Semi-passieve lange-afstandslezer

Semi-passieve lange-afstandslezer Semi-passieve lange-afstandslezer RFID-kaartlezer voor parkeerbarrière

JUTAI produceert het semi-passieve lange bereik   lezer voor poorttoegang, die lezerantenne en activator (125khz) integratie wordt overwogen   heeft als een onderdeel een idee   leesbereik ongeveer 3-9 meter (V-KOOL geen effect). De semi-passieve lange-afstandslezer is specifiek bedoeld voor standaard parkeertoepassingen. JUTAI semi-passieve lange-afstandslezeroplossing is voor de   parkeersysteem voor lange afstanden, PR-52 handsfree toegangsparkeerlezer maakt rechtstreeks verbinding met het JUTAI-parkeercontrolepaneel via een TCP / IP-verbinding met de computer, wat erg gemakkelijk en handig is voor gebruikers. Het is een perfecte oplossing voor klanten omdat het klanten een   biedt handsfree en handige ervaring voor toegangscontrole van voertuigen.

Werkingsprincipe van het lezersysteem voor langeafstandsparkeren

Entree werkingsprincipe                                  

JUTAI smart tag ID-52/62 wordt geactiveerd wanneer de voertuigen op de lussen verbinding maken met de semi-passieve lange afstandslezer. De slagboom gaat automatisch open zodra het tagsignaal is ontvangen en is bevestigd dat de kaart geldig is. Als het voertuig de tweede lus volledig gepasseerd is, gaat de slagboom automatisch naar beneden. De slimme tag keert terug naar de slaapstand om energie te besparen zodra deze ' s heeft het ontwaakbereik verlaten. JUTAI-software neemt de online transactiegebeurtenis op en kan worden geëxporteerd naar Excel-bestand.

Uitgang Werkend principe

Wanneer JUTAI smart tag ID-52/62 wordt geactiveerd wanneer de voertuigen op de lops verbinding maken met de semi-passieve lange-afstandslezer bij de uitgang.   De slagboom gaat automatisch open zodra het tagsignaal is ontvangen en bevestigd dat de kaart geldig is. Als het voertuig de tweede lus volledig gepasseerd is, gaat de slagboom automatisch naar beneden.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us