JUTAI Infrarood foto-oogsensor voor poortopener

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer IR-20M
Land van herkomst China
Certificaat CE / FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte onderhandelen
Minimum bestelling 10 stuks
Gemiddelde levertijd Sample order 3-4 dagen, normale order 5-10 dagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, PayPal
Pakket details Kartonnen doos, 11,5 * 11 * 3,5 cm / st
Mogelijkheid om te leveren 10000 stks / maand

JUTAI Infrarood foto-oogsensor voor de poort van heel Europa

JUTAI is een zeer professionele fabrikant van waterdichte infraroodfotocelsensoren voor poortopener. Momenteel gebruiken steeds meer klanten onze infrarood fotocelsensor   in het poortcontrolesysteem, het garagedeurcontrolesysteem en het rollende poortcontrolesysteem. Steeds meer klanten vragen ons om OEM   en ODM   Diensten.

 

JUTAI waterdichte infrarood fotocelsensor voor poortopener   is de manier om te gaan. Kom tot rust in de wetenschap dat uw gezin en voertuig worden beschermd tegen incidentele ongelukken die zich soms kunnen voordoen. Een of twee zorgvuldig geplaatste sensoren kunnen voorkomen dat uw automatische poortopener per ongeluk sluit op een voertuig of, nog belangrijker, op een persoon. De JUTAI infrarood foto-oogsensor voor poortopener   kan worden gevoed met 12/24 DC of AC-spanning die gemakkelijk kan worden uitgeschakeld met elke JUTAI waterdichte infrarood foto-oogsensor voor poortopener   automatische poortopener met laag voltage. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd. De fotocel integreert ook een intern rotatiesysteem waarmee de hoek van de straal kan worden aangepast van 0-180 graden. Werktemperatuur: -10   graden Fahrenheit tot +70     graden Fahrenheit. Waterdichtheid: IP55.

 

JUTAI   Infrarood foto-oogsensor voor poortopener Details Parameter

 

Productnaam : JUTAI waterdichte infrarood foto-oogsensor voor poortopener
Werkspanning: 12-24 AC / DC
Detectie afstand: 20m
Kan ook worden gebruikt met garagedeuren, alarmsystemen, alarmen, enz
Max. TX werkstroom: 25mA
Max.Rx werkstroom: 35mA
Max. Relaiscontact: max. 500mA 48vac / dc
Materiaal: ABS
De kleur zwart
IP-tarief: IP55

 

Welke service bieden we aan   JUTAI waterdichte infrarood foto-oogsensor voor poortopener

 

JUTAI ' s missie is om klanten te bedienen en alle   serie stabiele en betrouwbare fotocelbundelsensoren. Samen met onze klanten zijn we bereid om een ​​reeks OEM- en ODM-services te bieden om onze klanten te helpen hun eigen merken te promoten. Na jaren van accumulatie hebben onze klanten veel vertrouwen in onze kwaliteit en zijn ze bereid om ons steeds professionelere producten en oplossingen te laten leveren   rond automatische poortoplossing.

 

JUTAI Infrarood foto-oogsensor  Waterdichte infrarood foto-oogsensor  Foto-oogsensor voor poortopener

 

Aansluitgegevens   Voor   JUTAI waterdichte infrarood foto-oogsensor voor poortopener

 

JUTAI ' s producten zijn compatibel met 12VAC / DC en 24VAC / DC, dus onze klanten don ' u hoeft teveel typemodel op voorraad te hebben. Eén product kan compatibel zijn met bijna alle automatische deurmachines. Raadpleeg de volgende afbeelding voor een gedetailleerde definitie van de bedrading.

 

Foto-oogbundelsensor

 

In de toekomst streven we ernaar om een ​​volledig assortiment betrouwbare en betrouwbare infraroodproducten en -oplossingen te bieden voor automatische toegangscontrole voor deuren     oplossingen en alarmsystemen Oplossing rond infraroodproducten

 

  • Oplossing voor slagboomsysteem met groot bereik
  • Automatische poortbeveiligingsoplossing
  • Lange afstand RFID-lezer en LPR-voertuigplaatidentificatiesysteem
  • Eén kaartoplossing voor het hele wolkenplatform

 

JUTAI waterdichte infrarood foto-oogsensor

 

JUTAI IR-20M Infrared Photo Eye Sensor

 

Waterproof Infrared Photo Eye Sensor For Automatic Gate

 

Infrared Photo Eye Sensor For Road Blocker

 

Bedrijfsprofiel

JUTAL richt zich als de beste Chinese fabrikant van slagboomaandrijvingen voornamelijk op de ontwikkeling van de giekhekaandrijving, voertuiglusdetector en foto-elektrische straal ter wereld. JUTAL produceert ook alle series slagboompoorten, RFID-seriële lezers draadloze producten voor toegangsoplossingen voor poorten. We hebben bijna 10 jaar ervaring opgedaan in draadloze technologie en in de groothandel in slagboomoperatoren. JUTAL heeft ook zijn eigen fabriek voor slagboomoperatoren die perfecte productielijnen bezit, voornamelijk hoogwaardige slagboom voor parkeren, lusdetector voor voertuigen, eenkanaals voertuigdetector, tweekanaals voertuigdetector, infraroodfotocelveiligheidssensor inclusief bedrade infraroodfotocelbundelsensor , draadloze infrarood fotocel straalsensor, en 180 graden hoek roteren type enkele infrarood fotocel beam detector te plaatsen in productielijn. Een andere productielijn is de serie draadloze RFID-lezers, waaronder 125K lage frequentie lange afstand proximity kaartlezer 1,3 m, 125 K lage frequentie middellange afstand proximity kaartlezer 1 m, UHF lange afstand lezer 9-15 m 2. 45 ghzmicro-wave actieve lange afstand lezer 1-30 m en semi-passieve lange X-afstandskaartlezer, alle JUTAL-hardwareproducten zijn gebouwd rond poorttoegangssysteem, en we bieden een volledig assortiment toegangscontroleoplossingen, parkeerbeheeroplossingen en parkeergeleidingssysteemoplossingen en JUTAI Infraroodfotooogsensor. JUTAL houdt zich al jaren aan de drie principes: kwaliteit eerst, continue innovatie en service eerst. Voor al onze producten stellen wij zeer strenge kwaliteitseisen. In die jaren hebben drie van die kernnormen het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Daarnaast hebben we professionele technische teams voor service na verkoop en technische ondersteuning. Voor de producten zullen we doorgaan met het upgraden van onze technologieën en het leveren van betere producten voor onze klanten.

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us