Proximity-lezer voor lange afstanden

Proximity-lezer voor lange afstanden   Geavanceerd parkeersysteem voor lange afstandslezers                              

JUTAI als groothandel in proximity-lezers voor lange afstanden, het biedt   RFID-proximitylezers met een groot bereik die binnen een afstand van 130 cm met slagboom kunnen worden geïnstalleerd. Met behulp van de legitimatie   RFID-naderingslezer, het slagboomsysteem opent de poort automatisch wanneer een voertuig de poort nadert. JUTAI streeft ernaar de beste   te vervaardigen langeafstandslezer en EM-kaart voor een   non-stop parkeersysteem voor voertuigen,   toegangscontrolesysteem in allerlei gebieden, creëer een volledig handsfree ideale voertuigtoegangscontrole.

Geavanceerde technologie voor RFID-lezer op lange afstand

GP-99   proximity-lezer met groot bereik is sterker en heeft een grotere leesafstand dan andere vergelijkbare RFID-lezers : GP-99 ' s lezen   vermogen is bereik tot 1,3 meter en het heeft een sterke werkmodus en anti-interferentiefunctie, ook een hoge weerstand tegen metaalvervuiling.

GP-99 proximity lezer voor groot bereik   kan een   leveren goedkope RFID-oplossing : GP-99 kan elke zonnefilm doordringen en heeft een handvrije oplossing met een leesbereik van 1,3 m. Deze nabijheid lange afstand ' s leesvaardigheidsbereiken worden niet beïnvloed of verminderd   door de V-KOOL (auto-zonnefilm).

Volledig handsfree toegangscontrole-oplossing : GP-99 proximity lezer met groot bereik   met een   Met EM-kaart en kaartsticker kunt u handsfree   toegang tot ervaring, je hebt gewonnen ' ik hoef niet eens te stoppen. Het is een   veiliger en meer   tijdbesparende oplossing voor onze klanten.

 

Geavanceerd   Lange afstand nabijheids-EM-lezer

JUTAI GP-99 lange afstand proximity-lezer meestal gebruikt voor een   voertuigtoegangscontrolesysteem, parkeersysteem, persoonlijk identificatiesysteem, aanraakvrij aanwezigheidssysteem en andere toepassingen voor leestoegang op lange afstand.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us