Infrarood fotocelsensor voor beveiligingsalarmsystemen

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer IR-20M
Land van herkomst China
Certificaat CE / FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 10
Gemiddelde levertijd Sample order 3-4 dagen, normale order 5-10 dagen
Betalingsmiddel TT / Western Union, PayPal
Pakket details Kartonnen doos, 11,5 * 11 * 3,5 cm / st
Mogelijkheid om te leveren 10000 stks / maand

Infrarood fotocelsensor voor beveiliging   Alarmsystemen

Beveiliging infrarood fotocel   sensoren in inbraakalarmsystemen is een sensor die meet met de fysische eigenschappen van infraroodstralen. Infrarood licht, ook wel infrarood licht genoemd, heeft de eigenschappen van reflectie, breking, verstrooiing, interferentie, absorptie en dergelijke. Het is een onzichtbaar licht waarvan het spectrum buiten de rode kleur van zichtbaar licht valt, daarom wordt het infrarood licht genoemd.

 

In vandaag ' s hoogontwikkelde technologie, automatische besturing en automatische detectie worden steeds belangrijker bij mensen ' s dagelijks leven en industriële controle, waardoor mensen ' s leven comfortabeler en industriële productie efficiënter. De sensor is een belangrijk onderdeel van de automatische regeling. Het is een belangrijk onderdeel van het informatie-acquisitiesysteem. De sensor meet het gemeten of reactievermogen in een signaal dat geschikt is voor transmissie of detectie (meestal een elektrisch signaal) en gebruikt vervolgens een computer of een circuitapparaat. Het signaal dat door de sensor wordt uitgevoerd, wordt verwerkt om de functie van automatische controle te bereiken. Omdat de reactietijd van de sensor over het algemeen kort is, kan de industriële productie in realtime worden aangestuurd via een computersysteem. Infraroodsensoren zijn een veelgebruikt type sensoren. Omdat infraroodfotocelsensoren een type sensor zijn dat infraroodstraling detecteert, zal elk object in de natuur infraroodenergie uitstralen zolang het stabiel is boven het absolute nulpunt. Daarom worden infraroodsensoren zeer praktische genoemd. Klassensensoren die infraroodsensoren gebruiken, kunnen een aantal praktische sensormodules ontwerpen, zoals infraroodthermometers, infraroodcamera's, infraroodalarmen voor lichaamsdetectie en automatische deurbesturingssystemen.

 

Beveiligingssensoren in inbraakalarmsystemen   Parameter

Producten Naam: Se   c Beveiligingssensoren in alarmsystemen voor inbraakbeveiliging
Voeding: 12 / 24VAV / DC
Detectieafstand: met 20m stabiele detectieafstand
Operate Temperatuur: -10 graden tot 60 graden
Max TX werkstroom: 25mA
Max RX werkstroom: 35mA
Max. Relaiscontract: max. Bereik   Up: 20 meter (binnen   of   buiten)
IP-tarief: IP65
Omslag   Materiaal: uv-materiaal
Kan direct buiten werken
Van aangezicht tot zonlicht, afstand niet verkleinen
OEM / ODM: OEM / ODM Service Aangeboden
Garantieleven: 24 maanden
Kleur: Zwart Behuizing
Materiaal: kunststof
Nettogewicht: 160 g

   

 

Verbindingsdetails voor Beveiligingssensoren in inbraakalarmsystemen  

Als u JUTAI Photo Eye Sensor For One-to-One wilt gebruiken, gebruik dan AC en moet worden kortgesloten door de jump line hat, zodat die applicatie we point-to-point-applicatie noemen.Dat betekent dat één transimitter met slechts één ontvanger werkt; Details verwijzen naar de volgende verbinding;

Infrarood fotocelsensor

 

Beveiligingsstraalsensoren in inbraakbeveiligingsalarmsystemen Installatiehandleiding

Dit is de referentiefoto voor JUTAI Photo Beam Sensor In Sliding Gate System-toepassing; een ontvanger en een zender bevestigen aan verschillende twee zijden van de poort, en de detectieafstand is 20 m, wanneer mensen detecteren, geeft het een signaal aan de poortcontroller, en het hek gaat niet open voor een veilig doel.

type fotosensoren

Voordeel voor   Beveiligingssensoren in inbraakalarmsystemen

Alles van JUTAI infraroodInfrarood fotooogsensor   behuizingen zijn gemaakt van Duitse anti-uv-materialen. Voor infraroodlampen gebruiken we Amerikaanse merken. We gebruiken Japanse merken voor relais en garanderen absolute kwaliteit voor alle apparaten. Samen met onze eigen strikte kwaliteitscontrolenormen zorgen we ervoor dat JUTAI   Elke eenheidsproduct dat onze klanten krijgen, is perfect, kan lange tijd in de barre buitenomgeving werken, waardoor de problemen van klanten worden verminderd

leveranciers van fotocelsensoren  infrarood diffuus kan sensor

 

Welke service biedt JUTAI aan   Beveiligingssensoren in inbraakalarmsystemen

definiëren infrarood sensor     photo electric sensor definition     infrared photo beam sensor

 

Fulture voor Amerikaanse infraroodfotocelsensor   :

JUTAI is niet alleen een professionele infrarood foto-oogsensor   fabrikant, wij produceren ook barrière   poorten, voertuigdetectoren, lezers voor lange afstanden, lezers voor middellange afstanden, lezers voor korte afstanden en we bieden ook een reeks parkeercontroles aan. Systeemoplossingen, toegangscontrolesysteemoplossingen, rond enkele van de aanwezigheids- en toegangscontroleoplossingen voor RFID-producttoepassingen.

JUTAI Photo Beam Sensor for rolling shutter

 

ir sensor meaning

 

 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us