Proximity Long Range Reader

Proximity Long Range Reader

Proximity Long Range Reader   Geavanceerde nabijheid lange afstand lezer parkeer systeem                              

JUTAI als groothandel voor de lange afstand lezer, biedt   lange afstand RFID naderingslezers die kunnen worden geïnstalleerd met slagboom binnen een afstand van 130 cm. De gecertificeerde   gebruiken RFID-proximitylezer, het slagboomsysteem opent automatisch de poort wanneer een voertuig de poort nadert. JUTAI wil de beste   produceren lange afstand proximity lezer en EM-kaart voor een   non-stop voertuigparkeersysteem,   toegangscontrolesysteem in allerlei gebieden, creëer een volledig handsfree ideale voertuigtoegangscontrole.

Geavanceerde technologie voor RFID-lezer over lange afstand

GP-99   proximity lezer voor lange afstand is sterker en heeft een langere leesafstand dan andere vergelijkbare RFID-readers : GP-99's lezing   vermogen is bereik tot 1,3 meter en het heeft een sterke werkmodus en anti-interferentie functie, ook een hoge weerstand tegen metaalvervuiling.

GP-99 proximity lezer voor lange afstand   kan een   bieden goedkope RFID-oplossing : GP-99 kan elke zonnefilm binnendringen en heeft een handvrije oplossing van 1,3 m leesbereik. De leesbereikbereiken van deze lange afstand worden niet beïnvloed of verlaagd   door de V-KOOL (voertuig-zonnefilm).

Volledig handsfree oplossing voor toegangscontrole : GP-99 proximity lezer voor lange afstand   met een   EM-kaart en kaartsticker voor handsfree   toegangservaring, u hoeft niet eens te stoppen. Het is een   veiliger en meer   tijdbesparende oplossing voor onze klanten.

 

Geavanceerd   Lange afstand nabijheid EM-lezer

JUTAI GP-99 langeafstandsafstandlezer, meestal gebruikt voor een   voertuigtoegangscontrolesysteem, parkeersysteem, persoonlijk identificatiesysteem, aanraakvrij aanwezigheidssysteem en alle andere toepassingen voor lezen op lange afstand.

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us