Semi-passieve lezer voor lange afstanden

Semi-passieve lezer voor lange afstanden

Semi-passieve lezer van de de Parkerenbarrière van het Lange afstandlezer de Kaartlezer

JUTAI produceert het semi-passieve lange bereik   lezer voor poorttoegang, die lezerantenne en activator (125khz) integratie wordt overwogen   als een onderdeel, heeft een idee   leesbereik ongeveer 3-9 meter (V-KOOL geen effect). De semi-passieve lezer met groot bereik is specifiek voor de standaard parkeerdoepassing. JUTAI semi-passieve lezer voor langeafstandslezers is voor de   langeafstands parkeersysteem, PR-52 handsfree toegang parkeerlezer verbinding maakt met JUTAI parking control panel door TCP / IP-verbinding met computer direct, wat zeer gemakkelijk en handig voor gebruikers. Het is een perfecte oplossing voor klanten omdat het klanten een   biedt handsfree en handige ervaring voor toegangscontrole van voertuigen.

Lange afstand Parking Barrier Reader systeem werkingsprincipe

Werkprincipe ingang                                  

De JUTAI-infolabel ID-52/62 wordt geactiveerd wanneer de voertuigen op de lussen verbinding maken met de semi-passieve lezer met groot bereik. De slagboom opent automatisch zodra het tag-signaal is ontvangen en bevestigt dat de kaart geldig is. Zodra het voertuig volledig voorbij is aan de tweede lus, zal de slagboomarm automatisch naar beneden gaan. De slimme tag keert terug naar de slaapstand voor energiebesparing zodra hij het bereik heeft verlaten. JUTAI-software registreert de online transactie-gebeurtenis en kan worden geëxporteerd naar Excel-bestand.

Uitgang Werkend principe

Wanneer JUTAI smart tag ID-52/62 wordt geactiveerd wanneer de voertuigen op de lips verbinding maken met de uitgang semi passieve lange afstand lezer.   De slagboom opent automatisch zodra het tag-signaal is ontvangen en bevestigt dat de kaart geldig is. Zodra het voertuig volledig voorbij is aan de tweede lus, zal de slagboomarm automatisch naar beneden gaan.

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
E - :
duanjixing2008@gmail.com
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us