Veiligheidslichtgordijn Infrarood Foto Beam Sensor FC20-28L20

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer FC20-28L20
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Voorbeeld: 200 $/pcs Anders: onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

2.2 meter lang 28   Infraroodstraal Veiligheidslicht Lichtgordijn Infrarood Fotocell

Productomschrijving

Het veiligheidsapparaat FC20-28L20-serie bestaat uit   Zendeenheden en ontvangereenheden, beide in stevige aluminium waarschuwt. Bundels van infraroodstralen worden gegenereerd in staat om de aanwezigheid van mensen en / of objecten te detecteren wanneer ze worden onderbroken. De communicatie tussen de zendereenheid en de ontvangereenheid wordt optisch uitgevoerd en daarom is geen elektrische verbinding tussen de twee eenheden nodig.

Om reflecties en / of ontvangstfouten te voorkomen, wordt een unieke identificatiecode ingesteld voor elke infraroodstraal. Wanneer een object, ledemaat of lichaam van een persoon de stralenstralen door de transmissie -eenheid onderbreekt, wordt de uitgang onmiddellijk geopend door de ontvangereenheid, met als gevolg van blokkering van de automatisering. Het systeem is alleen veilig wanneer het testsysteem wordt gebruikt, hiermee kunt u de juiste werking van de barrière controleren (zie par.Safety Test). Typische toepassingen van het systeem omvatten detectie van mensen of materiële obstakels in de buurt van toegangspoorten zoals: 1 . High-snelheid vouwdeuren en sectionele deuren. 2. Deuren en poorten. #Safety Light Curtain

Veiligheidslichtgordijn

 


Hoofdkenmerk

 • Stabiele detectieafstand 15 meter
 • 180 ° Draaihoek
 • Met sabotagebestendige alarmfunctie
 • Standaard relais signaaluitgangsmodus
 • De lengte en het aantal stralen kunnen worden aangepast

infraroodstraal

 


Specificatie

Model   FC20-28L20
Technologie   Infrarood optische techniek
Detectiemodus Aanwezigheid detecteren
Aantal balken   28             (Kan aangepast worden)
Lengte   220cm       (Kan aangepast worden)
Detectieafstand 20m
Bedrijfsspanning   12-24 V
Zenderverbruik Max @ 10 VDC < 3 W
Ontvangersverbruik Max @ 10 VDC 3 W
Reactietijd   < 45 ms
Lichtgolflengte 940 nm
Veiligheidsuitgangen Max 350Ma@40vdc
Werktemperatuur   -20 ~ +60 ℃
Relatieve vochtigheid 95%RV in max; (geen condensatie)
Output Way (Wired Model) Bedrade transmissie, (no/nc)
Rotatiehoek     180 graden horizontaal
IP -niveau   IP55
Materiaal Aluminiumlegering en polycarbonaat

Werkend principe

Infraroodstraalsensoren werken op basis van de principes van infraroodstralingsemissie, reflectie en ontvangst. De fundamentele werkprincipes worden als volgt beschreven:

 1. Infrarood -emissie: De sensor bevat een infrarood -emitter die een infraroodstraal projecteert.

 2. Balk Voortplanting: De uitgezonden infraroodstraal reist langs een gedefinieerd pad, waardoor een virtuele balk ontstaat.

 3. Doelinteractie: Als er een doelobject langs het straalpad is, interageert het met het infraroodlicht. Het doel ' S reflectie, absorptie of verstrooiing van het infraroodlicht veroorzaakt variaties.

 4. Reflectie of verstrooiing: De sensor omvat een infraroodontvanger die is ontworpen om het gereflecteerde of verspreide infraroodlicht te vangen dat terugkeert van het doelwit.

 5. Signaalverwerking: Het ontvangen signaal ondergaat verwerking, analyse van kenmerken zoals signaalsterkte, frequentie of andere kenmerken om de aanwezigheid, afstand of andere relevante informatie over het doelwit te bepalen.

 6. Uitvoerresultaten: De geanalyseerde resultaten worden doorgaans uitgevoerd als elektrische of digitale signalen, waardoor overeenkomstige acties, alarmen of gegevensregistratie worden geactiveerd.


Certificering

CE


Vedio -referentie

 


Bedrijfsprofiel

Jutai staat als een onderscheidende bewegingsensor foto -elektrische sensorfabrikant, die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie naadloos integreert. Onze niet -aflatende toewijding aan innovatie en kwaliteit stuwt ons om uitzonderlijke oplossingen te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Naast het vestigen van ons merk, streven we ernaar om uw vertrouwde productiepartner te zijn, wat bijdraagt ​​aan het creëren en promoten van uw unieke merkidentiteit.

Met een decennium van expertise in onderzoek en productie hebben we een schat aan kennis verzameld over draadloze communicatietechnologie, automatische deursensoren en groothandelsverdeling van barrièregoorten. Onze primaire focus omvat een uitgebreid scala aan producten, waaronder automatische deursensoren, magnetronradarsensoren voor automatische deuren, infraroodsensorreeksen, lusdetectoren, korte, gemiddelde en lange afstand draadloze RFID-kaartlezers, evenals barrièrepoorten en parkeerbarrière poorten. Elk hardwareproduct van Jutai is zorgvuldig ontworpen om de toegangscontrolesystemen naadloos aan te vullen en biedt uitgebreide oplossingen voor toegangscontrole, parkeerbeheer en parkeergeleidingssystemen.   #Safety Light Curtain

demo

 

 

 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us