Automatische poortopener tweekanaals lusdetectoren naar mooie FAAC BFT poortbesturingskaart

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer JTLD-206
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte onderhandelen
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd 2-7 dagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, PayPal
Pakket details 1 stks per doos, 50 stks een kartonnen doos
Mogelijkheid om te leveren 20000 stks per maand tweekanaals lusdetector

Automatische poortopener Tweekanaals lusdetectoren Besturingskaart   Systeem

JUTAI tweekanaals lusdetectoren voor voertuigen automatisch uw toegangscontrolepunt Detectielussen worden meestal geïnstalleerd in wegen met veiligheidsbarrières of verkeershekken om de aanwezigheid van een voertuig te detecteren om een ​​indicatie van een voertuig te geven ' s aanwezigheid binnen het barrièregebied. Deze indicatie is om te helpen voorkomen dat de slagboom of poort sluit terwijl er een voertuig aanwezig is.   Sommige lussen bieden ook informatie om de slagboom ' te besturen s beweging. Het type barrière en het beoogde gebruik moeten bepalen welke lusfunctie moet worden gebruikt en waar ze moeten worden geplaatst. Alle lusfuncties moeten deel uitmaken van een algemene werkingstheorie van de verkeersstroom voor het specifieke toegangspunt om een ​​juiste werking te garanderen.

 

Automatische poortopener Dual Channel Loop Detectors Specificatie

Model LD-206
Dimensie 112 * 75 * 42 mm  
Stopcontact Have, 11-pins submarginaal type (86cp1)
NT 200 g
Werkspanning

12-24VADC (48 tot 62Hz)

Lus-inductie 20-2000 μ H.
Werkfrequentie Vierstaps schakelaar, selecteerbaar 20-80 KHz
Reactietijd 10-90 ms
Gevoeligheid 16-weg selecteerbare niveaus
Uitvoertype Vier relais  
Uitvoermodus Aanwezigheid / Aanwezigheid & time-lapse / puls

 

Automatische poortopener tweekanaals lusdetectoren   Schakelinstructie

 

Automatische poortopener Dual Channel Loop Detectors

 

  1. Gevoeligheid en frequentie van de lus kunnen worden aangepast met een 7-voudige DIP-schakelaar en 10-voudige DIP-schakelaar.
  2. De gebruiker kan 8 verschillende instellingen selecteren door de instelling van de dip-switch in verschillende modi te veranderen, zoals in de onderstaande tabellen met dip-switch-instellingen. Dip-schakelaar 6,7 en 8 voor CH1-gevoeligheidsselectie, waarbij 0,8 het minst gevoelig is en 0,015 het meest gevoelig.
  3. DIP-schakelaar 3,4 en 5 voor CH2-gevoeligheidsselectie, waarbij 0,8 het minst gevoelig is en 0,015 het meest gevoelig.

 

Automatische poortopener Dual Channel Loop Detectors Toepassingen

Jutai Universal-Voltage lusdetectoren (tweekanaals lusdetectoren) worden overal gebruikt waar voertuigen moeten worden gedetecteerd. Zoals het bewaken en beveiligen van toegangswegen tot het tellen van voertuigen. Het uitgangssignaal kan worden gebruikt voor het aansturen van deur   en poortaandrijfmechanismen, slagbomen bedienen, verkeerslichtsystemen in parkeergarages regelen of   activeren kaartautomaten in parkeergarages.

DUBBELE KANAALS DETECTORS

De lusdetectiespoel is een oscillerend circuit dat wordt gebruikt om te detecteren of er een auto passeert en de snelheid van passeren.  

De lusdetectiespoel is een oscillerend circuit dat wordt gebruikt om te detecteren of er een auto passeert en de snelheid van passeren

 

Automatische poortopener Dual Channel Loop Detectors

1 . De het inductieve bereik is van 20uh-2000uf, bijna alle soorten verschillende voertuigen kunnen een detector zijn (fiets, motorfiets, bus, auto , vrachtwagen ,   kleermaker ,   ect )

2.JUTAI tweekanaals lusdetectoren   is ontworpen voor tal van toepassingen, kan intelligent aan elke omgeving worden aangepast en maakt valse detectie vrijwel uitgesloten.

3 . Aan op het voorpaneel kunnen de vier selecteerbare lusfrequenties (20 ~ 80KHz) elke overspraak volledig elimineren. Als intermittence gebeurt   of mislukte lussen krijgen zelf hersteld , zal de detector terugkeren naar de normale werking zonder de detector handmatig te resetten.

4. Automatische poortopener tweekanaals lusdetectoren met twee afzonderlijke uitgangsrelais:  

Uitgang A is aanwezigheidsuitgang. Verlengbaar voor 0, 2, 5, 8, 10, 15, 20 of 30 seconden, programmeerbaar met externe DIP-schakelaars.  

Uitgang B, programmeerbaar met externe DIP-schakelaars, biedt aanwezigheid, puls bij binnenkomst, puls bij uitgang of mislukte uitvoer. 8. Door een externe DIP-schakelaar in te stellen, kunnen beide uitgangen 2 seconden worden vertraagd; hierdoor kan de detector voertuigen negeren die sneller dan 5 mijl per uur over de lus rijden.

Meer over JUTAI-poorttoegangsproducten hier

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us