Lange afstand actieve RFID-lezer

Lange afstand actieve RFID-lezer

Lange afstand actieve RFID-lezer en batterij-aangedreven tags  

JUTAI actieve langeafstandsbarrièrepoortlezer gebruikt 2,45 Ghz-frequentie draadloze communicatietechnologieën met hoge gevoeligheid en laag stroomverbruik die stabiel werken, functies voor bliksembeveiliging en waterdichte functie. Actief RFID-systeem   maakt gebruik van tags op batterijen en biedt een groot bereik voor gate control-toegang.

Waarom kiezen voor JUTAI Active RFID Long Range Reader?  

JUTAI actieve RFID-lezer op lange afstand biedt klanten een handsfree-ervaring, zodat klanten van het gemak kunnen genieten. Onze klanten hoeven tijdens regenachtige dagen hun handen niet nat te maken of het gevaar van diefstal wordt bedreigd bij het afbreken van de ramen. Het belangrijkste is dat gebruikers tijdens piekuren verkeer kunnen vermijden. Voeg ook een gevoel van premium prestige reputatie toe aan waar u woont of werkt.                                                          

 

Lange afstand lezer parkeersysteem Een ingang en uitgang werkingsprincipe                                                                      

De JUTAI-smarttag communiceert met de actieve RFID-lezer met een groot bereik wanneer de lussen in het voertuig verbinding maken met de actieve parkeerterminale lezer met lang bereik. Barrière opent automatisch de poort zodra het tag-signaal is ontvangen en bevestigt dat de ID-kaart geldig is.   Nadat het voertuig de tweede lussen passeert die onder de uitgangsbarrière zitten, zal de slagboomarm automatisch naar beneden gaan.                                                                              

 

 

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
E - :
duanjixing2008@gmail.com
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us