24GHz microgolfactiveringssensoren voor poort opeing RVP42-9m

Productdetails
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

24GHz microgolfactiveringssensoren   RVP42-9M

De RVP42-9M microgolfsensoren zijn speciaal ontworpen om het comfort te vergroten van het openen van alle soorten automatische deuren. De RVP42-9M microgolven bieden snelle detectie voor alle automatische deurinstallaties en met name voor toepassingen met high-speed-vermeldingen. Vanwege het industriële ontwerp en de eenvoudige installatie passen deze sensoren op elke kop- of plafond in elke toepassing die u zich kunt voorstellen.

24 GHz Microgave Activering Sensors

Detectiegebied

Het magnetronbereik biedt een smal of breed detectiegebied dat het geschikt maakt voor alle soorten installaties. De smalle instelling is eenvoudig in te stellen door eenvoudig op de smalle lens op de radarmodule te klikken. Door de module links of rechts te draaien en deze op en neer te kantelen, kan de magnetron snel en gemakkelijk worden aangepast voor veel verschillende toepassingen. Er is geen extern instelapparaat nodig. Pas het detectiegebied aan met een gevoeligheidspotentiometer.

detecteer bereik

Dubbele relaisuitgangen

Het is een volledig aanpasbare, handsfree radar bewegingssensor uitgerust met dubbele relais:

1. Relais voor voertuigdetectie Actief
2. Persoondetectie Relais Actief
3. Voertuigdetectierelais en persoonsdetectierelais beide actief

 

Energiebesparingen

Het verhoogt de energie -efficiëntie en regelt ongedierte door de activering te beperken tot het alleen naderen van verkeer. Wat betekent dat de deur alleen open wordt gelaten wanneer iemand deze gebruikt en automatisch wordt gesloten wanneer ze vertrekken. #24GHz Microgave Activation Sensors

 

De voordelen van scheidingsradar voor menselijke voertuigen in industriële automatische deurtoepassingen  

Human-voertuigscheiding Radar speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de veiligheid, efficiëntie en gemak in industriële automatische deurtoepassingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Verbeterde veiligheid: Het belangrijkste voordeel is verbeterde veiligheid. Human-voertuig scheiding Radar detecteert nauwkeurig individuen en voertuigen bij de deur. Dit zorgt ervoor dat de deur niet sluit wanneer iemand of iets op zijn pad staat, waardoor het risico op ongevallen en verwondingen wordt verzacht.

  2. Geoptimaliseerde efficiëntie: Automatische deuren kunnen efficiënter werken met radarsystemen. Deze radars passen de timing van deuropening en sluiting aan op basis van de positie en snelheid van gedetecteerde objecten. Wanneer er geen individuen of voertuigen in de buurt zijn, kan de deur sneller sluiten, waardoor de operationele efficiëntie wordt verbeterd.

  3. Energiebehoud: De radar ' De precieze controle over deurbewegingen vermindert onnodige deuropeningen. Dit resulteert in een lager energieverbruik, wat vooral belangrijk is voor grote industriële deuren die doorgaans aanzienlijk vermogen vereisen om te werken. Verminderd energieverbruik vertaalt zich in kostenbesparingen en milieuvoordelen.

  4. Verbeterde gebruikerservaring: Industriële automatische deuren worden gebruiksvriendelijker met radartechnologie. Ze werken soepel en betrouwbaar, wat leidt tot een betere gebruikerservaring in industriële omgevingen. Dit draagt ​​bij aan een comfortabelere en handiger werkomgeving voor werknemers en bezoekers.

  5. Lagere onderhoudskosten: Door onnodige deuroperaties te minimaliseren, verlengt radar van de scheiding tussen mens en voertuigen de levensduur van automatische deuren. Dit vermindert op zijn beurt onderhouds- en reparatievereisten, waardoor de totale onderhoudskosten worden verlaagd en de betrouwbaarheid van de deuren verhoogt.

  6. Aanpassingsvermogen: Deze radarsystemen zijn aanpasbaar aan verschillende industriële omgevingen, waaronder magazijnen, fabrieken en distributiecentra. Ze kunnen effectief functioneren in verschillende omstandigheden, waaronder variërende lichtniveaus en nadelig weer, waardoor ze zeer veelzijdig zijn.

  7. Naleving: Veel industriële faciliteiten hebben veiligheidsvoorschriften en radarsystemen helpen de naleving van deze voorschriften te waarborgen door ongevallen en verwondingen in de buurt van automatische deuren te voorkomen.

Concluderend is de radar van de scheiding tussen mens en voertuigen onmisbaar in industriële automatische deurtoepassingen. Het verbetert niet alleen de veiligheid, maar verhoogt ook de efficiëntie, vermindert het energieverbruik, verbetert de gebruikerservaring, verlaagt onderhoudskosten en zorgt voor de naleving van de veiligheidsvoorschriften. Deze voordelen maken radartechnologie gezamenlijk een waardevolle toevoeging aan elke industriële faciliteit ' S Automatisch deursysteem.   #24GHz Microgave Activation Sensors

pakket

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us