Deurtoegangscontrolepaneel

Deur   Toegang tot managementsoftware van het Control Panel                                                                      

Jutai Door Access Control Panel Management Software biedt klanten de   Schoon en eenvoudig scherm en waardoor het gemakkelijk is om te bedienen. Het heeft een vereenvoudigde interface om gebruikers toe te voegen/ bewerken/ verwijderen/ verwijderen. Jutai Parking Access Control -software biedt ook een filteroptie om aan te passen   melden als uw behoefte. De database van tekstbestand is eenvoudiger te beheren en kan in elke pc worden geïnstalleerd.

Deurtoegangscontrolepaneel bord

Parkeren Anti-Passback Door Access   Management Softwaresysteem Hoogtepunten                                                                

  • Jutai System   Ondersteunt de lokale anti-Passback-functie tussen 2 lezers
  • Jutai System ondersteunt maximaal 26.000 gebruikers en 100.000 records.                                      
  • Systeem ondersteunt 64 verschillende tijdzonegroepen en kan instellen volgens verschillende vereisten
  • CCTV -systeemintegratie en afbeelding vergelijken functie maken   De gemeenschap en het eigendom voelen zich veilig.
  • JUTAI-platform gebruikt in handsfree deurtoegangscontrolepaneelsysteem, liftbeheerbeheer, draadloos alarmsysteem en parkeer toegangscontrolesysteem.

 

Een toegangspaneel, ook bekend als een toegangscontrolesysteem, is een fundamenteel element van hedendaagse beveiligingsinfrastructuur en dient als een centraal commandocentrum voor het beheren en reguleren van toegang tot fysieke ruimtes of digitale netwerken. Deze geavanceerde technologie speelt een cruciale rol bij het verbeteren van beveiligingsmaatregelen door verschillende authenticatiemethoden te gebruiken, zoals belangrijke kaarten, biometrie, pinnen of zelfs smartphone -apps, om te bepalen en te bepalen wie specifieke gebieden kan binnenkomen of toegang kan krijgen tot gevoelige gegevens.

In wezen fungeert een toegangspaneel als de poortwachter en zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegestaan ​​zijn, terwijl ze de toegang tot mensen zonder de nodige referenties weigeren. Dit beschermt niet alleen fysieke activa en waardevolle informatie, maar draagt ​​ook bij aan de veiligheid en beveiliging van personeel in het terrein.

Toegangscontrolesystemen bieden een overvloed aan voordelen die verder gaan dan alleen beveiliging. Ze stellen organisaties in staat om de toegangsmachtigingen efficiënt te beheren en te volgen, toegangs- en exit -tijden te bewaken en vast te leggen en uitgebreide rapporten voor auditdoeleinden te genereren. Bovendien zijn toegangscontrolepanelen in de context van cybersecurity een belangrijke rol bij het beschermen van digitale bronnen, waardoor ongeautoriseerde gebruikers worden beperkt tot toegang tot gevoelige gegevens en netwerkbronnen.

Samenvattend zijn toegangscontrolepanelen vandaag onmisbare hulpmiddelen in vandaag ' s Beveiligingslandschap, of het nu wordt toegepast op fysieke faciliteiten of digitale omgevingen. Ze bieden een uitgebreide oplossing voor het handhaven van vertrouwelijkheid, het beheren van toegangsrechten en het waarborgen van de algehele veiligheid en beveiliging van individuen en activa, waardoor ze een hoeksteen zijn van moderne beveiligingssystemen. #Door toegangscontrolepaneel

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us