Stoplicht

Jutai Parking Traffic Light Werken met Jutai Gate Barrier  

Jutai   Groen en rood verkeerslicht, parkeerbeheer verkeerslicht, BR-110 Smart Barrier kan rechtstreeks worden verbonden met 220V Parkeerverkeer lichten   met groen & rode kleur   of 12V   parkeerverkeer   lichten   met groen & rode kleur , maar de werkstatus is anders. Wanneer de stoplicht is direct verbonden met 220V, en   de barrière arm   omlaag , het rode licht zal beginnen inschakelen   en bereik de horizontale limiet. Wanneer de barrière wordt opgeheven, zal het groene licht niet zijn ingeschakeld. Wanneer de barrière het verticale limietpunt bereikt, is het groene licht altijd aan .   Groen en rood verkeerslicht   Verkeerslicht met gate werkt samen   Verkeerslicht met barrière werkt samen.

stoplicht

Verkeerslichtfuncties/voordelen  

verkeerslichtsignaal

Jutai 110-240V verkeerslichtverbinding

Jutai Traffic Light, Parking Management Traffic Light,     BR-C Intelligent Barrier Control Panel heeft een perfect ontwerp. Het heeft een veiligheidslussensorinterface (met Jutai LD-100), veiligheidsinfrarood-fotocelinterface (met model IR-20) en verkeerslichtwaarschuwingsinterface (met   JD112HF-C), deze verbindingsdetails laat zien hoe verbinding te maken Jutai Signal Light, we hoeven alleen het licht aan te sluiten op drie interfaces G.com, R-poort van BR-C-controller, en de voeding rechtstreeks van de besturingskaart te nemen. geen extra externe voeding nodig;

Jutai BR-110 Smart Barrier kan rechtstreeks worden aangesloten op 220V parkeerverkeerlichten   met groen & Rode kleur   of 12V   Parkeerverkeer   Lichten   met groen & Rode kleur, maar de werkstatus is anders. Wanneer het verkeerslicht rechtstreeks is verbonden met 220V en   de barrièremak   Down, het rode licht begint aan te schakelen   en bereik de horizontale limiet. Wanneer de barrière wordt opgeheven, zal het groene licht niet zijn ingeschakeld. Wanneer de barrière het verticale limietpunt bereikt, is het groene licht altijd aan; Wanneer het is verbonden met 12V, wanneer de barrièrearm   is omlaag, het thaffic light van     Rood licht is niet dat het zal zijn, en het rode licht blijft branden wanneer het het horizontale limietpunt bereikt; Het groene licht zal niet zijn ingeschakeld wanneer de barrière wordt opgeheven, en het groene licht zal altijd zijn ingeschakeld wanneer de barrièrearm   bereikt het verticale limietpunt. Tralight met gate werken samen of verkeerslicht met barrière werken samen.

 

 

stoplicht

Groen en rood verkeerslicht

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us