Barrier radar detecteert alleen auto

Barrier   radarsensoren inrtroductie

Barrier Radar   Sensoren zijn geavanceerde apparaten die worden gebruikt in geautomatiseerde toegangscontrolesystemen. Ze gebruiken radartechnologie om voertuigen te detecteren ' Aanwezigheid en beweging, waardoor de automatische controle van barrièrepoorten mogelijk is.

Deze sensoren werken door radiogolven uit te zenden en hun gereflecteerde signalen te ontvangen, objecten in hun bereik effectief te detecteren. Wanneer een voertuig deze zone binnenkomt, detecteert de sensor zijn aanwezigheid en beweging nauwkeurig.

Een van hun opmerkelijke functies is het verstelbare detectiebereik, dat kan worden aangepast aan verschillende omgevingen, waaronder parkeerplaatsen en wegen die verschillende voertuiggroottes bieden.

Real-time monitoring is een belangrijk kenmerk van deze sensoren, waardoor nauwkeurige controle van barrièrepoortbewerkingen voor veilige voertuigdoorgang mogelijk is. In tegenstelling tot optische sensoren blijven radarsensoren operationeel in verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, sneeuw, mist en fel zonlicht, waardoor consistente prestaties worden gewaarborgd.   #24 GHz Microwave Technology #Distal Disal People and Vehicles

RD24-6M
Barrière radar

 

Barrier gate radar sensoren inrtroductie

Veiligheid is van het grootste belang. Barrier gate radarsensoren gebruiken radiogolven en vereisen geen direct contact met voertuigen, waardoor de veiligheid voor alle weggebruikers wordt verbeterd. Bovendien kunnen ze onbedoelde triggers veroorzaken veroorzaakt door ongepaste objecten.

Deze sensoren integreren naadloos in geautomatiseerde toegangscontrolesystemen, waardoor de werking van barrièrepoorten wordt gestroomlijnd. Ze vinden aanvragen in parkeerfaciliteiten, tolcabines, luchthavens, industriële gebouwen en elke locatie die gecontroleerde toegang tot voertuigen vereist.

Samenvattend zijn barrièrepoortradarsensoren betrouwbaar, veelzijdig en weerbestendige hulpmiddelen die de efficiëntie en veiligheid van de toegangscontrole verbeteren, waardoor ze onmisbaar zijn in verschillende omgevingen.

Revolutioneer uw toegangscontrolesystemen met de geavanceerde technologie van Barrier Gate Radar-sensoren. Deze sensoren zijn de slimme oplossing voor efficiënt en veilig voertuigtoegangsmanagement. Of u nu een bruisende parkeerfaciliteit, een tolhokje, een industrieel site of een toegangsgerest gebied exploiteert, onze radarsensoren zijn de sleutel tot het verbeteren van de beveiliging, stroomlijningsactiviteiten en het waarborgen van een soepele stroomstroom.  

Verhoog uw Access Control Game met barrière   Radarsensoren. Ervaar de toekomst van efficiënte, veilige en probleemloze voertuigtoegangsmanagement. Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe onze technologie uw activiteiten kan transformeren en uw beveiligingshouding kan verbeteren. #Aangepaste gevoeligheid

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us