RFID -kaarten/tags

RFID -kaarten/tags Long Range RFID -kaarten/tags voor toegang tot barrièrepoorten

RFID Mid Range of Long Range -kaarten/tags

Jutai als de leidende   RFID -kaarten   Lange afstand toegangscontrolekaart/tag -leverancier biedt klanten de strikte kwaliteitscontrole en zorg ervoor dat elke RFID -kaarten/tags kunnen voldoen aan onze afstandsvereisten. Jutai biedt een reeks kaarten, waaronder 125 kHz lange afstand van nabijheidskaarten, UHF Long Range -kaarten,   Actieve lange afstandskaart, semi-actieve kaart en dubbele frequentiekaarten.   Jutai kan u een hele oplossing bieden en voldoen aan uw vereisten voor alle poort toegangssysteem.

 

Long Range RFID -kaart/TAG Parkeeringangoplossingen

Jutai 125kHz Proximity Card EM-kaart werkt met GP-99 EM-lezer, de leesvaardigheid   Bereik is maximaal 1,3 meter. Deze Long Range RFID -kaart wordt beschouwd als   Een geavanceerde technologie voor deze 125 kHz frequentie. Vergelijkt met de traditionele 125kHz-band die alleen voor shortbereik 5-10 cm is, Jutai maakt de RFID-kaart/tagbereiken tot   1,3 meter   Voor het parkeersysteem is het een ideale oplossing voor de toegangspoort van de parkeerplaats.

Jutai UHF Passive RFID-kaart/tag werkt met de UHF Long Range RFID Gate Reader, deze kan maximaal 8-12 meter.   UHF heeft beperkt tot de voertuig Solar Film (V-Kool), het UHF-signaal kan niet doordringen in de V-Kool, daarom moeten gebruikers het autoraam afbouwen om de tag te lezen. Terwijl Jutai een tag van goede kwaliteit biedt voor UHF -lezer, gebruikers   Kan het buiten de auto gebruiken en vanwege waterdicht en het is niet gemakkelijk te beschadigen.

Jutai 2.45 GHz Actieve langeafstandskaart en RFID-parkeerlezer is een veilige oplossing voor de gebruikers. Mensen kunnen het niet kopiëren omdat de kaart is gecodeerd, de lange afstandslezer is verstelbaar binnen   25 meter kunnen mensen de afstand aanpassen volgens de projecten.

Jutai semi-actieve slimme tag of   RFID -kaarten kunnen werken met vele andere jutai   Semi-actieve RFID-kaartlezersmodellen, middelste reeks of lange afstandslezers die ook geschikt zijn voor deurtoegangssysteem, lifttoegangsbesturing, voertuig parkeerplaatssysteem.

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us