Lange afstand actieve RFID -lezer

Lange afstand actieve RFID -lezer  

Jutai Active Long Range Barrier Gate Reader neemt 2,45 GHz frequentie draadloze communicatietechnologieën aan met een hoge gevoeligheid en een laag stroomverbruik die stabiel presteren, beschikt over de bescherming van de blikseminrichting en de waterdichte functie. Actief RFID -systeem   Gebruikt batterij-aangedreven tags en biedt een lange afstand voor toegang tot de poortregeling.

Waarom kiezen voor Jutai Active RFID Long Range Reader?  

Jutai Long Range Active RFID-lezer biedt klanten een handsfree ervaring, laat de klant genieten van het gemak. Onze klanten don ' T moet hun handen nat maken tijdens regenachtige dagen of het gevaar van diefstalbedreiging bij het winden van de ramen. Het belangrijkste is dat gebruikers verkeer tijdens piekuren kunnen vermijden. Voeg ook een gevoel van premium prestige reputatie toe aan waar je woont of werkt.                                                          

Lange afstand actieve RFID -lezer 2.45 GH

Long Range Reader Parking System One Entrance en Exit Working Principle                                                                      

Jutai Smart Tag communiceert met de Long Range Active RFID -lezer wanneer de lussen in het voertuig verbinding maken met de inzending Active Long Range Parking Reader. Barrier zal de poort automatisch openen nadat het tagsignaal is ontvangen en bevestigde dat de ID -kaart geldig is.   Nadat het voertuig de tweede lussen die onder de exit -barrière zitten, de barrièremarm passeert, zal automatisch naar beneden gaan.                                                                              

2,45 GHz-lezer is een draadloos communicatieapparaat dat vaak wordt gebruikt in RFID-systemen (radiofrequentie-identificatie). Deze lezer werkt op de 2.45 Gigahertz -frequentie en dient als interface tussen RFID -tags en een centraal systeem. Het verzendt radiogolven naar stroom en communiceert met compatibele RFID -tags, waardoor gegevensuitwisseling voor applicaties zoals voorraadbeheer, toegangscontrole en activa -tracking mogelijk wordt. De 2,45 GHz -frequentie biedt een goede balans tussen bereik- en interferentieweerstand, waardoor het geschikt is voor verschillende omgevingen. Deze lezers zijn integraal in het automatiseren van processen, het verbeteren van de efficiëntie en het verbeteren van gegevensnauwkeurigheid in een breed scala van industrieën, waaronder logistiek, detailhandel, gezondheidszorg en productie. #Langbereik Actieve RFID -lezer

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us