Infrarood lichtgordijn ingebedde infraroodstraalsensor CB15-8L

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer CB15-8L8
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union,
Pakket details 1 -stuk één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

1,5 meter lang 8 infraroodstraal   Ingebed   Veiligheidsinfrarood lichtgordijn

Productomschrijving

Het CL15-8L8 Infrared Light Curtain is een hoogwaardige detectieapparaat die speciaal is ontworpen voor de veiligheid van industriële automatische deuren. Met behulp van geavanceerde infraroodtechnologie kan het in realtime obstakels in het deuropengebied detecteren, waardoor de veilige doorgang van mensen en objecten wordt gewaarborgd. Dit lichtgordijn heeft een hoge gevoeligheid en snelle respons, in staat om binnen milliseconden te detecteren en te reageren om knijpenongevallen te voorkomen.

Bovendien kunnen het brede dekkingsbereik en sterke anti-interferentiemogelijkheden stabiel werken in complexe omgevingen, niet beïnvloed door externe lichtbronnen en elektromagnetische interferentie. Gemakkelijk te installeren, het is geschikt voor verschillende soorten industriële automatische deursystemen, waaronder schuifdeuren en vouwdeuren, waardoor het een ideale keuze is om de veiligheid van industriële automatische deuren te verbeteren.

Infrarood lichtgordijn


Hoofdkenmerk

 1. Hoge gevoeligheid : De CL15-8L8 gebruikt zeer gevoelige infraroodsensoren om zelfs de kleinste veranderingen in het deuropeningsgebied te detecteren, waardoor betrouwbare obstakeldetectie wordt gewaarborgd.
 2. Snelle responstijd : Het kan binnen milliseconden reageren, waardoor ongevallen worden voorkomen door snel te reageren op de aanwezigheid van objecten of mensen.
 3. Brede dekkingsgebied : Het lichtgordijn bedekt het hele deuropengebied zonder blinde vlekken, waardoor uitgebreide detectie wordt gewaarborgd.
 4. Sterke anti-inmenging : Het werkt stabiel in complexe omgevingen, niet beïnvloed door externe lichtbronnen en elektromagnetische interferentie.
 5. Makkelijke installatie : Ontworpen voor eenvoudige en snelle installatie, het is compatibel met verschillende soorten industriële automatische deursystemen, zoals schuifdeuren en vouwen.
 6. Lege functie : Het lichtgordijn heeft een lege functie, waardoor het specifieke gebieden of objecten kan negeren, waardoor het aanpassingsvermogen aan verschillende omgevingen en toepassingen wordt verbeterd.
 7. Compact ontwerp : Het lichtgordijn is compact en kan gemakkelijk worden ingebed in deurnaden, waardoor het ideaal is voor installaties waar de ruimte beperkt is.

Infrarood lichtgordijn


Specificatie

Ontvanger
Model   CL15-8L8
Technologie   Infrarood optische techniek
Detectiemodus Aanwezigheid detecteren
Aantal balken   8   (Kan aangepast worden)
Lengte   150 cm       (Kan aangepast worden)
Detectieafstand 8 m
Werkstroom < 20MA@DC12V
Werkspanning DC12-24V
Werkbereik 1-8m
Maximale beschermingshoogte 1225 mm (verbergende model), 1305 mm (normale modus)
Uitvoer Nee/nc, com
LED -status Rood licht (object geblokkeerd), blauw licht (niet geblokkeerd), blauw licht flitsen (eerste stroom op, emitter en ontvanger niet uitgelijnd)
Bedrijfstemperatuur -20 ℃ ~+60 ℃
Beschermingsniveau LP67
Schaalmateriaal Aluminium profiel

 

 

Zender
Model   CL15-8L8
Technologie   Infrarood optische techniek
Detectiemodus Aanwezigheid detecteren
Aantal balken   32             (Kan aangepast worden)
Lengte   220cm       (Kan aangepast worden)
Detectieafstand 20m
Werkstroom < 65MA@DC12V
Werkspanning DC12-24V
Werkbereik 1-8m
Maximale beschermingshoogte 1225 mm (verbergende model), 1305 mm (normale modus)
LED -status Blauw lichtconstante (normaal), rood licht flitsen snel (spanning onder 9V, boven 28V)
Bedrijfstemperatuur -20 ℃ ~+60 ℃
Beschermingsniveau LP67
Schaalmateriaal Aluminium profiel

Werkend principe

Infraroodstraalsensoren werken op basis van de principes van infraroodstralingsemissie, reflectie en ontvangst. De fundamentele werkprincipes worden als volgt beschreven:

 1. Infraroodemissie: de sensor bevat een infraroodzending die een infraroodstraal projecteert.

 2. Balk Voortplanting: de uitgezonden infraroodstraal reist langs een gedefinieerd pad, waardoor een virtuele balk ontstaat.

 3. Doelinteractie: als er een doelobject langs het straalpad is, interageert het met het infraroodlicht. Het doel ' S reflectie, absorptie of verstrooiing van het infraroodlicht veroorzaakt variaties.

 4. Reflectie of verstrooiing: de sensor omvat een infraroodontvanger die is ontworpen om het gereflecteerde of verspreide infraroodlicht te vangen dat terugkeert van het doelwit.

 5. Signaalverwerking: het ontvangen signaal ondergaat verwerking, analyseren van functies zoals signaalsterkte, frequentie of andere kenmerken om de aanwezigheid, afstand of andere relevante informatie over het doelwit te bepalen.

 6. Uitgangsresultaten: de geanalyseerde resultaten worden doorgaans uitgevoerd als elektrische of digitale signalen, waardoor overeenkomstige acties, alarmen of gegevensregistratie worden geactiveerd.


Bedrijfsprofiel

Jutai staat als een onderscheidende bewegingsensor foto -elektrische sensorfabrikant, die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie naadloos integreert. Onze niet -aflatende toewijding aan innovatie en kwaliteit stuwt ons om uitzonderlijke oplossingen te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Naast het vestigen van ons merk, streven we ernaar om uw vertrouwde productiepartner te zijn, wat bijdraagt ​​aan het creëren en promoten van uw unieke merkidentiteit.

Met een decennium van expertise in onderzoek en productie hebben we een schat aan kennis verzameld over draadloze communicatietechnologie, automatische deursensoren en groothandelsverdeling van barrièregoorten. Onze primaire focus omvat een uitgebreid scala aan producten, waaronder automatische deursensoren, magnetronradarsensoren voor automatische deuren, infraroodsensorreeksen, lusdetectoren, korte, gemiddelde en lange afstand draadloze RFID-kaartlezers, evenals barrièrepoorten en parkeerbarrière poorten. Elk hardwareproduct van Jutai is zorgvuldig ontworpen om de toegangscontrolesystemen naadloos aan te vullen en biedt uitgebreide oplossingen voor toegangscontrole, parkeerbeheer en parkeergeleidingssystemen.   #Infrared Light Curtain Infrarood lichtgordijn


Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us