RFID-kaarten / -tags

RFID-kaarten / -tags

RFID-kaarten / -tags Lange afstand RFID-kaarten / -tags voor toegang tot een slagboom

RFID mid range of long range kaarten / tags

JUTAI als de leidende   RFID-leverancier van toegangscontrolekaart / tag voor lange afstanden biedt klanten de strikte kwaliteitscontrole en zorgt ervoor dat elke RFID-kaart / tag kan voldoen aan onze afstandsvereisten. JUTAI biedt een reeks kaarten, waaronder 125khz lange afstandskaarten, UHF lange afstandskaarten,   actieve langeafstandskaart, semi-actieve kaart en kaarten met dubbele frequentie.   JUTAI kan u een complete oplossing bieden en voldoen aan uw systeemvereisten voor poorttoegang.

 

Lange afstand RFID-kaart / tag Parking Entrance Solutions

JUTAI 125khz proximity-kaart EM-kaart werkt met GP-99 EM-lezer, het leesvermogen   bereik is tot 1.3 meter. Deze lange afstand RFID-kaart wordt beschouwd als   een geavanceerde technologie voor deze frequentie van 125 kHz. In vergelijking met de traditionele 125 kHz-band die alleen voor korte afstanden van 5-10 cm is, maakt Jutai de RFID-kaart / tag-reeksen tot   1,3 meter   voor parkeersysteem is het een ideale oplossing voor de toegangspoort van een parkeerplaats.

JUTAI UHF passieve RFID-kaart / tag werkt met de UHF lange afstand RFID-poortlezer, deze kan tot 8-12 meter lang zijn.   UHF heeft zich beperkt tot het voertuig Solar Film (V-KOOL), het UHF-signaal kan de V-KOOL niet binnendringen, daarom moeten gebruikers het autoraam naar beneden draaien om de tag te lezen. Hoewel JUTAI een tag van goede kwaliteit biedt voor UHF-lezer, gebruikers   kan het buiten de auto gebruiken en is waterdicht en het is niet gemakkelijk te beschadigen.

JUTAI 2,45 Ghz actieve langeafstandskaart en RFID-parkeerlezer is een veilige oplossing voor de gebruikers. Mensen kunnen het niet kopiëren omdat de kaart versleuteld is, de lange afstand lezer is instelbaar binnen   25 meter, mensen kunnen de afstand aanpassen aan de projecten.

JUTAI semi-actieve smart tag kan met veel andere JUTAI   werken Semi-actieve RFID-kaartlezermodellen, midden- of langeafstandslezers die ook geschikt zijn voor deurtoegangssysteem, lifttoegangscontrole, parkeerterreinsysteem voor voertuigen.

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us