EM-ID-kaartlezer RFID 125 kHz Nabijheid Wiegand26/34 voor toegangscontrolesysteem

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer EM-51
Land van herkomst China
Certificaat CE/FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte onderhandelen
Minimum bestelling 10 stuks
Gemiddelde levertijd monstervolgorde binnen 2 dagen, normale volgorde 5-10 dagen
Betalingsmiddel T/T, Western Union, PayPal
Pakket details 100 pc's/doos
Mogelijkheid om te leveren 200000 pc's per maand EM Proximity -kaart

EM-ID-kaartlezer RFID 125kHz Nabijheid van voordeel  

ID EM Proximity -kaart 125 kHz met serienummer deurtoegang. Het is van toepassing op toegang tot controle, hotelvergrendelingen, personeelsbezoek en schoolcampustoegang en betalingscontrole, identificatie- en beveiligingssystemen, toegang tot parkeerplaats en betaling, beheer van het socialezekerheid, transportbetaling, gemeentelijke en ondersteunende servicebetaling. Jutai RFID -kaarten/tags   Fabrikant biedt de beste prijs.

 

RFID -kaarten/tags met stabiele afstand, klein en prachtige uiterlijk

1. Het gebruik van oversized spoelen en het ondersteunen van onze GP99 middellange afstandslezer, we kunnen garanderen dat de afstand van elke kaart 130 cm bereikt (getest in lucht).

2. klein afstandsverschil 100% onafhankelijke productie, strikte kwaliteitscontrole, kan ervoor zorgen dat de leesafstand van elke kaart niet groter is dan de fout van 5 cm (de vergelijkbare kaartafstand op de markt kan een fout van 10 cm-20 cm bereiken)

3. Kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan harde omgevingen.

4, Matching Card Sets en GP99 Medium Distance Reader, kunnen 100% handsfree doen ter ondersteuning van de GP99 langeafstandsleeskop en ferrule (CS-56) ontwikkeld en geproduceerd door ons bedrijf, de leesafstand kan 130 cm bereiken en de snelle lezing bereiken kan worden geopend zonder de auto te stoppen.

5. Lange levensduur, waterdicht en stofdicht ontwerp Het kaartschaalmateriaal is gemaakt van ABS+PC en de temperatuur kan maximaal 200 graden zijn. Vervolgens kan het worden gedrukt door ultrasone technologie om het stof volledig waterdicht te maken en te beschermen.

 

Hoe te installeren   RFID 125kHz Proximity EM-ID-kaartlezer Wiegand26/34 voor toegangscontrolesysteem

EM-ID-kaartlezer     125 kHz nabijheid EM-ID-kaart

 

 

RFID 125kHz Proximity EM-ID-kaartlezer Wiegand26/34 voor parameter toegangscontrolesysteem voor toegangscontrolesysteem

  • Materiaal: PVC+Pet
  • maat: 85.5*54*3mm
  • Frequentie: 125 kHz
  • Kleur: witte kleur
  • Levering: door de Express/Sea/Air
  • Chip: TK4200
  • Protocol: ISO7815
  • Pakage: 100 stcs/doos
  • Gewicht: 2,2 kg/100 stcs

 

Binnen details over hoge kwaliteit   RFID 125kHz Proximity EM-ID-kaartlezer Wiegand26/34 voor toegangscontrolesysteem

125 kHz Nabijheid EM-ID-kaartspoel

 

Bestelreferentie voor   RFID 125kHz Proximity EM-ID-kaartlezer Wiegand26/34 voor toegangscontrolesysteem

125 kHz nabijheid EM-ID-kaartpakket

 

Hoe het hele systeem werkt rond   RFID 125kHz Proximity EM-ID-kaartlezer Wiegand26/34 voor toegangscontrolesysteem

125 kHz nabijheid EM-ID-kaartsysteem

 

Succesvolle projecten Referentie voor     RFID 125kHz Proximity EM-ID-kaartlezer Wiegand26/34 voor toegangscontrolesysteem

125kHz Proximity EM-ID Card Working with GP99 Reader

Bedrijfsprofiel

Jutal als de beste fabrikant van China Barrier Gate Operator richt zich voornamelijk zijn bedrijf op het ontwikkelen van de Boom Gate -operator, voertuiglusdetector en foto -elektrische bundel ter wereld. Jutal produceert ook alle series parkeerbarrière, RFID Serials lezers draadloze producten voor gate toegangsoplossing. We hebben bijna 10 jaar ervaringen opgebouwd in draadloze technologie en in de groothandelsactiviteiten van de barrièrepoort. , Dual-channel voertuigdetector, infrarood fotoye veiligheidssensor, waaronder een bedrade infrarood foto-bundelsensor, draadloze infrarood fotocell bundelsensor en 180 graden hoek roteren type enkel infrarood photeye bundel detector om in productielijn te worden gebracht. Een andere productielijn is de draadloze RFID-lezer-serie, waaronder 125k laagfrequente langeafstand naderheidskaartlezer 1,3 m, 125k laag frequen- cy mediumafstand naderheidslezer 1m, uhf langeafstandslezer 9-15m 2. 45GHzmicro-golf actieve langeafstandslezer 1 -30m en semi-passieve lange X-afstandskaartlezer, alle Jutal-hardwareproducten zijn gebouwd rond Gate Access System, en we bieden een volledig assortiment oplossingen voor toegangscontrole, oplossingen voor parkeerbeheer en parkeergeleidingssysteemoplossingen EM-ID-kaartlezer. Jutal houdt al vele jaren aan de drie principes van kwaliteit, eerst, continue innovatie en service eerst. We hebben een zeer strikte kwaliteitsvereiste voor al onze producten. In die jaren hebben drie van die kernstandaarden het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Bovendien hebben we professionele technische teams voor ser-sales ser-vices en technische ondersteuning voor de producten, we zullen onze technologieën blijven upgraden en bieden we betere producten voor onze klanten.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us