Infrarood fotocelsensor voor beveiligingsalarmsystemen

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer IR-20M
Land van herkomst China
Certificaat CE/FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 10
Gemiddelde levertijd Monsterorder 3-4 dagen, normale bestelling 5-10 dagen
Betalingsmiddel TT/Western Union, PayPal
Pakket details Doos met karton, 11,5*11*3,5 cm/pc's
Mogelijkheid om te leveren 10000 stcs/maand

Infrarood fotocelsensor voor beveiliging   Alarmsystemen

Beveiliging Infrarood Photocell   Sensoren in inbraakbeveiligingsalarmsystemen is een sensor die meet met de fysische eigenschappen van infraroodstralen. Infraroodlicht, ook bekend als infraroodlicht, heeft de eigenschappen van reflectie, breking, verstrooiing, interferentie, absorptie en dergelijke. Het is een onzichtbaar licht waarvan het spectrum buiten de rode kleur van zichtbaar licht ligt, dus het wordt infraroodlicht genoemd.

 

In vandaag ' S sterk ontwikkelde technologie, automatische controle en automatische detectie worden steeds belangrijker bij mensen ' S Dagelijks leven en industriële controle, waardoor mensen ' S leeft comfortabeler en industriële productie efficiënter. De sensor is een belangrijk onderdeel in de automatische regeling. Het is een belangrijk onderdeel van het informatie -acquisitiesysteem. De sensor meet de gemeten of responsiviteit in een signaal dat geschikt is voor transmissie of detectie (in het algemeen een elektrisch signaal) en gebruikt vervolgens een computer of een circuitapparaat. De signaaluitgang door de sensor wordt verwerkt om de functie van automatische regeling te bereiken. Omdat de responstijd van de sensor over het algemeen kort is, kan de industriële productie in realtime worden geregeld via een computersysteem. Infraroodsensoren zijn een veel voorkomend type sensoren. Aangezien infraroodfotocellsensoren een type sensor zijn die infraroodstraling detecteert, zal elk object in de natuur infraroodergie uitstralen zolang het stabiel is boven absolute nul. Daarom worden infraroodsensoren zeer praktische genoemd. Klassensensoren, met behulp van infraroodsensoren, kunnen een aantal praktische sensorkodules ontwerpen, zoals infraroodthermometers, infraroodbeelders, infrarooddetectiealarmen, automatische deurbesturingssystemen.

 

Beveiligingsstraalsensoren in inbraakbeveiligingsalarmsystemen   Parameter

Producten Naam: SE   C Uritystraalsensoren in inbraakbeveiligingsalarmsystemen
Voeding: 12/24Vav/DC
Detectieafstand: met een stabiele detectieafstand van 20 m
Werk temperatuur: -10 graden tot 60 graden
Max TX Working Current: 25MA
Max RX Working Current: 35MA
Max Relay Contract: Max.Range   UP: 20 meter (indoor   of   buiten)
IP -tarief: IP65
Cover   Materiaal: anti-UV-materiaal
Kan direct aan buiten werken
Gezicht tot zonlicht, afstand niet verminderen
OEM/ODM: OEM/ODM -service aangeboden
Garantie Life: 24 maanden
Kleur: zwarte behuizing
Materiaal: plastic
Netto gewicht: 160 g

   

 

Verbindingsgegevens voor Beveiligingsstraalsensoren in inbraakbeveiligingsalarmsystemen  

Als u Jutai -foto -oogsensor voor één op één gebruik wilt gebruiken, gebruikt u AC en moet u worden kortgesloten door de Jump Line Hat, zodat de toepassing die we Point -to Point -toepassing noemen. Dat betekent dat één transimitter werkt met slechts één ontvanger; Details verwijzen naar de volgende verbinding;

Infraroodfotocellsensor

 

Beveiligingsstraalsensoren in de installatie van inbraakbeveiliging alarmsystemen Referentie

Dit is de referentiefoto voor de Jutai -fotostraalsensor in de toepassing van de glijdende poortsysteem; één ontvanger en één zenderfixatie aan verschillende twee zijde van de poort, en detectieafstand is 20 m, wanneer mensen detecteren, zal het een signaal geven aan de poortcontroller, en Gate zal niet openen voor veilig doel.

Type fotosensoren

Voordeel voor   Beveiligingsstraalsensoren in inbraakbeveiligingsalarmsystemen

Alle Jutai InfraredInfrared Photo Oogsensensor   Huizen zijn gemaakt van Duitse anti-UV-materialen. We gebruiken Amerikaanse merken voor infraroodlampen. We gebruiken Japanse merken voor relais. We garanderen de absolute kwaliteit voor alle apparaten. Samen met onze eigen strikte kwaliteitscontrolestandaarden zorgen we ervoor dat Jutai   Elke producten van een eenheid die onze klanten krijgen is perfect, kan lange tijd in de harde buitenomgeving werken, waardoor de problemen van klanten worden verminderd

Leveranciers van fotocellsensor  Infrarood diffuseert blik sensor

 

Wat service jutai aanbiedt aan   Beveiligingsstraalsensoren in inbraakbeveiligingsalarmsystemen

Definieer infraroodsensor     photo electric sensor definition     infrared photo beam sensor

 

Fulture voor US Infrared Photocell Sensor   :

Jutai is niet alleen een professionele infraroodfoto oogsensor   Fabrikant, we produceren ook barrière   Poorten, voertuigdetectoren, lezers op lange afstand, lezers op middellange afstand, korte afstandslezers en we bieden ook een reeks parkeerbedieningen. Systeemoplossingen, oplossingen voor toegangscontrolesysteem, rond enkele van de oplossingen voor aanwezigheid en toegangscontrole voor RFID -producttoepassingen.

JUTAI Photo Beam Sensor for rolling shutter

 

ir sensor meaning

 

 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us