Veiligheidslichtgordijn Infrarood Foto Beam Sensor BP-70

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer BP-70
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Voorbeeld: 42 $/PCS Anders: onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

30,7 centimeter lang 1   Infraroodstraal Veiligheidslicht Lichtgordijn Infrarood Fotocell -batterijtype

Productomschrijving

Het veiligheidslichtgordijn BP-70, met een batterij-aangedreven zender en een ontvanger die wordt aangedreven door bedrading, vormt een geavanceerde veiligheidsoplossing die is ontworpen voor betrouwbare bescherming van de machines. De batterij-aangedreven zender elimineert de noodzaak van een externe stroombron, waardoor eenvoudige installatie en implementatie worden vergemakkelijkt. Door gebruik te maken van efficiënte foto -elektrische technologie, bewaakt de zender potentiële gevarenzones nauwkeurig en zorgt voor tijdige antwoorden tijdens machinebediening op uitgebreide veiligheid van het personeel.

Tegelijkertijd wordt de ontvanger aangedreven via een bekabelde verbinding, waardoor een stabiele voeding wordt gewaarborgd en de algehele systeembetrouwbaarheid wordt verbeterd. Dit unieke ontwerp combineert de flexibiliteit van batterijvermogen met de stabiliteit van bekabelde verbindingen, waardoor het product kan uitblinken in diverse industriële omgevingen. Met kenmerken van flexibiliteit, efficiëntie en stabiliteit is dit veiligheidslichtgordijn zeer geschikt voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen, het bieden van uitgebreide veiligheidsbescherming voor operators en zorgt voor zowel veiligheid als efficiëntie op de werkplek.     #Safety Light Curtain

Veiligheidslichtgordijn

 


Hoofdkenmerk

 • Stabiele detectieafstand 15 meter
 • Zender   Aangedreven door   Batterijen; De ontvanger werd aangedreven door bedrading.
 • 180 ° Draaihoek
 • IP65 Beschermingscijfer. Geschikt voor zware buitenmelding.
 • Met sabotagebestendige alarmfunctie
 • Standaard relais signaaluitgangsmodus
 • De lengte en het aantal stralen kunnen worden aangepast

Hoofdkenmerk

 


Productbeschrijving

Model   BP-70
Technologie   Infrarood optische techniek
Detectiemodus Aanwezigheid detecteren
Aantal balken   1               (Kan aangepast worden)
Lengte   30.7cm       (Kan aangepast worden)
Detectieafstand 15m
Bedrijfsspanning   TX: 2*AA-batterijen: RX: 12-24 VAC/DC
Bedieningsstroom van de zender < 10 ma
Ontvangerbedrijf stroom < 18 ma
Reactietijd   50/100/150/200ms verstelbaar
Trigger -methode   Single Beam Trigger  
Werktemperatuur   -20 ~ 60 ℃
Relatieve vochtigheid 90%RV in max; (geen condensatie)
Output Way (Wired Model) Bedrade transmissie, (no/nc)
Rotatiehoek     180 graden horizontaal
IP -niveau   IP65
Materiaal Aluminium legering en pc -plastic

Werkend principe

Het werkende principe van het veiligheidslichtgordijn, waar de zender op batterijen is aangedreven en de ontvanger door bedrading wordt aangedreven, is als volgt:

 1. Zender: De batterij-aangedreven zender bestaat uit een lichtbron en een ontvanger. De lichtbron straalt infraroodstralen uit, waardoor een veiligheidslichtscherm ontstaat. De zender stuurt de infraroodstralen naar de ontvanger en vormt een infrarood lichtgordijn.

 2. Ontvanger: De ontvanger wordt aangedreven door bedrading. Het vangt de infraroodstralen van de zender terwijl het de integriteit van het lichtgordijn bewaakt. Wanneer een object het infraroodlichtgordijn binnenkomt en de stralen belemmert, detecteert de ontvanger de onderbreking van het signaal.

 3. Signaalverwerking: Het ontvangen signaal ondergaat de verwerking in de signaalverwerkingseenheid en zet de geblokkeerde informatie om in een elektrisch signaal. Dit elektrische signaal geeft aan dat het lichtgordijn is belemmerd, wat de aanwezigheid van een object in de veiligheidszone betekent.

 4. Het activeren van veiligheidsmaatregelen: Bij het detecteren van de onderbreking van de lichtstralen veroorzaakt het systeem overeenkomstige veiligheidsmaatregelen, zoals het stoppen van de werking van aangrenzende machines of het klinken van een alarm. Dit zorgt voor een snelle reactie wanneer een persoon of object de gevarenzone binnengaat en de veiligheid op de werkplek behoudt.


Certificering

CE

Vedio -referentie


Bedrijfsprofiel

Jutai staat als een onderscheidende bewegingsensor foto -elektrische sensorfabrikant, die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie naadloos integreert. Onze niet -aflatende toewijding aan innovatie en kwaliteit stuwt ons om uitzonderlijke oplossingen te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Naast het vestigen van ons merk, streven we ernaar om uw vertrouwde productiepartner te zijn, wat bijdraagt ​​aan het creëren en promoten van uw unieke merkidentiteit.

Met een decennium van expertise in onderzoek en productie hebben we een schat aan kennis verzameld over draadloze communicatietechnologie, automatische deursensoren en groothandelsverdeling van barrièregoorten. Onze primaire focus omvat een uitgebreid scala aan producten, waaronder automatische deursensoren, magnetronradarsensoren voor automatische deuren, infraroodsensorreeksen, lusdetectoren, korte, gemiddelde en lange afstand draadloze RFID-kaartlezers, evenals barrièrepoorten en parkeerbarrière poorten. Elk hardwareproduct van Jutai is zorgvuldig ontworpen om de toegangscontrolesystemen naadloos aan te vullen en biedt uitgebreide oplossingen voor toegangscontrole, parkeerbeheer en parkeergeleidingssystemen.   #Safety Light Curtain

Demo

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us