Semi-passieve langeafstandslezer

Semi-passieve langeafstandslezer

Semi-passieve langeafstandslezer Semi-passieve lange afstand lezer parkeerbarrière RFID-kaartlezer

JUTAI produceert de semi-passieve lange afstand   lezer voor gate toegang, die lezer antenne en activator (125kHz) integratie wordt beschouwd als   als een onderdeel heeft een idee   leesbereik ongeveer 3-9 meter (V-KOOL geen effect). De semi-passieve langeafstandslezer is specifiek bedoeld voor standaard parkeren. JUTAI semi-passieve lange afstand lezer-oplossing is voor de   lange afstand parkeersysteem, PR-52 handsfree toegang parkeerlezer verbindt met JUTAI parkeercontrolepaneel via TCP / IP-verbinding met computer direct, wat zeer eenvoudig en handig is voor gebruikers. Het is een perfecte oplossing voor klanten omdat het klanten een   biedt handsfree en handige ervaring voor toegangscontrole van voertuigen.

Werkingsprincipe voor parkeren op afstandsbarrièresysteem voor lange afstanden

Ingang Werkingsprincipe                                  

JUTAI smart tag ID-52/62 wordt geactiveerd wanneer de voertuigen op de lussen verbinding maken met de semi-passieve langeafstandslezer voor binnenkomst. De slagboom gaat automatisch open zodra het tagsignaal is ontvangen en is bevestigd dat de kaart geldig is. Zodra het voertuig de tweede lus volledig is gepasseerd, gaat de slagboom automatisch omlaag. De slimme tag keert terug naar de slaapstand voor energiebesparing zodra het wakker wordt. JUTAI-software registreert de online transactie-gebeurtenis en kan worden geëxporteerd naar Excel-bestand.

Uitgang Werkend principe

Wanneer JUTAI smart-tag ID-52/62 wordt geactiveerd wanneer de voertuigen op de lops verbinding maken met de semi-passieve lange-afstandslezer voor de uitgang.   De slagboom gaat automatisch open zodra het tagsignaal is ontvangen en is bevestigd dat de kaart geldig is. Zodra het voertuig de tweede lus volledig is gepasseerd, gaat de slagboom automatisch omlaag.

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us