Microgolfbewegingsradardetector voor industriële deur

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer RVP42-9me
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 -stuk één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Microwave Motion Radar Product Beschrijving:

RP42-9ME/RVP42-9MG is een krachtige bewegingsradardetector Fortehicle Detection en Human Detection, specilly ontwikkelde for-industiale deuren, garagedeuren, koude opslagdeuren, wegpoorten en andere industie.lt is     met dubbele relais van voertuigdetectie en voetgangersdetectie, en kan indien nodig de overeenkomstige relaisuitgang openen.

Ondertussen heeft RVP12-9me/RVP42-9mg een herkennings- en filterfunctie voor horizontaal bewegende voertuigen of voetgangers.

Detectiegebied: het magnetronbereik biedt een smal of breed detectiegebied dat het geschikt maakt voor alle soorten installaties. De smalle instelling is eenvoudig in te stellen door eenvoudig op de smalle lens op de radarmodule te klikken. Door de module links of recht te zetten en deze op en neer te kantelen, kan de magnetron snel en gemakkelijk worden aangepast en gemakkelijk verschillende toepassingen. Er is geen extern instelapparaat nodig. Pas het detectiegebied aan met een gevoeligheidspotentiometer.

Magnetronbewegingsradar

Dubbele relaisuitgangen: LT is een volledig aanpasbare, handsfree radarbeweging sensorequiped met dubbele relais:
A. Relais voor voertuigdetectie Actief.
B. Persoondetectie Relais Actief.
C. Voertuigdetectierelais en persoonsdetectierelais beide actief.

De onderstaande instelling toont alleen actief de voertuigdetectiemodus, niet voor persoonsdetectie. LT kan worden ingesteld volgens uw projectvereiste.

Richtingsherkenning: LT kan worden ingesteld de richtingdetectie:
A. Beweging vooruit en dicht bij de sensor.
B. achterwaartse beweging weg van de sensor.
C. vooruit en achteruit.

Energiebesparing: LT verhoogt de energie -deeiciëntie en regelt ongedierte door de activering alleen te benaderen om het verkeer te benaderen. Het betekent dat de deur alleen open wordt gelaten wanneer iemand het gebruikt en automatisch wordt gesloten wanneer ze vertrekken.

versnelling van workflows: open deuren zonder te stoppen en op een knop te drukken. en vertrekkend verkeer. #MICROWAVE BEWEGING RADAR

Jutai Opening Sensor voor industriële deuren, die geschikt is voor verschillende industriële snelle deuren, stacking deuren, garagedeuren en theraalcenario's voor deuren.

werkmodus

Ten tweede heeft het ook richtingherkenning. Wanneer de auto loodrecht op de deur staat en op het punt staat de garage te betreden, detecteert de radar de deur en wanneer de auto de zijkant van de deur passeert, in plaats van de deur te betreden, detecteert de voertuigradar het niet, de deur gaat niet open; De Jutai-openingssensor voor industriële deuren heeft een ingebouwd 2-kanaals estafette, één kanaal voor het detecteren van voertuigen en het tweede kanaal voor het detecteren van mensen.

 

Ten derde heeft de Jutai -openingssensor voor industriële deuren een laterale bewegingsherkenningsfunctie, die effectief willekeurige deuropening kan voorkomen. Richtingherkenning Lt kan richting Detectie instellen:  

A. Beweging vooruit en dicht bij de sensor.
B. achterwaartse beweging weg van de sensor.
C. vooruit en achteruit

 

Ten vierde kan de industriële deur met Jutai Opening Sensor de afstandsbediening gebruiken om parameters op afstand in te stellen, een afstandsbediening kan universeel zijn, zolang een afstandsbediening willekeurig hetzelfde type mensen en voertuigen scheidingsradarsensor kan instellen. Programmering op afstandscontrole stelt gebruikers in staat om snel en veilig wijzigingen aan te brengen van de grond. De afstandsbediening moet afzonderlijk worden gekocht.   #TWO RELAY

 

Ten vijfde kan de Jutai Industrial Door Opening Sensor niet alleen de afstandsbediening gebruiken om parameters in te stellen, maar ook Bluetooth gebruiken om verbinding te maken met de app voor mobiele telefoons om parameters in te stellen, wat eenvoudig en handig is, met verschillende keuzes.   #Garage Door #Industrial Door

 

Ten zesde heeft de Jutai-openingssensor voor industriële deuren een detectiehoogte van 1-9 meter. Het radardetectieoppervlak zal van boven naar beneden worden gevormd. Bepaal of het een persoon of een auto is door het gebied van het object te beoordelen, hoe hoger de installatiehoogte, hoe hoger de detectienauwkeurigheid; Het detectieprincipe van de openingssensor van de industriële deur van Jutai is dynamische detectie; Het detecteert geen stationaire objecten, maar bewegende objecten.

 

Zevende heeft de Jutai Industrial Door Opening Sensor de functie van het aanpassen van het detectiegebied, dat 1-3 is: Detectiegebied met kleine reeks; 4-6: Detectiegebied van middellange afstand; 7-9: Grootschalige detectiegebied. Bepaal of het een persoon of een auto is door het gebied van het object te beoordelen, hoe hoger de installatiehoogte, hoe hoger de detectienauwkeurigheid.

 

Achtste kan de installatiehoek van de Jutai-openingssensor voor industriële deuren worden aangepast tussen 0-90 graden. Het kan intelligent worden aangepast volgens verschillende installatiescenario's, wat handiger is.

 

Ten negende heeft het een hoge en lage temperatuurweerstand. Jutai deuropeningssensor wordt gebruikt in het werktemperatuurbereik van -30 ° C ~ 60 ° CLT voor industriële deuren, die zich kunnen aanpassen aan verschillende werkomgevingen in de buitenlucht.     #MICROWAVE BEWEGING RADAR

 

automatische deur

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us