Nabijheid Mid Range Reader

Nabijheid Mid Range Reader 125kHz Card Access Control

Juati-RFID Proximity Mid-Range Reader Leverancier biedt klanten de 125 kHz Mid-Range EM-lezer met een bereik   tot 65 cm. De nabijheidslezer van de nabijheid kan worden geconfigureerd in   Veel interfaceformaten, waaronder Wiegand   RS232 en is perfect   voor toepassingen zoals Gate Access of Parking Control.   De nabijheids-mid-range-lezer biedt gebruikers een handsfree toegangsoplossing door de gebruikers   Flits hun kaarten en steek ze in een auto om handsfree toegangsoplossing te zijn.

Jutai biedt allerlei parkeerhardwarepoort toegangscontrole apparatuur, waaronder de   MID RANGE of Long Range Proximity Card -lezers,   Toegang tot het bedieningspaneel en toegangscontrolebeheer voor zijn klanten. Jutai Gate Toegang RFID Proximity Card -lezers kunnen ook   Werk samen met het externe toegangscontrolesysteem

 

Nabijheid Mid Range Reader 13.56 MHz -lezer

Mid -bereik 125 kHz Proximity Card Reader Main Export Markets                              

Proximity Middle Range Reader wordt voornamelijk gebruikt in Azië, Australazië, Centraal/Zuid -Amerika, Oost -Europa, Mid Oost, Afrika, Noord -Amerika en West -Europa.

 

Mid -bereik 125 kHz Proximity Card Reader parkeersysteem                                                            

Nabijheid Mid Range Reader met Barrier Gate is perfect voor voor het parkeerbeheer, gebruikers kunnen invoeren of verlaten met de geldige kaartlezer. Jutai biedt ook toegangscontrolesoftware voor ID -kaartbeheer. Het is een gebruiksvriendelijk parkeerbeheersysteem voor de gebruikers.

Een middenklasse 125kHz Proximity-kaartlezer is een cruciaal onderdeel in moderne parkeersystemen, die veilige en handige toegangscontrole biedt. Met de frequentie van 125 kHz werkt deze lezer naadloze interactie met nabijheidskaarten of belangrijke FOB's. In parkeerapplicaties kunnen gebruikers eenvoudig hun kaarten in de buurt van de lezer houden, waardoor ze toegang krijgen tot parkeerfaciliteiten.

Deze systemen verbeteren de beveiliging door ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde voertuigen en personeel specifieke parkeerplaatsen kunnen betreden. Bovendien dragen ze bij aan efficiënt beheer en het bijhouden van voertuigbewegingen, waardoor gegevens worden verstrekt voor facturering, bezettingsmonitoring en beveiligingsrecords.

Mid-range 125kHz Proximity-kaartlezers vinden een evenwicht tussen betaalbaarheid en effectiviteit, waardoor ze een populaire keuze zijn voor verschillende parkeeroplossingen, waaronder gated communities, bedrijfsfaciliteiten en openbare parkeergarages. Hun duurzaamheid, integratie -gemak en compatibiliteit met bestaande toegangscontrolesystemen maken ze onmisbaar voor het handhaven van orde, beveiliging en efficiënte activiteiten in moderne parkeeromgevingen. #Proximity Mid Range Reader

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us