Hoge gevoelige lusdetector 15μh-2000μH

Hoge gevoelige lusdetector       15 μ H-2000 μ H                                                        

Jutai inductieve sensor enkele verkeerslusdetector wordt gebruikt voor voertuigdetectie, bijvoorbeeld, controle of bescherming van uw toegangszaken wanneer voertuigen naderen. De eenkanaal voertuiglusdetector is op veel manieren nuttig, zoals deurontsteking, barrièremate operatorsysteem, opritmechanismen en verkeerslichtcontrolesysteem.

Jutai Als de leverancier van de single channel lusdetectors, het biedt de beste   Loopdetector met één kanaal   voor parkeersysteem en toegangscontrole op de oprit. Voertuiglusdetector is het detecteren van de aanwezigheid van voertuigen bij het detecteren   Een inductiewijziging die wordt veroorzaakt door allerlei   Voertuig   Pas over een draadlusdetector die onder het wegoppervlak ligt.

LD-100 LD-102 LD-200 LD-202 JTHT-11

Hoge gevoelige lusdetector

Enkel kanaal

100-240 V AC

lusdetector

Enkel kanaal

12-24 V AC/DC

lusdetector

Dubbelkanaal

100-240 V AC

lusdetector

Dubbelkanaal

12-24 V AV/DC

luskabel

Luskabel

305 m   Teflon -spoel

LCR-MT        

multimeter

 

Multimeter

       

 

 

Gate Barrier Vehicle Loop Detector Twee relaisuitgang

Jutai Single Channel   Loop Detectors heeft wo afzonderlijke uitgangsrelais: aanwezigheidsrelais A wordt bekend als     Aanwezigheidsuitgang die wordt uitgebreid voor 0,2,5,8,10,15,20 of 30 seconden en toegang en programma met externe 10 -way dip -schakelaars. Een andere is Pulse Relay B, dat toegang en programma is met externe 10 -way dip -schakelaars, het biedt aanwezigheid, puls bij invoer en uitgang of mislukte uitvoer. #Hoge gevoelige lusdetector

Voertuiglusdetectiesensor -toepassingen

Voertuigdetectielussensor kan worden gebruikt voor parkeerbarrièrepoortbesturing, voertuigtoegangsbesturing, verkeerscontrolesysteem, voertuigtelsysteem, gemotoriseerde poorten en deuren, beveiligingsbranden en camera -trigger -functie, enz. Er zijn ook veel andere   Inductieve sensorlussen voor speciaal gebruik, zoals verkeersbarrière-armlussen, lussen met vrije uitloop, veiligheidslussen en andere lussen. Die zijn voor de algemene toepassingen voor het detecteren van het voertuig- en poort toegangscontroleapparatuur.    

 

Loop -detectoren bieden talloze voordelen in verkeersbeheer. Ze detecteren de aanwezigheid van voertuigen efficiënt en bieden realtime gegevens, waardoor precieze optimalisatie van verkeerssignaal en congestie-reductie mogelijk is. Deze technologie helpt bij het prioriteren van het noodvoertuig, draagt ​​bij aan kosteneffectieve verkeersoplossingen en ondersteunt milieudoelen door het brandstofverbruik en de emissies te verminderen. Bovendien leveren lusdetectoren onschatbare verkeersgegevens voor langetermijnplanning en veiligheidsverbeteringen, zoals bescherming van voetgangers. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in intelligente transportsystemen, waardoor de algehele verkeersregeling wordt verbeterd. Ondanks hun voordelen kunnen ze installatiekosten en onderhoud inhouden, maar hun betrouwbaarheid en effectiviteit maken hen een waardevol hulpmiddel voor verkeersbeheer en veiligheid.   #Hoge gevoelige lusdetector

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us