Gate Operator Accessoires

Gate Operator Accessoires

Gate Operator Accessoires Gate Operator Accessoires voor barrière Boom Gate Automatische deuropener

JUTAI biedt tal van accessoires voor hekaandrijvingen voor de slagboomopener. De arm van het slagboomsysteem wordt bestuurd door de drukknoppen,   afstandsbediening, voertuiglusdetector, RFID-kaart, enz. JUTAI heeft de universele slagboombesturingskaart, afstandsbediening, handmatige drukknoppen, voertuiglussensor, fotostraalsensoren en LED-verkeerslichten. Klanten kunnen ze eenvoudig gebruiken voor de bestaande installaties.  

 

Gate Operator Afstandsbediening                                                                                                                              

JUTAI biedt alle accessoires voor hekaandrijvingen voor parkeergarages en poortautomatiseringssystemen. De handmatige afstandsbedieningsschakelaar van de slagboomarm wordt hoofdzakelijk gebruikt in het poortbesturingssysteem om het openen, stoppen en sluiten van de slagboom te regelen. De handmatige afstandsbediening schakelaar van de poort heeft een ingebouwde afstandsbediening zender en de ontvanger van de afstandsbediening heeft een controle over de afstandsbediening. De werkende   staat van de poort kan direct worden aangesloten op het poortbedieningspaneel om de poort handmatig te openen en te sluiten.

Gate Operator Manual Schakelknop                                                                                  

JUTAI heeft handleiding met drie schakelaars   knop die geschikt is voor accessoires voor hekaandrijvingen, poortautomatisering, overheaddeur, draaipoort, schuifdeur, perimeterbeveiliging, magazijn, parkeerplaats en inreiswaarschuwing, enz.

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us