Barrière radar detector RD24-6m introductie

Productdetails
Merk Jutai
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Barrier Radar Detector RD24-6m gedetailleerde introductie

Barrière radar detector

 

Product beschrijving:

Jutai RD24-6m voertuigbewegingssensor maakt gebruik van K-band magnetrontechnologie om mensen en voertuigen vanuit een overheadpositie te detecteren. Het biedt brede dekking en hoge resolutie om alle soorten automatische deuren en industriële poorten en verkeersbarrière te activeren. De RD24-6m is eenvoudig te installeren op een hoogte tot 20 voet (6 meter). Met zijn veelzijdige mechanische oriëntatie zorgt de RD24-6m voor een nauwkeurige positionering naar het vereiste dekkingsgebied. De detectiegevoeligheid en bewegingsrichting (naderen, verlaten of beide) worden geprogrammeerd door de instellingen van de reset schakelaars. #Barrier Radar Detector

barrièresensor

 

Voordeel:

Ten eerste kan de Jutai RD24-6M radardetector mensen en voertuigen goed onderscheiden. Het heeft een sterk anti-interferentievermogen en het radar-anti-smashing is veilig en betrouwbaar.

barrièresensoren

 

Seconde:

Waterbestendig tegen IP67, kan volledig gekwalificeerd zijn voor alle soorten sneeuw, vochtigheid en andere harde omgevingen, gemakkelijk te installeren, lang leven, onderhoudsvrij, waardoor u meer gemoedsrust kunt gebruiken. Om eraan te herinneren, deze lichte anti-regen, maar niet volledig ondergedompeld in watergebruik.

radar detector

Derde:

Jutai ' S RD24-6m radarvoertuigdetector is eenvoudig en praktisch. handig en eenvoudig in te stellen. Zet vervolgens verschillende menu's in door de verlichtingsomstandigheden van de indicatielampen te controleren.

detector

Vierde:

De detectieafstand van Jutai RD24-6M radar detector: de lezing komt overeen met een afstand van 1-6 meter. Het kan worden bepaald volgens de poollengte van de barrière en kan flexibel worden ingesteld.

 

stable work

Vijfde:

Jutai ' S RD24-6m radarvoertuigdetector is nauwkeurig en gevoelig om aan te komen in reactie op weerstand, waardoor het veiliger en betrouwbaarder wordt.

vehicle detector

Zesde:

Jutai ' S RD24-6m radarvoertuigdetector heeft twee detectiemodi om uit te kiezen: voertuigdetectie, alleen menselijke detectiemodus en voertuigdetectiemodus. Kan aan uw verschillende keuzes voldoen.

two detection mode

Zevende:

Jutal ' S RD24-6m radarvoertuigdetector heeft drie gevoeligheidsniveaus, hoog, gemiddeld en laag. Jutal ' S RD24-6m Radar Vehicle Detector kan vele typevoertuigen detecteren met verschillende hoogte en gewicht, zoals mensen, motorfiets, vrachtwagen, auto. Bus. enz.

sensitivity adjustable

Achtste:

Vaak gebruikt voor verschillende barrières, zoals rechte barbarrières/hekpaalbarrière/advertentiebarrières/lucht, automatische poortsystemen, enz.

fence arm

Dimensie:

Dimension

Parameter

PARAMETER

 

Packing list

connection

installation specification

GENERAL TROUBLESHOOTING

Case voor functiononemonstratie

 

 

 

 

Jutai is een uitgebreide fabrikant van de barrierpoort die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie integreert. We worden gedreven door innovatie en een toewijding aan kwaliteit, toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke oplossingen voor onze klanten. Terwijl we ons eigen merk bouwen, willen we ook een vertrouwde productiepartner worden op uw reis om uw eigen merk op te zetten en te promoten. #Barrier Radar Detector  

Samenvattende barrière Radar voor BOOM -barrière is een geavanceerde beveiligingsoplossing die is ontworpen om de veiligheid en efficiëntie van parkeerplaatsen, wegingang en voertuigtoegangsbesturingspunten te verbeteren. Met behulp van een zeer nauwkeurige radartechnologie detecteert het nauwkeurig de positie van voertuigen en obstakels, waardoor Swift Gate wordt geopend en sluit, waardoor de verkeersstroom en veiligheid worden verbeterd. Betrouwbaar werken in alle weersomstandigheden, biedt het snelle en precieze voertuigdetectie, waardoor de wachttijden worden verkort en de doorvoer verhogen. Met lage onderhoudskosten en een focus op privacybescherming, It ' is een veelzijdige en kosteneffectieve toevoeging aan parkeerbeheer, toegangscontrole op de weg en beveiligingssystemen voor onroerend goed.

 

David
Overzeese marketing
WhatsApp : +8613143400257
jutaigateaccess2@gmail.com
sales15@jutairfid.com

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us