Nabijheid Mid Range Reader

Nabijheid Mid Range Reader

Nabijheid Mid Range Reader Nabijheid Middenbereiklezer 125 KHz Toegangscontrole kaart

JUATI - leverancier van RFID proximity-lezer voor middenbereik biedt klanten de middenklasse EM-lezer van 125 kHz met een bereik   tot 65 cm. De proximity-lezer voor middenbereik kan worden geconfigureerd in   veel interface-indelingen, waaronder Wiegand   RS232 en is perfect   voor toepassingen zoals poorttoegang of parkeercontrole.   De proximity-lezer voor middenbereik biedt gebruikers een handsfree oplossing door gebruikers   flash hun kaarten en steek ze in een auto om handsfree toegang oplossing te zijn.

JUTAI biedt allerlei soorten parkeerhardware toegangscontrole-apparatuur, waaronder de   middellange of lange afstand proximity kaartlezers,   toegangscontrole paneel en toegangscontrole management software voor zijn klanten. JUTAI gate toegang RFID proximity kaartlezers kunnen ook   werken met het toegangscontrolesysteem van derden. JUTAI heeft ook één kaartoplossing voor het hele gebouw, toegangscontrole, toegangscontrole, liftbeheer en parkeersysteem.  

Middenbereik 125 kHz Nabijheidskaartlezer Belangrijkste exportmarkten                              

Nabijheid Middenbereiklezer wordt voornamelijk gebruikt in Azië , Australazië , Midden / Zuid-Amerika , Oost-Europa , Midden-Oosten, Afrika , Noord Amerika en West-Europa.

 

Middenbereik 125 kHz Nabijheidskaartlezer Parkeersysteem                                                            

Proximity Mid Range Reader met slagboom is perfect voor het parkeerbeheer, gebruikers kunnen met de geldige kaartlezer in- of uitstappen. JUTAI biedt ook toegangscontrolesoftware voor ID-kaartbeheer. Het is een gebruiksvriendelijk parkeerbeheersysteem voor de gebruikers.

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us