Bewegingsradarsensor uitgerust met dubbele relaisauto/mensen

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer RVP42-9me
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Microgolfbewegingsradardetector voor alle soorten automatische deur

Producteigenschappen:

1. Detectiegebied:
      Het magnetronbereik biedt een smal of breed detectiegebied dat het geschikt maakt voor alle soorten installaties. De smalle instelling is eenvoudig in te stellen door eenvoudig op de smalle lens op de radarmodule te klikken. Door de module links of rechts te draaien en deze op en neer te kantelen, kan de magnetron snel en gemakkelijk worden aangepast voor veel verschillende toepassingen. Er is geen extern instelapparaat nodig. Pas het detectiegebied aan met een gevoeligheidspotentiometer.

2. Deel Relaisuitgangen:
    Het is een volledig aanpasbare, handsfree radar bewegingssensor uitgerust met dubbele relais:
      A.Vehicle-detectie Relais Actief
      B. Persoondetectie Relais Actief
      C.Vehicle-detectie Relais en persoonsdetectie Relais beide actief

3. Directionherkenning  

    Het kan de richtingdetectie worden ingesteld:

    -Motie vooruit en dicht bij de sensor
    -Backward -beweging weg van de sensor

  -Vooruit en achteruit.

4. EENGY -besparingen
- Het verhoogt de energie -efficiëntie en regelt ongedierte door de activering te beperken tot het alleen naderen van verkeer. Wat betekent dat de deur alleen open wordt gelaten wanneer iemand deze gebruikt en automatisch wordt gesloten wanneer ze vertrekken.

5. Speed ​​Workflows op
  -
Open deuren zonder te stoppen en op een knop te drukken. Installeer of retrofit voor zowel dock- als voetgangersdeuren met geautomatiseerde oplossingen.
  -Alpable Detection -instellingen   Modi van detectiefiltering voor voetgangers, vorkheftruck en parallelle verkeersafwijzing. Het kan ook onderscheid maken tussen         naderen en verlaten van verkeer.

6. Remote -aanpassingen
-Remote -besturingsprogrammering stelt de gebruiker in staat om snel en veilig wijzigingen aan te brengen vanuit de grond.

Bewegingsradar

Ben je moe van automatische deuren die te langzaam openen of je aanwezigheid niet detecteren? Zoek niet verder! Onze state-of-the-art microgolfbewegingsradardetector is hier om een ​​revolutie teweeg te brengen in uw ervaring met automatische deuren.

Bewegingsradar

Ontworpen met geavanceerde magnetrontechnologie, biedt onze detector een ongeëvenaarde precisie en betrouwbaarheid. Geen onhandige wacht meer of frustrerende vertragingen – Deze detector detecteert snel elke beweging binnen zijn bereik en zorgt voor snelle deuractivering. Of u ' In het betreden van een druk winkelcentrum, een bruisend kantoorgebouw of een druk ziekenhuis, garandeert onze detector elke keer soepele en naadloze toegang.

Wat onze Microwave Motion Radar -detector onderscheidt, is het intelligente filteringsysteem. It ' is slim genoeg om onderscheid te maken tussen echte menselijke of voertuigbeweging en valse triggers veroorzaakt door omgevingsfactoren. Zeg vaarwel tegen deuren die onnodig openen vanwege sterke wind of interferentie van andere apparaten. Ons geavanceerde algoritme zorgt ervoor dat de detector alleen reageert op echte beweging, het optimaliseren van de efficiëntie en het voorkomen van ongemakkelijke en onnodige activeringen.

Aanpasbaarheid is een ander belangrijk kenmerk van onze detector. Met verstelbare gevoeligheidsinstellingen kunt u het detectiebereik verfijnen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een breder bereik nodig heeft voor een ruime lobby of een smaller bereik voor een beperkte gang, onze detector past zich aan uw omgeving aan en garandeert een precieze en betrouwbare detectie.

radar detector

#Automatische deursensor     #Microwave Motion Sensor #Sliding Gate Opener

Installatie is een fluitje van ons compacte en duurzame ontwerp. Onze microgolfbewegingsradardetector integreert naadloos in elk bestaand automatisch deursysteem, waardoor een probleemloos installatieproces wordt gewaarborgd. De robuuste constructie is gebouwd om zelfs de zwaarste omstandigheden te weerstaan, waaronder extreme temperaturen en nadelig weer. Wees gerust, onze detector zal feilloos blijven presteren, waardoor ononderbroken service aan uw faciliteit wordt geboden.

Maar we don ' t Stop gewoon bij functionaliteit – Onze microgolfbewegingsradardetector voegt ook een vleugje moderne elegantie toe aan uw ruimte. Het strakke ontwerp en de discrete aanwezigheid versmelten naadloos met elke architecturale stijl, waardoor de esthetiek van uw automatische deursysteem wordt verbeterd.

Upgrade vandaag uw automatische deuren en ervaar de toekomst van gemak en veiligheid. Don ' t geniet van iets minder dan de beste. Kies onze Microwave Motion Radar -detector en geniet van snelle, betrouwbare en intelligente bewegingsdetectie voor al uw automatische deuren.

Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze microgolfbewegingsradardetector uw ruimte kan transformeren en uw toegangscontrole revolutioneert. Omarm de kracht van geavanceerde technologie en maak van elke inzending een naadloze ervaring. Vertrouw erop dat we uw partner zijn in het creëren van een slimmer, efficiëntere en meer gastvrije omgeving.

gerelateerde producten

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us