Dual Channel Loop Detectors

Dual Channel Loop Detectors

Dual Channel Loop Detectors Dubbel kanaal   Lusdetectoren Automatische poortcontrole

JUTAI tweekanaals lusdetectoren   zijn verbonden met uw poortcontrolepaneel en laten uw poort los wanneer de lus voertuigen op uw oprit detecteert. Deze voertuigdetector voor opritten   werkt perfect met alle Jutai poorttoegangssystemen. De tweekanaals voertuigdetector met inductieve lus   kan worden gebruikt om de poort te openen of om te voorkomen dat deze sluit.

JUTAI is een professionele fabrikant van ondergrondse lusdetectoren met de fabriek die zich richt op het poorttoegangssysteem en -apparatuur, de tweekanaals multi-voltage lussensor is in de eerste plaats perfect voor de gecompliceerde meerbaans toegangscontrole, directionele in- of uitgang met behulp van logica, evenals voertuigtelsysteem en werkt ook in projecttoepassingen voor verkeerslichten met één oprit. JUTAI tweekanaals voertuiglusdetectoren zijn de afgelopen jaren een populair product geworden voor allerlei gerelateerde toepassingen, bijvoorbeeld verkeersregeling, industriële poorten, automatische slagboom voor parkeerplaatsen of voor parkeerpalen.

 

Dual Channel Vehicle Loop Detector Functie en voordeel  

Breed scala aan lusdetectiewaarden : het detectiebereik kan van 15-2000uH waarde zijn, JUTAI multi-voltage voertuig   lusdetector kan een stabiele werkstatus behouden, ongeacht de inductieve waarde   verandering.

Kan vele soorten   detecteren voertuigen : JUTAI tweekanaals   lusdetector   kan allerlei voertuigen met verschillende hoogte en gewicht detecteren.

Pas je aan een slechte omgeving aan : Alle JUTAI tweekanaals verkeersdetectoren kunnen de   temperatuurtesten en corrosietesten   bereik van -40 graden tot +70 graden, altijd in zijn beste prestaties.  

Belangrijkste kenmerken : Model met dubbele spoel kan de rijrichting van het voertuig detecteren met stabiliteit bij hoge temperaturen en   automatische foutdetectiefunctie, automatische uitschakelfunctie en botsingsbeveiliging   functie. Het kan worden gebruikt in   slagboomsysteem.

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us