RFID-kaarten / tags

RFID-kaarten / tags

RFID-kaarten / tags Lange afstand RFID-kaarten / tags voor toegang tot de slagboom

RFID-kaarten voor middellange of lange afstand / tags

JUTAI als toonaangevende   RFID lange afstand toegangscontrole kaart / tag leverancier biedt klanten de strikte kwaliteitscontrole en zorgt ervoor dat elke RFID-kaarten / tags kunnen voldoen aan onze afstandsvereisten. JUTAI biedt een reeks kaarten, waaronder 125 kHz lange afstand naderingskaarten, UHF lange afstand kaarten,   actieve langeafstandskaart, semi-actieve kaart en kaarten met dubbele frequentie.   JUTAI kan u een volledige oplossing bieden en voldoen aan uw systeemvereisten voor toegangspoorten.

 

Lange afstand RFID-kaart / Tag Parking Entrance Solutions

JUTAI 125kHz naderingskaart EM-kaart werkt met GP-99 EM-lezer, de leesbaarheid   bereik is tot 1,3 meter. Deze lange afstand RFID-kaart wordt beschouwd als   een geavanceerde technologie voor deze frequentie van 125 kHz. In vergelijking met de traditionele 125 kHz-band, die alleen voor korte afstanden 5-10 cm is, maakt Jutai de RFID-kaart / tagbereiken naar   1,3 meter   voor parkeersysteem is het een ideale oplossing voor de toegangspoort van een parkeerplaats.

JUTAI UHF passieve RFID-kaart / tag werkt met de UHF lange afstand RFID-poortlezer, deze kan tot 8-12 meter meten.   UHF heeft zich beperkt tot het voertuig Solar Film (V-KOOL), het UHF-signaal kan de V-KOOL niet doordringen, daarom moeten gebruikers het autoraam naar beneden draaien om de tag te lezen. Terwijl JUTAI een tag van goede kwaliteit biedt voor UHF-lezer, gebruikers   kan het buiten de auto gebruiken en vanwege waterdichtheid en het is niet gemakkelijk te beschadigen.

JUTAI 2.45GHz actieve langeafstandskaart en RFID-parkeerlezer is een veilige oplossing voor de gebruikers. Mensen kunnen het niet kopiëren omdat de kaart gecodeerd is, de lange-afstandslezer is instelbaar binnen   25 meter, mensen kunnen de afstand aanpassen volgens de projecten.

JUTAI semi-actieve smart tag kan werken met veel andere JUTAI   Semi-actieve RFID-kaartlezer modellen, middellange of lange afstand lezers die ook geschikt zijn voor deurtoegangssysteem, lifttoegangscontrole, voertuigparkeersysteem.

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us