Veiligheidslichtgordijn Infrarood Fotobundelsensor IR-70

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer IR-70
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Voorbeeld: 18 $/pcs Anders: onderhandelen
Minimum bestelling 1
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 stuk één doos, 100 paar één doos

30,7 centimeter lang 1   Infraroodstraal Veiligheidslichtgordijn Infrarood Photocell  

Productomschrijving

Veiligheidslichtgordijn IR-70 is een gespecialiseerd optisch beveiligingsapparaat dat is ontworpen voor industriële veiligheid, bestaande uit zowel een zender als een ontvanger. De kernfunctionaliteit omvat het creëren van een infraroodstraalnetwerk om realtime monitoring van de werkruimte te bieden, waardoor onveilige machinebewegingen voorkomen die een bedreiging voor operators kunnen vormen. Met efficiënte veiligheidsbescherming reageert het veiligheidslichtgordijn snel op en voorkomt potentiële gevaarlijke acties. Het product heeft een flexibele installatie, waardoor het gemakkelijk kan worden geplaatst volgens specifieke applicatiebehoeften, waardoor uitgebreide veiligheidsbescherming voor machines en productielijnen wordt geboden. Ondersteuning van veiligheid op meerdere niveaus, de gebruiksvriendelijke interface en configuratie-opties vergemakkelijken eenvoudige instellingen en monitoring. De aanpasbare functies maken het aanpasbaar aan verschillende industrieën en applicatie -eisen, waardoor betrouwbare prestaties worden gewaarborgd in diverse omgevingscondities.

Veiligheidslichtgordijn

 

 


Hoofdkenmerk

 

 • Stabiele detectieafstand 20   meter
 • 180 ° Draaihoek
 • IP65 Beschermingscijfer. Geschikt voor zware buitenmelding.
 • Met sabotagebestendige alarmfunctie
 • Standaard relais signaaluitgangsmodus
 • De lengte en het aantal stralen kunnen worden aangepast

Specificatie

Model   IR-70
Technologie   Infrarood optische techniek
Detectiemodus Aanwezigheid detecteren
Aantal balken   1               (Kan aangepast worden)
Lengte   30.7cm       (Kan aangepast worden)
Detectieafstand 20m
Bedrijfsspanning   12-24 V
Bedieningsstroom van de zender < 10 ma
Ontvangerbedrijf stroom < 30 ma
Trigger -methode   Single Beam Trigger  
Werktemperatuur   -20 ~ 60 ℃
Relatieve vochtigheid 90%RV in max; (geen condensatie)
Output Way (Wired Model) Bedrade transmissie, (no/nc)
Rotatiehoek     180 graden horizontaal
IP -niveau   IP65
Materiaal Aluminium legering en pc -plastic

 

Werkend principe

Het werkende principe van een veiligheidslichtgordijn omvat het gebruik van infrarood (IR) lichtstralen om de aanwezigheid van objecten of mensen in een gecontroleerd gebied te detecteren. Het primaire doel is om de veiligheid van personeel te waarborgen door snel een inbraak in een aangewezen beschermde zone te detecteren en een veiligheidsreactie te activeren, zoals stoppen of het vertragen van machines. Hier ' s Een uitsplitsing van de belangrijkste componenten en het basiswerkprincipe:

 1. Emitter- en ontvanger -eenheden:

  • Het veiligheidslichtgordijn bestaat uit twee hoofdcomponenten: de emitter en de ontvanger. De emitterunit produceert een reeks parallelle infraroodlichtstralen, terwijl de ontvanger -eenheid is uitgerust met sensoren om de aanwezigheid of onderbreking van deze stralen te detecteren.
 2. Infrarood lichtstralen:

  • De emitter projecteert een raster of scala aan infraroodlichtstralen over het beschermde gebied. Deze stralen zijn meestal in paren gerangschikt, waarbij elke straal van de emitter een overeenkomstige balk aan de ontvangerzijde heeft.
 3. Beschermd gebied:

  • De ruimte tussen de emitter en ontvanger creëert een beschermd gebied en elke onderbreking of belemmering van de infraroodstralen veroorzaakt een reactie van het veiligheidslichtgordijn.
 4. Detectie van onderbreking:

  • Wanneer een object, zoals een persoon of materiaal, het beschermde gebied binnenkomt en een of meer paren balken belemmert, detecteert de ontvangereenheid de onderbreking.
 5. Veiligheidsreactie:

  • Bij detectie van een onderbreking initieert het veiligheidslichtgordijn een veiligheidsreactie. Deze reactie kan zijn onder meer het activeren van een noodstop, het vertragen van machines of het signaleren van een alarm om personeel te waarschuwen.
 6. Besturingseenheid:

  • Het systeem wordt meestal bestuurd door een centrale eenheid die de signalen van de ontvanger verwerkt. Deze besturingseenheid interpreteert de onderbrekingspatronen en bepaalt de juiste veiligheidsactie.
 7. Reset en herstart:

  • Nadat de inbraak is gewist en de onderbroken stralen zijn hersteld, kan het veiligheidslichtgordijn de apparatuur resetten, zodat normale bewerkingen veilig kunnen hervatten.

Certificering

CE


Vedio -referentie


Bedrijfsprofiel

Jutai staat als een onderscheidende bewegingsensor foto -elektrische sensorfabrikant, die onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie naadloos integreert. Onze niet -aflatende toewijding aan innovatie en kwaliteit stuwt ons om uitzonderlijke oplossingen te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Naast het vestigen van ons merk, streven we ernaar om uw vertrouwde productiepartner te zijn, wat bijdraagt ​​aan het creëren en promoten van uw unieke merkidentiteit.

Met een decennium van expertise in onderzoek en productie hebben we een schat aan kennis verzameld over draadloze communicatietechnologie, automatische deursensoren en groothandelsverdeling van barrièregoorten. Onze primaire focus omvat een uitgebreid scala aan producten, waaronder automatische deursensoren, magnetronradarsensoren voor automatische deuren, infraroodsensorreeksen, lusdetectoren, korte, gemiddelde en lange afstand draadloze RFID-kaartlezers, evenals barrièrepoorten en parkeerbarrière poorten. Elk hardwareproduct van Jutai is zorgvuldig ontworpen om de toegangscontrolesystemen naadloos aan te vullen en biedt uitgebreide oplossingen voor toegangscontrole, parkeerbeheer en parkeergeleidingssystemen.   #Safety Light Curtain

demo

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us