Lange afstand actieve RFID-lezer

Lange afstand actieve RFID-lezer

Lange afstand actieve RFID-lezer Lange afstand actieve RFID-lezer en tags op batterijen  

JUTAI actieve barrièrepoortlezer voor lange afstand keurt 2,45 GHz frequentie draadloze communicatietechnologie goed met hoge gevoeligheid en laag stroomverbruik die stabiel presteren, beschikt over bliksembeveiliging en waterdichte functie. Actief RFID-systeem   maakt gebruik van tags op batterijen en biedt een groot bereik voor toegangscontrole.

Waarom kiezen voor JUTAI actieve RFID-lange-afstandslezer?  

JUTAI lange afstand actieve RFID-lezer biedt klanten een handsfree ervaring, laat klanten genieten van het gemak. Onze klanten hoeven hun handen niet nat te maken tijdens regenachtige dagen of het gevaar van diefstal bij het naar beneden draaien van de ramen. Het belangrijkste is dat gebruikers tijdens piekuren verkeer kunnen vermijden. Voeg ook een gevoel van premium prestige-reputatie toe aan waar u woont of werkt.                                                          

 

Lange afstand lezer parkeersysteem Een ingang en uitgang werkingsprincipe                                                                      

JUTAI smart tag communiceert met de actieve RFID-lezer over lange afstand wanneer de lussen in het voertuig verbinding maken met de actieve lezer voor langeafstandsparkeren bij binnenkomst. Barrière opent automatisch de poort zodra het tagsignaal is ontvangen en bevestigd dat de ID-kaart geldig is.   Nadat het voertuig de tweede lussen is gepasseerd die onder de uitgangsbarrière zitten, gaat de slagboom automatisch naar beneden.                                                                              

 

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us