Hoog van 48 cm gordijnfotocell bundelsensor

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer PB3-4L15
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1pair één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Hoog van 48 cm gordijnfotocell bundelsensor  

Hoog van 48 cm gordijnfotocell bundelsensor

 

Beveiligingsfotocell balk Productbeschrijving :

Infrarood fotocelsensor, (ook wel elektronisch rooster of infraroodhek genoemd) (ook wel " Infraroodleuning ") is een soort actieve infraroodstraal, die meerdere infraroodstralen gebruikt om te bundelt en de zender verzendt " Laagfrequente emissie- en tijdafdelingsdetectie " aan de ontvanger. Wanneer een persoon of object twee of meer aangrenzende lichtstralen blokkeert die door de zender gedurende meer dan 2 seconden worden uitgestoten, voert de ontvanger onmiddellijk een alarmsignaal uit. Wanneer een klein dier of een klein object een van de lichtstralen blokkeert, wordt het alarm geen alarmsignaal uitgevoerd.

Toepassing: Infrared Gate Opener Sensor is een nieuw front-end product voor Windows en Balkonies tegen home Anti-diefstal die worden vervangen " IJzeren kooi " en traditionele deur- en raammagetische bedieningsschakelaars, gordijndetectoren en andere producten die worden gebruikt in traditionele technische verdedigingen. Het vormt een functie met verschillende anti-diefstal alarmcontrollers. Krachtig anti-diefstal alarmsysteem. Volgens het werkende principe kan het ook worden uitgebreid voor meerdere doeleinden, zoals voertuigdetectie bij de ingang en uitgang van een binnenlandse parkeerplaats.

 

Hoog van 48 cm gordijnfotocell bundelsensorproducten   Lijst

1. Curnain   Fotocell   1   paar- 4.wall   Plug   4   Pc's
2.gebruiker   Handleiding   1   Set 5.Jumper   Cap   2   Pc's
3. Monteren   Schroeven   M3*25     4 stuks 6. Spare   Schroeven   M2*8     4 stuks

 

Beveiliging   Fotocell   balk   installatie

Gordijnfotocell

Toepassingslay -out

fotocelboonsensor

Product   Parameter

Hoogte 30 cm, 100 cm, 200 cm (of klanten gemaakt)
Detectieafstand 15m
Werkspanning DC12-24V
Verzendstroom van de zender       < 50 ma
Ontvangerbediening stroom < 50 ma
Reactietijd 50/100/150/200ms verstelbaar
TRIGGER TIJD Blokkeer een lichtstraal, trigger in 2 seconden, blok aangrenzende 2 stralen of meer, trigger onmiddellijk
Inductiemethode Enkele bundel trigger of trigger met meerdere balkjes (kan worden geselecteerd)
Werktemperatuur -20 ~ 60 º C
Omgevingstemperatuur 90%RV in max; (geen condensatie)
Alarmuitgang Wired output, relayoutput30vdc@2a, 125vac@1A
Output Way (Wired Model) Bedrade transmissie, (no/nc)
Draaihoek 180 graden horizontaal
IP -niveau IP65
Materiaal Aluminium legering en pc -plastic

 

Over Amerikaanse bedrijfsachtergrond

Shenzhen Jutai Comm Co., Ltd., opgericht in 2012, met een geregistreerd kapitaal van 2 miljoen, is een hightech onderneming die productie, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop integreert. De oprichters van het bedrijf hebben meer dan 10 jaar werkervaring in het onderzoek en de ontwikkeling, evenals de verkoop van RF -producten. In het begin richt Jutai zich voornamelijk op de ontwikkeling van een reeks kaartlezers van lage frequentie tot magnetron, waaronder 125 kmHz, 13,56 kmHz, 868-915 kmHz, magnetron 2,45 kmHz en semi-actieve 125K & 2.45 g. Als de ontwikkeling van de markt breiden we een reeks draadloze infraroodbeveiligingsdetectieapparatuur uit voor toegangscontrole, op basis van onze zelf ontwikkelde hardware RF-producttechnologie. Familiegroep met fotocell omvat bekabelde fotocel met een detectieafstand van 20 meter, draadloze fotocelsensor, draadloze roteerbare infraroodsensor en reflecterende foto -elektrische bundelsensor. Om de diepgaande toepassing van het project te bevorderen, hebben we bovendien ook een reeks software- en hardware-oplossingen uitgebreid over industriële toepassingen. De projectoplossingen die we hebben ontwikkeld, omvatten voornamelijk parkeerbeheersysteem, Card Reader Access Control System, Visitor Management System (LoveHome Solution), Automatic Door Access Remote Control System (Gatelink Solution) en de ontwikkeling van het grootschalige cloudsoftwareplatform ( Jutai Clouds -oplossing). Klantfilosofie Jutai -producten en oplossingen zijn verwelkomd door veel landen over de hele wereld, met de inspanningen van het bedrijf ’ S -team, en de kwaliteit van de producten en onze service hebben unanieme lof gewonnen van buitenlandse klanten. We zijn toegewijd aan het verenigen van klanten in verschillende landen om te werken aan de diepgaande uitbreiding van gelokaliseerde verkoop- en relatieverkoopnetwerk, evenals gelokaliseerde technische ondersteuning en after-sales service. We willen graag werken met klanten in hun eigen gelokaliseerde merkactiviteiten om samen met klanten te ontwikkelen en te groeien. Klanten ’ Succes is ons succes. Kwaliteitscontrole: voor alle hardware & Softwareproducten, vóór verzending, voeren we strikte 100% kwaliteitscontrole uit, van grondstoffen, semi-afgewerkte producten, geproduceerde producten, afgewerkte producten, technische parameters testen naar functioneel testen. We missen geen details, omdat we diep begrijpen dat we kunnen overleven in de wrede marktconcurrentie en het bedrijf zal sterker zijn, alleen als de eindklanten tevreden zijn met de kwaliteiten.   Hoog van 48 cm gordijnfotocell bundelsensor,     Gordijnfotocell beansensor,   Gordijnfotocell,     Fotocelbarrière.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us