Barrier Gate Boom Barrier

Jutai Barrier Gate Boom Barrier        

Barrier Gate Operator speelt een belangrijke rol bij het toestaan ​​van toegang tot uw beveiligingsgebied. Jutai Automatic Barrier Gates kan ervoor zorgen dat alleen de geautoriseerde bezoekers uw pand betreden. Als de toonaangevende fabrikant van de parkeerbarrièrepoort produceert Jutai   Betrouwbare beveiligingsbarrièrepoortarm langs   Met hoogwaardige voertuiglusdetectoren, fotocelstraalsensoren, RFID lange afstandslezers.  

Br-110 Br-110F Br-1110by Br-110L Br-110H

Barrièrepoort

Rechte arm   versie

Tiltijd: 3S   6s

BOOM BARRIER

Hoge snelheidsversie

Til Time 1.5s

Barrièrepoort met licht

LED LIGTHT -versie  

Tiltijd: 3S   6s

barrièrepoort

90 ° Vouwarmversie

Tiltijd: 3S   6s

BOOM BARRIER

180 ° Vouwarmversie

Tiltijd: 3S   6s

BR-121 BRDC-110 BDC-1 BRC-433R BRC-443T

barrier gate

Hekwarmversie

Tiltijd: 6s

boom barrier

DC Power Economy -versie

Tiltijd: 1,2-5s

boom barrier

 

remote

 

remote

 

 

Jutai Intelligent Traffic Barrier Gate                                                  

Jutai Remote Control Barrier Gate Opener hanteert de nieuwste internationale technologie, de werking van automatisering en intelligente functie die realistisch wordt; Ondertussen het originele koppelingsapparaat om ervoor te zorgen dat de barrièremiltpoorten   Stabieler en handhaven een hoge betrouwbare status, veiliger en handig. Jutai biedt ook een compleet assortiment barrièrepoortarm, zoals vouwbarrièremoort, schermen barrièrepoortarm, rechte barrièrepoortarm, enz.

Zware Barrier Gate -aanvragen

Zware barrièrepoorten vinden uitgebreide toepassingen bij het beheren van toegang tot voertuigen en verkeerscontrole in verschillende instellingen. Deze robuuste poortsystemen worden vaak ingezet op locaties zoals luchthavens, industriële faciliteiten, parkeerplaatsen en tolhokjes. Hun duurzaamheid en krachtige mogelijkheden maken ze ideaal voor het omgaan met zware verkeersvolumes en het bieden van verbeterde beveiliging.

Op luchthavens zorgen zware barrièrepoorten voor gecontroleerde toegang en uitgang van voertuigen in beperkte gebieden zoals landingsbanen en terminals. In industriële omgevingen helpen ze de toegang tot het laden van dokken en beveiligde zones te reguleren. Parkeerplaatsen profiteren van deze poorten door toegang te beheren en efficiënt uit te gaan. Tolcabines gebruiken ze voor tolcollectie en verkeersbeheer. Over het algemeen spelen zware barrièrepoorten een cruciale rol bij het handhaven van de volgorde, beveiliging en soepele verkeersstroom in kritieke toegangspunten in verschillende industrieën.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us