Infrarood fotocelsensor IR-20M Veiligheid tegen slagboom openen en sluiten

Infrarood fotocelsensor IR-20M Veiligheid tegen slagboom openen en sluiten

Productdetails:

  • Merk:JUTAI
  • Serienummer: IR-20M
  • Land van herkomst:China
  • Certificaat:CE, FCC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:Onderhandelen
  • Minimum bestelling: 10
  • Gemiddelde levertijd:Sample order 3-4 dagen, normale order 5-10
  • Betalingsmiddel:TT / Western Union, PayPal
  • Pakket details:Kartonnen doos, 11,5 * 11 * 3,5 cm / st
  • Mogelijkheid om te leveren:10000set / maand
Contact met ons

Infrarood fotocelsensor gebruikt voor slagboom en   Garagepoort openen en sluiten

Draadloos   Photocell Beam Sensor of Photo Electric Beams zijn in feite een punt-naar-punt-straal van onzichtbaar infrarood licht die van een zendeenheid naar een ontvangende eenheid gaat en als een object het licht blokkeert   van infrarood fotocelsensor gemaakt door JUTAI weet je iets ' is daar. JUTAI vervaardigt beveiliging   Infrarood fotocel Sensor     worden gebruikt met automatische poorten aan weerszijden van een oprit als een veiligheidsvoorziening om te voorkomen dat een poort op een voertuig sluit. Normaal gesproken gebruikt wanneer een poort is ingesteld om zichzelf na een tijdsvertraging automatisch te sluiten (auto-close).   JUTAI actieve infraroodstralen (detectoren) met Italiaanse kwaliteitsnormen

Bevestigende infrarood fotocelsensor IR-20M gemaakt door JUTAI en gebruikt   naar slagboom openen en sluiten is de beste oplossing voor onze klanten en wordt gebruikt in de slagboom, rolluik, automatische poortoplossing.

Specificatie infrarood fotocelsensor:

Voeding: 12 / 24VAC / DC
Detectieafstand: met een stabiele detectieafstand van 20 m
Max. Bereik: 20 meter (binnen of buiten)
Opereren Temperatuur: -10degree-60 graden
Max.TX werkende stroom: 25mA
Max.RX werkende stroom: 35mA
Max. Relaiscontract: max. 500mA e 48Vac / Dc
IP-tarief: IP65
Covermateriaal: uv-materiaal
Kan direct buiten werken;
Gezicht op zonlicht, afstand niet verkleinen
Waterproof: Water Proof en kan direct buiten werken
OEM / ODM: OEM en ODM service aangeboden
Garantieperiode: 24 jaar garantieperiode
Nettogewicht: 160 g

Infrarood fotocelsensor installeren

Infrarood fotocelsensorfabriek suggereert dat voor   punt ,   naar punt   fotocellen ,   je hebt wel een laagspanningskabel nodig over de oprit.     Bij schuifpoorten is dit meestal gewoon een kwestie van het installeren van de kabel in de poortbaan, als deze hol is, hoewel er wel op moet worden gelet dat de kabel niet ' t beschadigd raken waar het de baan binnenkomt en dat de baan niet ' Er zijn openingen tussen de oprit en de oprit die groot genoeg zijn om de kabel in te laten glijden en verpletterd te worden door de volgende auto die eroverheen rijdt.   De fotocellen kunnen op de poortpalen worden geïnstalleerd en als dit holle metalen palen zijn, kan de bekabeling in de paal worden gelegd.

Voor schommel  
poorten
,   Laagspanningskabel moet langs elke kant van de oprit en over de oprit worden geleid.     Voor één set fotocellen zijn afzonderlijke palen nodig.

Fotocellen installeren

Voor   punt ,   naar punt   fotocellen ,   je hebt wel een laagspanningskabel over de oprit nodig.     Bij schuifpoorten is dit meestal gewoon een kwestie van het installeren van de kabel in de poortbaan, als deze hol is, hoewel er wel op moet worden gelet dat de kabel niet ' t beschadigd raken waar het de baan binnenkomt en dat de baan niet ' Er zijn openingen tussen de oprit en de oprit die groot genoeg is om de kabel in te laten glijden en verpletterd te worden door de volgende auto die erover rijdt.   De fotocellen kunnen op de poortpalen worden geïnstalleerd en als dit holle metalen palen zijn, kan de bekabeling in de paal worden gelegd.

Voor schommel  
poort
,   Laagspanningskabel moet langs elke kant van de oprit en over de oprit worden geleid.     Voor één set fotocellen zijn afzonderlijke palen nodig.

Infrarood fotocelsensor IR-20M Veiligheid naar slagboom openen en sluiten is de beste oplossing voor onze klanten en wordt gebruikt in de slagboom, rolluik, automatische poort   oplossing.

Infrarood fotocelsensor

 

Infrarood fotocelsensor display:

Infrarood fotocelsensor
Infrarood fotocelsensor

Infrarood fotocelsensor

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us