Miniatuur tegenover fotocelsensor

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer SC-10D
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union,
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Gemakkelijk om de miniatuur tegenover fotocelsensor te intergreren voor automatische deurveiligheid

Product beschrijving

De miniatuur tegenover fotocelsensor , vervaardigd door Shenzhen Jutai Comm Co., Ltd., is een essentiële veiligheidsfunctie die is ontworpen om ongevallen en verwondingen in verband met automatische deuren te voorkomen. Deze geavanceerde technologie bestaat uit een paar infrarood-emitters en ontvangers die strategisch aan weerszijden van de deur zijn geïnstalleerd. Door een infraroodstraal te creëren, kan het systeem elke onderbreking detecteren en reageren, waardoor de deur onmiddellijk de opening of het sluiten van de actie stopt om te voorkomen dat u knijpen of verpletterende incidenten.

Met de Automatic Deur Safety Teller Beam op zijn plaats, kunt u er zeker van zijn dat de deur nooit mensen of objecten zal vangen tijdens het sluiten. Of het nu in een druk kantoorgebouw, een bruisende winkel of een druk ziekenhuis is, dit geavanceerde veiligheidsmechanisme garandeert het hoogste beschermingsniveau voor iedereen.

Investeren in de Automatic Door Safety Teller Beam betekent prioriteit geven aan de veiligheid en het welzijn van uw klanten, werknemers en bezoekers. Het opnemen van deze betrouwbare technologie in uw automatische deursystemen zorgt voor hun veiligheid en gemoedsrust.

Miniatuur tegenover fotocelsensor

Specificatie

Modelnr. SC-10D
Ruststroom 18MA (12V elektriciteit)
Bedrijfsstroom 58MA (12V elektriciteit)
Werkspanning AC/DC10-30VDC
Maximale transceiver -afstand 10m
Uitvoercontact Normaal open en gesloten Selectie -selectie -instelling van de jumper (standaard is normaal geopend)
RX -kabellengte 5,5 m
TX -kabellengte 5,5 m
Aantal balken Optie met één of dubbele bundel
Bedrijfstemperatuur -42 ~ 45 ℃
luchtvochtigheid regelen 10 ~ 90%RH
Materiaal buikspieren
Controller dimensie 109.5 (l)*41.1 (w)*25.6 (h) mm
Balkdimensie 19 (l)*13 (d) mm
HS -code 853190100

Infraroodfotocell

Werkend principe

Infraroodstraalsensoren functioneren op basis van de emissie, verspreiding en detectie van infraroodstraling. De kernbedrijfsprincipes zijn als volgt:

Infrarood -emissie: De sensor heeft een infraroodzending die een infraroodstraal projecteert.

Balk Voortplanting: Deze uitgezonden straal reist langs een vooraf gedefinieerd pad, waardoor een onzichtbare bundellijn ontstaat.

Doelinteractie: Wanneer een object het straalpad binnenkomt, interageert het met het infraroodlicht. Deze interactie kan de reflectie, absorptie of verstrooiing van het infraroodlicht omvatten, wat veranderingen in de balk veroorzaakt.

Reflectie of verstrooiing: De sensor heeft ook een infraroodontvanger die het gereflecteerde of verspreide infraroodlicht van het doelwit vangt.

Signaalverwerking: Het ontvangen signaal wordt vervolgens verwerkt om kenmerken zoals signaalsterkte, frequentie of andere parameters te analyseren om de aanwezigheid, afstand of andere relevante details over het doel te bepalen.

Uitvoerresultaten: De verwerkte informatie wordt doorgaans uitgevoerd als elektrische of digitale signalen, die acties, alarmen of gegevensregistratie kunnen activeren.

Infraroodfotocell


Sollicitatie
Infraroodstraalsensoren worden veel gebruikt in verschillende industrieën vanwege hun betrouwbaarheid en precisie. Hier zijn enkele belangrijke toepassingen:

1. Automatische deuren: deze sensoren worden vaak gebruikt in automatische deursystemen om de veiligheid te waarborgen door elke obstructie te detecteren en te voorkomen dat de deur mensen of objecten sluit.

2. Beveiligingssystemen: Infraroodstraalsensoren zijn integraal onderdeel van beveiliging en alarmsystemen, waarbij ongeoorloofde toegang wordt gedetecteerd door onderbrekingen in de infraroodstraal te detecteren.

3. Industriële automatisering: in de productie en industriële omgevingen worden deze sensoren gebruikt voor objectdetectie, tellen en positioneren, het verbeteren van automatisering en nauwkeurigheid.

4. Parkeren en verkeersbeheer: ze worden gebruikt in parkeersystemen om de aanwezigheid van voertuigen te detecteren, controlebarrières en het beheren van de verkeersstroom.

5. Liften en roltrappen: infraroodstraalsensoren zorgen voor veiligheid door elke obstructie in het pad van liftdeuren of roltrappen te detecteren, waardoor ongevallen worden voorkomen.

6. Smart Home -apparaten: in Smart Home -omgevingen worden infraroodstraalsensoren gebruikt voor bewegingsdetectie, het beheersen van verlichting en het verbeteren van de thuisbeveiliging.

Infraroodstraalsensoren spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de veiligheid, beveiliging en automatisering in deze en vele andere toepassingen, waardoor ze onmisbaar zijn in moderne technologie en industrie.     -Miniatuur tegenover fotocelsensor

infraroodfotocell


Bedrijfsprofiel

Jutai is een uitgebreide fabrikant van foto -elektrische sensor die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie integreert. We worden gedreven door innovatie en een toewijding aan kwaliteit, toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke oplossingen voor onze klanten. Terwijl we ons eigen merk bouwen, willen we ook een vertrouwde productiepartner worden op uw reis om uw eigen merk op te zetten en te promoten.

Met meer dan een decennium ervaring in onderzoek en productie hebben we een schat aan kennis opgebouwd in draadloze communicatietechnologie, automatische deursensoren en groothandelsverdeling van de barrièrespoort. Onze kernbedrijfsgebieden omvatten momenteel een reeks automatische deursensor. Microgolfradarsensoren voor automatische deuren, een infraroodsensorreeks, lusdetectoren, een reeks korte, middelgrote en lange afstand draadloze RFID-kaartlezers, barrièrepoorten,   en parkeerbarrièrepoort. Alle Jutai ' S Hardwareproducten zijn ontworpen als aanvulling op toegangscontrolesystemen en bieden uitgebreide oplossingen voor toegangscontrole, parkeerbeheer en parkeergeleidingssystemen.     #Safety Light Curtain.   -Miniatuur tegenover fotocelsensor

Infraroodfotocellsensor

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us