Gatelink Gate Operator Accessoires

Gatelink Gate Operator Accessoires

Accessoires voor poortaandrijvingen Accessoires voor poortaandrijving voor automatische deuropener met slagboompoort

JUTAI biedt tal van poortaandrijvingaccessoires voor de slagboomopener. Het slagboomsysteem ' s arm wordt aangestuurd door de drukknoppen,   afstandsbediening, voertuiglusdetector, RFID-kaart, enz. JUTAI heeft de universele slagboombesturingskaart, afstandsbediening, handmatige drukknoppen, voertuiglussensor, fotobundelsensoren en LED-verkeerslichten. Klanten kunnen ze gemakkelijk toepassen op de bestaande installaties.  

 

Poortoperator Afstandsbediening                                                                                                                              

JUTAI biedt alle poortaandrijvingaccessoires voor parkeerterreinen en poortautomatiseringssystemen. De handmatige afstandsbedieningsschakelaar van de slagboomarm wordt voornamelijk gebruikt in het poortbesturingssysteem om het openen, stoppen en sluiten van de slagboom te regelen. De handmatige afstandsbedieningsschakelaar van de poort heeft een ingebouwde afstandsbedieningszender en de afstandsbedieningsontvanger heeft een bediening over de afstandsbediening. De werkende   staat van de poort kan rechtstreeks worden verbonden met het poortcontrolepaneel om de handmatige bediening van het openen en sluiten van de poort uit te voeren.

Schakelknop bedieningshandleiding poort                                                                                  

JUTAI heeft drie schakelaars handleiding   knop die geschikt is voor accessoires voor poortaandrijvingen, poortautomatisering, overheaddeur, draaipoort, schuifdeur, omtrekbeveiliging, magazijn, parkeerplaats en inloopwaarschuwing, etc.

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us