Veiligheidslichtgordijn Infrarood Foto Beam Sensor PB3-4L15

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer PB3-4L15
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Voorbeeld: 65 $/PCS Anders: onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

48 centimeter lang 4   Infraroodstraal Veiligheidslicht Lichtgordijn Infrarood Fotocell

Productomschrijving

De voorste technologie van infraroodstraalsensoren maakt gebruik van infraroodoptica voor precieze doeldetectie. Deze sensoren worden geïnfrareerd stralen uitgezonden en hun reflectie of verstrooiing zorgvuldig de aanwezigheid, afstand en beweging van objecten binnen het onzichtbare spectrum herkennen. Op grote schaal gebruikt in automatisering, beveiliging en elektronica, zijn ze cruciaal voor automatische deuren en liften. Deze sensoren bieden veelzijdige detectieafstanden voor zowel binnen- als buitengebruik. Instelbare parameters stellen gebruikers in staat om de gevoeligheid en de responstijd te bevestigen, waardoor aanpassingsvermogen wordt aangepast aan specifieke behoeften. Uitzonderlijke interferentieweerstand zorgt voor betrouwbaarheid in complexe omgevingen, zoals die geassocieerd met automatische deuren en liften.

Samenvattend gaan infraroodstraalsensoren verder dan perceptie, het verbeteren van de efficiëntie, beveiliging en energieverbruik in automatische deuren, liften en andere moderne toepassingen. #Safety Light Curtain

Veiligheidslichtgordijn

 

 


Hoofdkenmerk

 • Stabiele detectieafstand 15 meter
 • 180 ° Draaihoek
 • IP65 Beschermingscijfer. Geschikt voor zware buitenmelding.
 • Met sabotagebestendige alarmfunctie
 • Standaard relais signaaluitgangsmodus
 • De lengte en het aantal stralen kunnen worden aangepast

Maat

 


Specificatie

Model   PB3-4L15
Technologie   Infrarood optische techniek
Detectiemodus Aanwezigheid detecteren
Aantal balken   4             (Kan aangepast worden)
Lengte   48cm       (Kan aangepast worden)
Detectieafstand 15m
Bedrijfsspanning   9-30 VAC/DC
Bedieningsstroom van de zender < 10 ma
Ontvangerbedrijf stroom < 18 ma
Reactietijd   50/100/150/200ms verstelbaar
Trigger time Blokkeer een lichtstraal, trigger in 2 seconden, blok aangrenzende 2 stralen of meer, trigger onmiddellijk
Trigger -methode   Enkele bundel trigger of multi-balk trigger (kan geselecteerd)
Werktemperatuur   -20 ~ 60 ℃
Relatieve vochtigheid 90%RV in max; (geen condensatie)
Output Way (Wired Model) Bedrade transmissie, (no/nc)
Rotatiehoek     180 graden horizontaal
IP -niveau   IP65
Materiaal Aluminium legering en pc -plastic

Werkend principe

Infraroodstraalsensoren werken op basis van de principes van infraroodstralingsemissie, reflectie en ontvangst. De fundamentele werkprincipes worden als volgt beschreven:

 1. Infrarood -emissie: De sensor bevat een infrarood -emitter die een infraroodstraal projecteert.

 2. Balk Voortplanting: De uitgezonden infraroodstraal reist langs een gedefinieerd pad, waardoor een virtuele balk ontstaat.

 3. Doelinteractie: Als er een doelobject langs het straalpad is, interageert het met het infraroodlicht. Het doel ' S reflectie, absorptie of verstrooiing van het infraroodlicht veroorzaakt variaties.

 4. Reflectie of verstrooiing: De sensor omvat een infraroodontvanger die is ontworpen om het gereflecteerde of verspreide infraroodlicht te vangen dat terugkeert van het doelwit.

 5. Signaalverwerking: Het ontvangen signaal ondergaat verwerking, analyse van kenmerken zoals signaalsterkte, frequentie of andere kenmerken om de aanwezigheid, afstand of andere relevante informatie over het doelwit te bepalen.

 6. Uitvoerresultaten: De geanalyseerde resultaten worden doorgaans uitgevoerd als elektrische of digitale signalen, waardoor overeenkomstige acties, alarmen of gegevensregistratie worden geactiveerd.


Certificering

CE


Vedio -referentie


Bedrijfsprofiel

Jutai staat als een onderscheidende bewegingsensor foto -elektrische sensorfabrikant, die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie naadloos integreert. Onze niet -aflatende toewijding aan innovatie en kwaliteit stuwt ons om uitzonderlijke oplossingen te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Naast het vestigen van ons merk, streven we ernaar om uw vertrouwde productiepartner te zijn, wat bijdraagt ​​aan het creëren en promoten van uw unieke merkidentiteit.

Met een decennium van expertise in onderzoek en productie hebben we een schat aan kennis verzameld over draadloze communicatietechnologie, automatische deursensoren en groothandelsverdeling van barrièregoorten. Onze primaire focus omvat een uitgebreid scala aan producten, waaronder automatische deursensoren, magnetronradarsensoren voor automatische deuren, infraroodsensorreeksen, lusdetectoren, korte, gemiddelde en lange afstand draadloze RFID-kaartlezers, evenals barrièrepoorten en parkeerbarrière poorten. Elk hardwareproduct van Jutai is zorgvuldig ontworpen om de toegangscontrolesystemen naadloos aan te vullen en biedt uitgebreide oplossingen voor toegangscontrole, parkeerbeheer en parkeergeleidingssystemen.   #Safety Light Curtain

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us