Magnetronbarrière radar detector voertuig/mensen

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer RD24-6ME
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 -stuk één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

RD24-6M Microgolfbarrière Radar Introductie

 

Barrierradarsystemen vertegenwoordigen een geavanceerde technologische vooruitgang op het gebied van toegangscontrole en perimeterbeveiliging. Deze systemen gebruiken radarsensoren om de omgeving te controleren, naderende objecten te detecteren en de werking van barrièrepoorten of barrières te vergemakkelijken. In deze uitgebreide introductie zullen we de werkprincipes, belangrijke kenmerken, applicaties en voordelen van barrière -radarsystemen onderzoeken.

Magnetronbarrière radar

Werkend principe : Barrier -radarsystemen werken op de fundamentele principes van radartechnologie. Ze stoten radiogolven uit, vaak in het magnetronfrequentiebereik, en ontvangen en analyseren vervolgens de gereflecteerde signalen wanneer ze van objecten stuiteren, inclusief voertuigen. Door de tijd te meten die nodig is om de radarsignalen terug te keren en hun Doppler -frequentieverschuivingen te analyseren, kunnen deze systemen de aanwezigheid, snelheid en richting van het naderen van voertuigen bepalen. #Microwave -barrière radar

Belangrijke functies :

 • Nauwkeurige detectie : Barrière -radarsystemen bieden nauwkeurige voertuigdetectie, zodat barrièregoorten precies worden geactiveerd wanneer dat nodig is.
 • Weersbestendigheid : Ze worden niet beïnvloed door ongunstige weersomstandigheden zoals regen, mist of sneeuw, waardoor betrouwbare prestaties worden gewaarborgd in alle weersomstandigheden.
 • Contactloze detectie : Radar-technologie zorgt voor contactloze detectie, waardoor het risico op schade aan zowel het systeem als de voertuigen wordt geëlimineerd.
 • Aanpasbaar bereik : Het detectiebereik van barrière -radarsystemen is vaak instelbaar om aan de specifieke behoeften van de locatie te voldoen, of het nu ' is een kleine parkeerplaats of een groot industrieel gebied.
 • Real-time monitoring : Deze systemen controleren continu voertuigbewegingen en passen de barrière-bewerkingen in realtime aan, waardoor een soepele verkeersstroom wordt gewaarborgd.
 • Verminderde valse alarmen : Radarsensoren zijn minder vatbaar voor valse alarmen die worden veroorzaakt door omgevingsfactoren zoals bewegende gebladerte of schaduwen.
 • Vlot antwoord : Ze bieden snelle responstijden, waardoor barrièrepoorten snel kunnen openen en sluiten, waardoor wachttijden voor voertuigen worden verkort.
 • Integratie : Barrier -radarsystemen kunnen naadloos integreren in bestaande toegangscontrolesystemen, wat gecentraliseerd controle en beheer biedt.
 • Verbeterde beveiliging : Betrouwbare voertuigdetectie helpt ongeoorloofde toegang te voorkomen en verbetert de beveiliging.
 • Kostenefficiënt : Op de lange termijn kunnen radarsystemen kosteneffectief zijn vanwege hun duurzaamheid en minimale onderhoudsvereisten.
 • Verbeterde verkeersstroom : Door voertuigbeheer te optimaliseren, verminderen deze systemen de congestie en verbeteren ze de verkeersstroom op parkeerplaatsen en toegangsgerichte gebieden.
 • Veelzijdigheid : Ze zijn compatibel met verschillende soorten barrièrepoorten, waaronder swing poorten, schuifpoorten en armbarrières.

Barrierradarsystemen vinden de toepassing in een breed scala van instellingen, waaronder:

 1. Parkeermogelijkheden : Deze systemen beheren efficiënt voertuigtoegang en parkeren, zodat alleen geautoriseerde voertuigen binnenkomen en verlaten.

 2. Tolcabines : Radarsensoren stroomlijnen de tolcollectie door poortactiviteiten te automatiseren als voertuigen naderen, waardoor congestie op snelwegen en snelwegen wordt verminderd.

 3. Luchthavens : Radarsystemen regelen de toegang tot luchthavenpoorten, waardoor de beveiliging wordt verbeterd door voertuigbewegingen in beperkte gebieden te bewaken.

 4. Industriële voorzieningen : In industriële complexen reguleren ze de toegang tot laaddokken, beperkte zones en parkeergebieden van werknemers, waardoor de beveiliging en efficiëntie worden verbeterd.

 5. Gated Communities : Woongebieden met gecontroleerde toegang gebruiken radarsystemen om alleen toegang tot bewoners en geautoriseerde bezoekers mogelijk te maken, waarbij de beveiliging wordt versterken.

 6. Commerciële gebouwen : Commerciële complexen met parkeerfaciliteiten gebruiken radarsensoren om voertuiginvoer en exit te beheren, bezoekers toegang te beheren en de beschikbaarheid van parkeerruimte te controleren.

 7. Overheidsfaciliteiten : Overheidsgebouwen en militaire bases gebruiken radarsystemen voor verbeterde beveiliging, het beheersen van de toegang tot kritieke zones en het bewaken van voertuigbewegingen.

 8. Hotels en resorts : Gastvrijheidsinstellingen gebruiken radarsensoren om voertuigtoegang tot parkeerplaatsen en beveiligde resortgebieden te beheren.

 9. Ziekenhuizen : Radarsensoren regelen de toegang tot parkeerplaatsen in het ziekenhuis, ambulancebaaien en beperkte zones, waardoor geordende en beveiligde voertuigbeweging wordt gewaarborgd.

 10. Evenementenlocaties : Stadions, arena's en evenementenlocaties implementeren radarsensoren om voertuigtoegang te regelen tijdens evenementen, parkeren te beheren en de beveiliging voor grote bijeenkomsten te verbeteren.

 11. Onderwijsinstellingen : Scholen, hogescholen en universiteiten vertrouwen op radarsensoren voor voertuigtoegangsbesturing, die prioriteit geven aan de veiligheid van studenten en personeel.

Samenvattend zijn barrière -radarsystemen een zeer betrouwbare en veelzijdige technologie voor toegangscontrole en beveiliging, die nauwkeurige voertuigdetectie, weerweerstand en verbeterde veiligheid bieden. Hun brede scala aan applicaties maakt ze een essentieel onderdeel in verschillende instellingen waar gecontroleerde voertuigtoegang en beveiliging van het grootste belang zijn. #Microwave -barrière radar

Onze RD24-6m   Barrier Radar  

We bieden ook OEM -diensten.    

BOOM BARRIER RADAR

barrière radar

 

gerelateerde producten

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us