Infrarood fotocellsensor IR-20M veiligheid om te barrièrepoort open en sluiten

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer IR-20M
Land van herkomst China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 10
Gemiddelde levertijd Monsterorder 3-4 dagen, normale volgorde 5-10
Betalingsmiddel TT/Western Union, PayPal
Pakket details Kartonbox, 11,5*11*3,5 cm/pc's
Mogelijkheid om te leveren 10000set/maand

Infrarood fotocelsensor gebruikt voor barrièrepoort en   Garagepoort open en sluit

Draadloos   Fotocell -straalsensor of foto -elektrische stralen zijn in feite een punt naar puntstraal van onzichtbaar infraroodlicht dat van een zendeenheid naar een ontvangende eenheid overgaat en als een object het licht blokkeert   van infrarood fotocellsensor gemaakt door jutai je weet iets ' s daar. Jutai Fabricage Beveiliging   Geïnformeerde fotocellsensor     worden gebruikt met automatische poorten aan weerszijden van een oprit als veiligheidsapparaat om te voorkomen dat een poort op een voertuig wordt gesloten. Normaal gebruikt wanneer een poort wordt ingesteld om alleen te sluiten na een tijdsvertraging automatisch (automatisch close).   Jutai actieve infraroodstralen (detectoren) met kwaliteitsnormen van Italië

FixLLling Infrared Photocell Sensor IR-20M gemaakt doorjutai en gebruikt   Om open te lopen en te openen is de beste oplossing voor onze klanten en gebruikt in de barrièrepoort, rollende sluiter, automatiseringspoortoplossing.

Infraroodfotocell -sensorspecificatie:

Voeding: 12/24VAC/DC
Afstand detecteren: met een stabiele detectieafstand van 20 m
Max.Range Up: 20 meter (binnen of buiten)
Werk temperatuur: -10 graden-60 graden
Max.tx Werkstroom: 25 ma
Max.rx Werkstroom: 35MA
Max.Relay Contract: Max 500MA E 48VAC/DC
IP -tarief: IP65
Bedekmateriaal: anti-UV-materiaal
Kan direct aan buiten werken;
Gezicht tot zonlicht, afstand niet verminderen
Waterdicht: waterbestendig en kan direct aan buiten werken
OEM/ODM: OEM- en ODM -service aangeboden
Garantie Life: 24 jaar garantieleven
Netto gewicht: 160 g

Installatie van infrarood fotocelsensor

Infraroodfotocell sensor facotory suggereren dat voor   punt ,   om te wijzen   fotocellen ,   U hebt een lage spanningskabel over de oprit nodig.     Met glijdende poorten is dit meestal gewoon een kwestie van het installeren van de kabel in de poortspoor, als deze hol is, hoewel er voorzichtig moet worden dat de kabel niet doet ' t Raak beschadigd waar het de baan binnengaat en dat de track niet ' t hebben er gaten tussen en de oprit groot genoeg om de kabel in te glijden en te worden verpletterd door de volgende auto die eroverheen rijdt.   De fotocellen kunnen op de poortpalen worden geïnstalleerd en als dit holle metalen palen zijn, kunnen bekabeling in de post worden uitgevoerd.

Voor swing  
poorten
,   De lage spanningskabel moet langs elke kant van de oprit worden uitgevoerd en over de oprit.     Eén set fotocellen heeft zelfstandige berichten nodig.

Fotocellen installeren

Voor   punt ,   om te wijzen   fotocellen ,   U hebt een lage spanningskabel over de oprit nodig.     Met glijdende poorten is dit meestal gewoon een kwestie van het installeren van de kabel in de poortspoor, als deze hol is, hoewel er voorzichtig moet worden dat de kabel niet doet ' t Raak beschadigd waar het de baan binnengaat en dat de track niet ' t hebben er gaten tussen en de oprit groot genoeg om de kabel in te glijden en te worden verpletterd door de volgende auto die eroverheen rijdt.   De fotocellen kunnen op de poortpalen worden geïnstalleerd en als dit holle metalen palen zijn, kunnen bekabeling in de post worden uitgevoerd.

Voor swing  
poort
,   De lage spanningskabel moet langs elke kant van de oprit worden uitgevoerd en over de oprit.     Eén set fotocellen heeft zelfstandige berichten nodig.

Infrarood fotocellsensor IR-20M veiligheid om te openen open en sluiten is de beste oplossing voor onze klanten en gebruikt in de barrièrepoort, rollende sluiter, automatisering GAT   oplossing.

Infraroodfotocellsensor

 

Infrarood fotocelsensor display:

Infraroodfotocellsensor
Infraroodfotocellsensor

Infraroodfotocellsensor

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us