over ons

JUTAI Profiel

      Shenzhen Jutai Comm Co., Ltd. is een hightech particuliere onderneming die productie, onderzoek en ontwikkeling en verkoop integreert. Onze bedrijf is toegewijd aan het onderzoek en de ontwikkeling, evenals systeemintegratie van beveiligingsproducten, het bereiken van een intelligente Unified Platform dat toegangscontrole, parkeerbeheer (parkeerlaadsysteem en parkeergeleidingssysteem) integreert, verkeerslichtensysteem en andere functionaliteiten.  
    Bovendien hebben we gepionierde zelf-innovatie, waarbij pioniersconcepten worden geïntroduceerd in zowel infrarooddetectie als radardetectieapparaten. Onze innovatieve technologieën leiden consequent de industrie, en voor onze klanten bieden we premiumproducten, nieuwe applicatieconcepten, uitgebreide systeemoplossingen en uitgebreide technische ondersteuning.
      Bij Jutal geloven we in het onbeperkte streven naar technologie. Onze filosofie van onderzoeks- en ontwikkelingsfilosofie draait om ijver en uitmuntendheid, streven naar voortdurende verbetering. Ons uiteindelijke doel is om de huidige normen te overstijgen en veiligere en handiger diensten te bieden voor onze woonruimtes. Wij zijn ervan overtuigd dat ons grootste succes ligt in het succes van onze klanten. Innovatie, transcendentie en uitmuntendheid zijn onze leidende principes.

Bekijk meer over JUTAI

ons bedrijf

    Jutai werd in 2012 opgericht door een team van ingenieurs met 10 jaar ervaring in het draadloze communicatieveld, in eerste instantie gericht op de ontwikkeling van producten op basis van de productlijn van de RFID -lezer. Met de introductie van een reeks producten, waaronder 125K, 13,56 MHz, UHF, Bluetooth -lezers, hebben we aanvankelijk de markt in Zuidoost -Azië en Taiwan binnengedrongen, waardoor de productlay -out in toegangscontrolesystemen en gemeenschapstoegangautomatisering begint.

    Om klanten uitgebreide one-stop-services en meer oplossingskeuzes te bieden, ontwikkelde ons team onze eigen toegangscontroleborden en toegangscontrolesoftware. Met uitstekende after-sales-service en grotere openheid in software-machtigingen, hebben we geleidelijk het vertrouwen van veel klanten gekregen.

    Vervolgens hebben we onze inspanningen voortgezet door van hoogwaardige signaalkanaallusdetectoren en dual-channel lusdetectoren op maat te maken voor geautomatiseerde toegangsbarrièremates van de gemeenschap. Onze lusdetectoren handhaven eersteklas kwaliteit binnen hun prijsklasse, wat ervoor heeft gezorgd dat hun voortdurende populariteit wereldwijd is. Om de kosten voor klanten te besparen, hebben we een reeks duurzame barrièrepoorten en verkeerslichten geïntroduceerd, waarbij we echt one-stop apparatuuraanbod behalen voor geautomatiseerde ingangen en uitgangen.

    Om de veiligheid van barrièrepoorten te verbeteren en aan te passen aan markteisen, ontwikkelden onze ingenieurs onafhankelijk magnetronbarrière -radars en een reeks infraroodfotocellen. Na de introductie van verschillende infraroodfotocellen, erkenden we een aanzienlijke vraag in de automatische deurmarkt voor infraroodveiligheidstechnologie, die onze infraroodsensorreeks volledig aanpakt. Bijgevolg hebben we verder een reeks veiligheidslichtgordijnen ontwikkeld voor verschillende industriële deurveiligheidsfaciliteiten.

    Naarmate de klantenkring voor industriële deuren toenam, hebben we ons productaanbod uitgebreid om de relevante faciliteiten beter aan te vullen met de ontwikkeling van radars voor persoon-voertuig, aanraakloze knoppen en verschillende schakelaars. Met deze toevoegingen, onze fabriek ' S Productlijn heeft officieel vorm gekregen.

 

Momenteel is onze nieuwste productcatalogus als volgt

bewegingssensor infrarood sensor barrièrepoort toegangscontrole afstandsbedieningssysteem Parking system Parking guidance system

BOOM BARRIER stoplicht Barrièreveiligheid barrière radar afstandsbedieningssysteem DEMO ROOM

Bedrijf Details

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us