Lusdetectoren met één kanaal

Lusdetectoren met één kanaal

Lusdetectoren met één kanaal   Inductief enkel kanaal   Lusdetectoren                                                            

JUTAI inductieve sensor enkele verkeerslus detector wordt gebruikt voor voertuig detectie, bewaak of beveilig bijvoorbeeld uw toegangswegen wanneer voertuigen naderen. De enkelkanaals voertuiglusdetector is op veel manieren nuttig, zoals deurvergrendeling, slagboomaandrijfsysteem, oprijlaanmechanismen en verkeerslichtregelsysteem.

Jutai levert als leverancier van eenkanaals lusdetectoren de beste   enkel kanaal lus detector doel   voor parkeersysteem en toegangscontrole oprit. Lusdetector voor voertuigen detecteert de aanwezigheid van voertuigen bij detectie van   een inductie verandering die wordt veroorzaakt door allerlei   voertuig   passeren over een draadlusdetector die onder het wegdek zit.

 

 

Gate Barrier Vehicle Loop Detector Twee relaisuitgang

Jutai enkel kanaal   lusdetectoren hebben twee afzonderlijke uitgangsrelais: p weerstandsrelais A staat bekend als     aanwezigheidsuitgang die wordt uitgebreid met 0,2,5,8,10,15,20 of 30 seconden en toegang en programma met externe 10-weg DIP-schakelaars. Een andere is p ulse relais B, dat is toegang en programma met externe 10-weg DIP-schakelaars, biedt aanwezigheid, puls bij binnenkomst en uitgang of mislukte uitgang.

Toepassingen van voertuiglusdetectiesensoren

Voertuig detectie loop sensor kan worden gebruikt voor parkeerhekcontrole, voertuig toegangscontrole, verkeersregelsysteem, voertuig telsysteem, gemotoriseerde poorten en deuren, beveiligingspalen en camera trigger-functie, etc. Er zijn ook veel andere   inductieve sensorlussen voor speciale toepassingen, zoals lussen van de slagboom, vrijlooplussen, veiligheidslussen en andere lussen. Die zijn voor de algemene toepassingen voor het detecteren van de voertuig- en poorttoegangscontroleapparatuur.

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us