Single Channel Loop Detectors

Single Channel Loop Detectors

Single Channel Loop Detectors   Inductief enkel kanaal   Lusdetectoren                                                            

JUTAI inductieve sensor enkele verkeerslusdetector wordt gebruikt voor voertuigdetectie, bewaak of beveilig bijvoorbeeld uw toegangswegen wanneer voertuigen naderen. De enkelkanaals voertuiglusdetector is op veel manieren bruikbaar, zoals bij het bedienen van de deur, het bedieningssysteem van de slagboom, opritmechanismen en het controlesysteem voor verkeerslichten.

Jutai biedt als leverancier van enkelkanaals lusdetectoren het beste   eenkanaals lusdetector doel   voor parkeersysteem en toegangscontrole oprit. De voertuiglusdetector moet de aanwezigheid van het voertuig detecteren tijdens het detecteren   een inductantieverandering die wordt veroorzaakt door allerlei   voertuig   passeren over een draadlusdetector die onder het wegdek zit.

 

 

Poortbarrière Voertuiglusdetector Twee relaisuitgang

Jutai enkelkanaals   lusdetectoren hebben twee aparte uitgangsrelais: p resence-relais A is bekend als     aanwezigheidsuitgang die wordt verlengd voor 0,2,5,8,10,15,20 of 30 seconden en toegang en programma met externe 10-weg DIP-schakelaars. Een andere is p ulse relais B, dat toegang en programma is met externe 10-weg DIP-schakelaars, het biedt aanwezigheid, puls bij binnenkomst en uitgang of mislukte uitgang.

Voertuiglusdetectiesensortoepassingen

Voertuigdetectielus-sensor kan worden gebruikt voor het parkeren van slagboomcontrole, voertuigtoegangscontrole, verkeerscontrolesysteem, voertuigtelsysteem, gemotoriseerde poorten en deuren, beveiligingspalen en cameratriggerfunctie, enz. Er zijn ook veel andere   inductieve sensorlussen voor speciale toepassingen, zoals armlussen van een slagboom, vrije uitgangslussen, veiligheidslussen en andere lussen. Deze zijn bedoeld voor de algemene toepassingen voor het detecteren van toegangscontroleapparatuur voor voertuigen en poorten.

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us