Lange afstand actieve RFID-lezer

Lange afstand actieve RFID-lezer

Lange afstand actieve RFID-lezer Lange afstand actieve RFID-lezer en batterijgevoede tags  

JUTAI actieve lange-afstandsbarrièrepoortlezer gebruikt 2,45 Ghz-frequentie draadloze communicatietechnologieën met een hoge gevoeligheid en een laag stroomverbruik die stabiel presteren, voorzien van bliksembeveiliging en waterdichte functie. Actief RFID-systeem   maakt gebruik van batterijgevoede tags en biedt een groot bereik voor toegang tot poortcontrole.

Waarom kiezen voor JUTAI Active RFID Long Range Reader?  

JUTAI lange afstand actieve RFID-lezer biedt klanten een handsfree ervaring, laat de klant genieten van het gemak. Onze klanten don ' Ze hoeven hun handen niet nat te maken tijdens regenachtige dagen of het gevaar van diefstal bij het sluiten van de ramen. Het belangrijkste is dat gebruikers het verkeer tijdens piekuren kunnen vermijden. Voeg ook een gevoel van premium prestige-reputatie toe aan waar u woont of werkt.                                                          

 

Parkeersysteem langeafstandslezer Werkingsprincipe één in- en uitgang                                                                      

De JUTAI-smarttag communiceert met de actieve RFID-lezer op lange afstand wanneer de lussen in het voertuig verbinding maken met de actieve langeafstandsparkeerlezer. De slagboom opent de poort automatisch zodra het tagsignaal is ontvangen en bevestigd dat de ID-kaart geldig is.   Nadat het voertuig de tweede lussen heeft gepasseerd die onder de uitgangsbarrière zitten, gaat de slagboomarm automatisch naar beneden.                                                                              

 

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us