Proximity middenbereik lezer

Proximity middenbereik lezer Proximity middenbereiklezer 125KHZ kaarttoegangscontrole

JUATI - Leverancier van RFID-proximity-lezers voor het middensegment biedt klanten de 125 kHz mid-range EM-lezer met een reeks   tot 65 cm. De proximity-lezer voor middenbereik kan worden geconfigureerd in   veel interface-indelingen, waaronder Wiegand   RS232 en is perfect   voor toepassingen zoals poorttoegang of parkeercontrole.   De proximity middenklasse lezer biedt gebruikers een handsfree toegangsoplossing door de gebruikers   flash hun kaarten en plak ze in een auto om handsfree toegang te krijgen.

JUTAI biedt allerlei soorten apparatuur voor toegangscontrole voor parkeerhardware, waaronder de   proximity kaartlezers voor het midden- of langeafstandsbereik,   toegangscontrole paneel en toegangscontrole beheer software voor haar klanten. JUTAI-poorttoegang RFID-proximitykaartlezers kunnen ook   werken met het toegangscontrolesysteem van derden. JUTAI kreeg ook één kaartoplossing voor de toegangscontrole van het hele gebouw, toegangscontrole via de poort, het beheer van de liftcontrole en het parkeersysteem.  

Middenbereik 125 kHz Proximity-kaartlezer Belangrijkste exportmarkten                              

Proximity Middle range-lezer wordt voornamelijk gebruikt in Azië , Australazië , Centraal / Zuid-Amerika , Oost-Europa , Midden-Oosten, Afrika , Noord Amerika en West-Europa.

 

Middenbereik 125 kHz Proximity-kaartlezer Parkeersysteem                                                            

Proximity Mid Range Reader met slagboom is perfect voor het parkeerbeheer, gebruikers kunnen in- of uitstappen met behulp van de geldige kaartlezer. JUTAI biedt ook toegangscontrolesoftware voor ID-kaartbeheer. Het is een gebruiksvriendelijk parkeerbeheersysteem voor de gebruikers.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us