Veiligheidslichtgordijn Infrarood Fotobalksensor PB20-16L15

Productdetails
Merk Jutai
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Voorbeeld: 140 $/PCS Anders: onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

2 meter lang 16   Infraroodstraal Veiligheidslicht Lichtgordijn Infrarood Fotocell

Productomschrijving

De infraroodstraalsensor staat voorop in technologische innovatie, met behulp van infrarood -optica om precieze doeldetectie te bereiken. Door de emissie van infraroodstralen en nauwgezette monitoring van hun reflectie of verstrooiing, herkent deze sensor de aanwezigheid, afstand en beweging van objecten in het onzichtbare spectrum. Op grote schaal geïntegreerd in automatiseringssystemen, opstellingen voor beveiligingsbewaking en elektronische apparaten, speelt de sensor een cruciale rol, met name binnen de domeinen van automatische deurtoepassingen en liftsystemen. Deze sensoren tonen veelzijdige detectieafstanden, catering voor diverse vereisten in zowel binnen- als buitenomgevingen. Bovendien hebben de producten vaak instelbare parameters, waardoor gebruikers de gevoeligheid en de responstijd fijn in staat stellen om aan specifieke behoeften te voldoen. Hun uitzonderlijke weerstand tegen interferentie zorgt voor niet -aflatende betrouwbaarheid, zelfs in de ingewikkelde omgeving geassocieerd met automatische deursystemen en liftinstallaties.

Samenvattend gaat de toepassing van infraroodstraalsensoren verder dan alleen perceptuele mogelijkheden, omdat ze een cruciale rol spelen bij het verbeteren van de efficiëntie, beveiliging en energieverbruik van automatische deursystemen, liftopstellingen en verschillende andere moderne technologische toepassingen. # #Safety Light Curtain

Veiligheidslichtgordijn

 

 


Hoofdkenmerk

 • Stabiele detectieafstand 15 meter
 • 180 ° Draaihoek
 • IP65 Beschermingscijfer. Geschikt voor zware buitenmelding.
 • Met sabotagebestendige alarmfunctie
 • Standaard relais signaaluitgangsmodus
 • De lengte en het aantal stralen kunnen worden aangepast

licht gordijn


Specificatie

Model   PB20-16L15
Technologie   Infrarood optische techniek
Detectiemodus Aanwezigheid detecteren
Aantal balken   16             (Kan aangepast worden)
Lengte   201cm       (Kan aangepast worden)
Detectieafstand 10m
Bedrijfsspanning   12-24 AC/DC
Bedieningsstroom van de zender < 50 ma
Ontvangerbedrijf stroom < 100 ma
Reactietijd   50ms verstelbaar
Trigger time Blokkeer een lichtstraal, trigger in 2 seconden, blok aangrenzende 2 stralen of meer, trigger onmiddellijk
Trigger -methode   Enkele bundel trigger of multi-balk trigger (kan geselecteerd)
Werktemperatuur   -20 ~ 60 ℃
Relatieve vochtigheid 90%RV in max; (geen condensatie)
Output Way (Wired Model) Bedrade transmissie, (no/nc)
Rotatiehoek     180 graden horizontaal
IP -niveau   IP65
Materiaal Aluminium legering en pc -plastic

Werkend principe

Infraroodstraalsensoren werken op basis van de principes van infraroodstralingsemissie, reflectie en ontvangst. De fundamentele werkprincipes worden als volgt beschreven:

 1. Infrarood -emissie: De sensor bevat een infrarood -emitter die een infraroodstraal projecteert.

 2. Balk Voortplanting: De uitgezonden infraroodstraal reist langs een gedefinieerd pad, waardoor een virtuele balk ontstaat.

 3. Doelinteractie: Als er een doelobject langs het straalpad is, interageert het met het infraroodlicht. Het doel ' S reflectie, absorptie of verstrooiing van het infraroodlicht veroorzaakt variaties.

 4. Reflectie of verstrooiing: De sensor omvat een infraroodontvanger die is ontworpen om het gereflecteerde of verspreide infraroodlicht te vangen dat terugkeert van het doelwit.

 5. Signaalverwerking: Het ontvangen signaal ondergaat verwerking, analyse van kenmerken zoals signaalsterkte, frequentie of andere kenmerken om de aanwezigheid, afstand of andere relevante informatie over het doelwit te bepalen.

 6. Uitvoerresultaten: De geanalyseerde resultaten worden doorgaans uitgevoerd als elektrische of digitale signalen, waardoor overeenkomstige acties, alarmen of gegevensregistratie worden geactiveerd.

 


Certificering

CE


Vedio -referentie

Bedrijfsprofiel

Jutai staat als een onderscheidende bewegingsensor foto -elektrische sensorfabrikant, die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie naadloos integreert. Onze niet -aflatende toewijding aan innovatie en kwaliteit stuwt ons om uitzonderlijke oplossingen te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Naast het vestigen van ons merk, streven we ernaar om uw vertrouwde productiepartner te zijn, wat bijdraagt ​​aan het creëren en promoten van uw unieke merkidentiteit.

Met een decennium van expertise in onderzoek en productie hebben we een schat aan kennis verzameld over draadloze communicatietechnologie, automatische deursensoren en groothandelsverdeling van barrièregoorten. Onze primaire focus omvat een uitgebreid scala aan producten, waaronder automatische deursensoren, magnetronradarsensoren voor automatische deuren, infraroodsensorreeksen, lusdetectoren, korte, gemiddelde en lange afstand draadloze RFID-kaartlezers, evenals barrièrepoorten en parkeerbarrière poorten. Elk hardwareproduct van Jutai is zorgvuldig ontworpen om de toegangscontrolesystemen naadloos aan te vullen en biedt uitgebreide oplossingen voor toegangscontrole, parkeerbeheer en parkeergeleidingssystemen.   #Safety Light Curtain

demo

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us