Semi-passieve middenbereiklezer

Semi-passieve middenbereiklezer Semi-passieve middenbereiklezer voor poorttoegangscontrole

JUTAI is de semi-passieve fabrikant van middenklasse lezers en heeft de beste   semi-passieve RFID-lezeroplossing voor zowel aanraakvrije toegangscontrole voor deuren als voor toegangscontrole voor parkeerplaatsen.   JUTAI heeft de   RFID-lezers voor het middenbereik met 1-4 meter en de handsfree smart tag waarmee de gebruikers   plaats de tags gemakkelijk in de tassen of in een voertuig.

JUTAI Semi-passieve middenbereiklezer deurlezer met poorttoegangscontrolesysteem is een hoogwaardige en geavanceerde oplossing met draadloze RFID-technologie. Het integreert zowel traditionele korte-afstandslezers als draadloze microgolftechnologie.   Het gratis toegangscontrolesysteem van JUTAI semi-passieve middenbereiklezer maakt het hele systeem veiliger en   handig.

 

RFID-kaartlezer bezoekersbeheersysteemtoepassingen

De toepassingen van het bezoekersbeheersysteem van de RFID-kaartlezer omvatten het RFID-toegangscontrolesysteem voor middenbereik deuren, liftbeheersysteem, bezoekersbeheersysteem, personeelsvolgsysteem en voertuigtoegangscontrole-applicatie, enz.                                                          

 

Wiegand 26/34 interface RFID-kaartlezersysteem Hoogtepunten                                                          

  • JUTAI semi-passieve lezer met draadloze RFID-technologie kan worden gebruikt in het handsfree toegangscontrolesysteem.
  • JUTAI Semi-passief   lezer met Wiegand 26/34 interface, die gemakkelijk kan werken met andere toegangscontrolesystemen.
  • JUTAI-toegangscontrolesoftware kan maximaal 26.000 gebruikers ondersteunen, ongeveer 100.000 records kunnen worden opgeslagen (cyclus / verloren) en 64 verschillende tijdzonegroepen kunnen worden ingesteld   volgens klanten verschillende eisen.                                                                                              
  • JUTAI semi-passieve middenbereiklezer met niet-lineaire coderingstechnologie betekent dat de kaart niet kan worden gekopieerd of gekraakt.

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us