Dual Channel Loop Detectors

Dual Channel Loop Detectors

Dual Channel Loop Detectors Dubbel kanaal   Lusdetectoren Automatische poortcontrole

JUTAI tweekanaals lusdetectoren   zijn verbonden met uw poortbesturingspaneel en laat uw poort los wanneer de lus voertuigen op uw oprit detecteert. Deze oprijlaan gate voertuig detector   werkt perfect met alle Jutai toegangspoorten. De tweekanaals inductieve lusvoertuigdetector   kan worden gebruikt voor het openen van de poort of om te voorkomen dat het sluit.

JUTAI is een professionele fabrikant van ondergrondse lusdetectoren met de fabriek die zich richt op het poorttoegangssysteem en apparatuur, de tweekanaals multispanningslussensor is in de eerste plaats perfect voor de gecompliceerde toegangscontrole met meerdere banen, directionele invoer of uitgang met behulp van logica, evenals voertuigtelsysteem en werkt ook in projecttoepassingen voor verkeerslichten met één oprit. JUTAI tweekanaals voertuiglusdetectoren zijn de afgelopen jaren een populair product geworden voor allerlei gerelateerde toepassingen, bijvoorbeeld verkeersregeling, industriële poorten, automatische slagboom of parkeerzuilen.

 

Tweekanaals voertuiglusdetector Functie en voordeel  

Breed bereik van lusdetectiewaarde : het detectiebereik kan van 15-2000uH waarde zijn, JUTAI multi-voltage voertuig   lusdetector kan een stabiele werkstatus behouden, ongeacht de inductieve waarde   verandering.

In staat om vele soorten   te detecteren voertuigen : JUTAI dual channel   lusdetector   kan allerlei voertuigen met verschillende lengte en gewicht detecteren.

Aanpassen aan slechte omgeving : Alle JUTAI tweekanaals verkeersdetectoren kunnen de   doen temperatuur- en corrosietesten   variëren van -40 graden tot +70 graden, altijd in de beste prestaties.  

Hoofdfuncties : Model met dubbele spoel kan detectie van de rijrichting van het voertuig met hoge temperatuurstabiliteit en   automatische foutdetectiefunctie, automatische uitschakelfunctie en anticollision   functie. Het kan worden gebruikt in   slagboomsysteem.

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us