade. Het systeem zorgt alleen voor veiligheid wanneer het testsysteem wordt geactiveerd, waardoor de barrière wordt gecontroleerd ' S Precies functioneren (raadpleeg de sectie Veiligheidstest).

Dit systeem vindt de toepassing in verschillende scenario's, waaronder het detecteren van mensen of obstakels in de buurt van toegangspunten zoals high-speed vouwdeuren, sectionele deuren, schuifdeuren en poorten.   #Safety Light Curtain.

Veiligheidslichtgordijn

 

 


Hoofdkenmerk

 • Stabiele detectieafstand 15 meter
 • 180 ° Draaihoek
 • Met sabotagebestendige alarmfunctie
 • Standaard relais signaaluitgangsmodus
 • De lengte en het aantal stralen kunnen worden aangepast

Infraroodsensoren

 


Specificatie

 

Model   FC20-32L20
Technologie   Infrarood optische techniek
Detectiemodus Aanwezigheid detecteren
Aantal balken   32             (Kan aangepast worden)
Lengte   220cm       (Kan aangepast worden)
Detectieafstand 20m
Bedrijfsspanning   12-24 VAC/DC
Zenderverbruik Max @ 10 VDC < 3 W
Ontvangersverbruik Max @ 10 VDC 3 W
Reactietijd   < 45 ms
Lichtgolflengte 940 nm
Veiligheidsuitgangen Max 350Ma@40vdc
Werktemperatuur   -20 ~ +60 ℃
Relatieve vochtigheid 95%RV in max; (geen condensatie)
Output Way (Wired Model) Bedrade transmissie, (no/nc)
Rotatiehoek     180 graden horizontaal
IP -niveau   IP55
Materiaal Aluminiumlegering en polycarbonaat

Werkend principe

Infraroodstraalsensoren werken op basis van de principes van infraroodstralingsemissie, reflectie en ontvangst. De fundamentele werkprincipes worden als volgt beschreven:

 1. Infraroodemissie: de sensor bevat een infraroodzending die een infraroodstraal projecteert.

 2. Balk Voortplanting: de uitgezonden infraroodstraal reist langs een gedefinieerd pad, waardoor een virtuele balk ontstaat.

 3. Doelinteractie: als er een doelobject langs het straalpad is, interageert het met het infraroodlicht. Het doel ' S reflectie, absorptie of verstrooiing van het infraroodlicht veroorzaakt variaties.

 4. Reflectie of verstrooiing: de sensor omvat een infraroodontvanger die is ontworpen om het gereflecteerde of verspreide infraroodlicht te vangen dat terugkeert van het doelwit.

 5. Signaalverwerking: het ontvangen signaal ondergaat verwerking, analyseren van functies zoals signaalsterkte, frequentie of andere kenmerken om de aanwezigheid, afstand of andere relevante informatie over het doelwit te bepalen.

 6. Uitgangsresultaten: de geanalyseerde resultaten worden doorgaans uitgevoerd als elektrische of digitale signalen, waardoor overeenkomstige acties, alarmen of gegevensregistratie worden geactiveerd.


Certificering

CE


Vedio -referentie


Bedrijfsprofiel

Jutai staat als een onderscheidende bewegingsensor foto -elektrische sensorfabrikant, die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie naadloos integreert. Onze niet -aflatende toewijding aan innovatie en kwaliteit stuwt ons om uitzonderlijke oplossingen te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Naast het vestigen van ons merk, streven we ernaar om uw vertrouwde productiepartner te zijn, wat bijdraagt ​​aan het creëren en promoten van uw unieke merkidentiteit.

Met een decennium van expertise in onderzoek en productie hebben we een schat aan kennis verzameld over draadloze communicatietechnologie, automatische deursensoren en groothandelsverdeling van barrièregoorten. Onze primaire focus omvat een uitgebreid scala aan producten, waaronder automatische deursensoren, magnetronradarsensoren voor automatische deuren, infraroodsensorreeksen, lusdetectoren, korte, gemiddelde en lange afstand draadloze RFID-kaartlezers, evenals barrièrepoorten en parkeerbarrière poorten. Elk hardwareproduct van Jutai is zorgvuldig ontworpen om de toegangscontrolesystemen naadloos aan te vullen en biedt uitgebreide oplossingen voor toegangscontrole, parkeerbeheer en parkeergeleidingssystemen.   #Safety Light Curtain

Demo

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us