Semi-passieve middenbereiklezer

Semi-passieve middenbereiklezer

Semi-passieve middenbereiklezer Semi-passieve middenbereiklezer voor toegangscontrole van de poort

JUTAI is de fabrikant van semi-passieve middenklasse-lezers en heeft de beste   semi-passieve RFID-lezeroplossing voor zowel touch-free deur toegangscontrole als parkeertoegangscontrolesysteem.   JUTAI heeft de   RFID middenbereiklezers met 1-4 meter en de handsfree slimme tag waarmee de gebruikers   plaats de tags eenvoudig in de tassen of in een voertuig.

JUTAI Semi-passieve middenbereiklezer-deurlezer met toegangscontrolesysteem is een hoogwaardige en geavanceerde oplossing met draadloze RFID-technologie. Het integreert zowel traditionele korte afstand lezer als magnetron draadloze technologie.   Het gratis toegangscontrolesysteem van de semi-passieve lezer van het middenbereik van JUTAI maakt het hele systeem veiliger en   handig.

 

RFID-kaartlezer Bezoekersbeheersysteem Toepassingen

De RFID-kaartbezoekerbeheersysteemtoepassingen omvatten het RFID-middelste deur toegangscontrolesysteem, liftbeheersysteem, bezoekersbeheersysteem, personeelvolgsysteem en voertuigtoegangscontrole-applicatie, enz.                                                          

 

Wiegand 26/34 interface RFID-kaartlezersysteem Hoogtepunten                                                          

  • JUTAI semi-passieve lezer met draadloze RFID-technologie kan worden gebruikt in het handsfree toegangscontrolesysteem.
  • JUTAI Semi-passief   lezer met Wiegand 26/34 interface, die gemakkelijk kan werken met andere toegangscontrolesystemen.
  • JUTAI software voor toegangscontrole kan maximaal 26.000 gebruikers ondersteunen, ongeveer 100.000 records kunnen worden opgeslagen (cyclus / verloren) en 64 verschillende tijdzonegroepen kunnen worden ingesteld   volgens klanten verschillende eisen.                                                                                              
  • JUTAI semi-passieve middenbereiklezer met niet-lineaire coderingstechnologie betekent dat de kaart niet kan worden gekopieerd of gekraakt.

 

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us