Proximity-lezer voor lange afstanden

Proximity-lezer voor lange afstanden

Proximity-lezer voor lange afstanden   Geavanceerd parkeersysteem voor lange afstandslezers                              

JUTAI als groothandel in proximity-lezers voor lange afstanden, het biedt   RFID-proximitylezers met een groot bereik die binnen een afstand van 130 cm met slagboom kunnen worden geïnstalleerd. Met behulp van de legitimatie   RFID-naderingslezer, het slagboomsysteem opent de poort automatisch wanneer een voertuig de poort nadert. JUTAI streeft ernaar de beste   te vervaardigen langeafstandslezer en EM-kaart voor een   non-stop parkeersysteem voor voertuigen,   toegangscontrolesysteem in allerlei gebieden, creëer een volledig handsfree ideale voertuigtoegangscontrole.

Geavanceerde technologie voor RFID-lezer op lange afstand

GP-99   proximity-lezer met groot bereik is sterker en heeft een grotere leesafstand dan andere vergelijkbare RFID-lezers : GP-99 ' s lezen   vermogen is bereik tot 1,3 meter en het heeft een sterke werkmodus en anti-interferentiefunctie, ook een hoge weerstand tegen metaalvervuiling.

GP-99 proximity lezer voor groot bereik   kan een   leveren goedkope RFID-oplossing : GP-99 kan elke zonnefilm doordringen en heeft een handvrije oplossing met een leesbereik van 1,3 m. Deze nabijheid lange afstand ' s leesvaardigheidsbereiken worden niet beïnvloed of verminderd   door de V-KOOL (auto-zonnefilm).

Volledig handsfree toegangscontrole-oplossing : GP-99 proximity lezer met groot bereik   met een   Met EM-kaart en kaartsticker kunt u handsfree   toegang tot ervaring, je hebt gewonnen ' ik hoef niet eens te stoppen. Het is een   veiliger en meer   tijdbesparende oplossing voor onze klanten.

 

Geavanceerd   Lange afstand nabijheids-EM-lezer

JUTAI GP-99 lange afstand proximity-lezer meestal gebruikt voor een   voertuigtoegangscontrolesysteem, parkeersysteem, persoonlijk identificatiesysteem, aanraakvrij aanwezigheidssysteem en andere toepassingen voor leestoegang op lange afstand.

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us