IR-20 infrarood fotocel straalsensor voor poortdeur

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer IR-20
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 paar een doos, 100 paar een doos
Mogelijkheid om te leveren 6000 / per maand

IR-20 infrarood fotocel straalsensor voor poortdeur

Product beschrijving

Als het gaat om het veilig houden van uw geautomatiseerde poort, JUTAI   infraroodsensor is de juiste keuze. Wees gerust, wetende dat uw gezin en voertuig worden beschermd tegen incidentele ongelukken die zich soms kunnen voordoen. Een of twee zorgvuldig geplaatste sensoren kunnen voorkomen dat uw automatische poortopener per ongeluk sluit op een voertuig of, nog belangrijker, op een persoon. Het hebben van een bedrade sensor is betrouwbaarder en u don ' u hoeft zich geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen. De JUTAI   De infraroodsensor kan worden gevoed met 12/24 DC of AC-spanning die gemakkelijk kan worden uitgeschakeld met elke ALEKO automatische laagspanningspoortopener. Met een bereik van meer dan 6 meter kan deze sensor worden gebruikt op vrijwel elke oprit van woningen of bedrijven.

Wat is een infrarood fotocelsensor? Foto-elektrische veiligheidssensoren voor de veiligheid van het personeel. Samen met de juiste veiligheidsbesturingen zorgen actieve foto-elektrische beveiligingsinrichtingen zoals veiligheids-thru-beam-sensoren en veiligheidslichtschermen ervoor dat een stop wordt toegepast bij detectie van onbevoegde toegang of als iemand in een gevarenzone reikt. JUTAI IR-20M infrarood fotobundelsensoren met 20m afstand voor schuifpoort.

IR-20 infrarood fotocel straalsensor met 1-20 m afstand voor schuifpoort wordt veel gebruikt in het toegangscontrolesysteem voor schuifdeuren. Infraroodfotobundel wordt meestal aan beide zijden van de schuifdeur geïnstalleerd. De ene kant is het verzendende uiteinde en de andere kant is het ontvangende uiteinde. Wanneer de infraroodstraal de persoon of de voorbijrijdende auto detecteert. Geeft een signaal aan het schuifdeurbedieningsheksysteem, het schuifdeurbesturingssysteem is beter dan het signaal van de infraroodstraling, het houdt de deur in een deur open staat, om de veiligheid van mensen of auto's te waarborgen. Het ' Het is het beste om de fotocellen zo dicht mogelijk bij de poort te plaatsen om de kans dat dit gebeurt te verkleinen.

JUTAI ' De installatie van de infraroodfotobundel is heel eenvoudig, het is compatibel met 12VAC / DC- en 24VAC / DC-spanning, ongeacht het voltage van uw deurmachine, een product kan gemakkelijk worden gehanteerd, waardoor de voorraaddruk wordt verminderd. Bovendien   JUTAI   infraroodstraling ondersteunt een-op-een werkende staat en een-op-veel werkende staat. Als de case een-op-een is, bieden we een jumperkap. Plaats gewoon de jumperkap volgens onze bedieningsinstructies. De locatie en de bedrijfsstroom in AC-modus maken het eenvoudig om de gewenste functionele modus te implementeren.

 

Toepassingsgebied

1.Boom slagboom veiligheidstoepassing

2. schuifpoort

3.Swing poort

4.Garagedeur

5. poortopenersysteem

6.Beveiligingsalarm- en waarschuwingssysteem

7. huisbeveiliging

8. veiligheidstoebehoren voor bedieners

 

Specificaties

Stroomvoorziening 12/24 (VAC / VDC)
Max. Bereik 20 meter (binnen of buiten)
Opera temperatuur -10- + 60 ℃
Max.TX werkende stroom 25mA
Max. Hoogte RX werkende stroom 35mA
Max. Hoogte Relaiscontact Max. 500mA e 48Vac / dc
IP-tarief IP65

 

IR-20 infrarood fotocel straalsensor display

IR-20 infrarood fotocel straalsensor

IR-20 infrarood fotocel straalsensor

IR-20 infrarood fotocel straalsensor

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us