EM-ID-kaartlezer RFID 125 kHz Proximity Wiegand26 / 34 voor toegangscontrolesysteem

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer EM-51
Land van herkomst China
Certificaat CE / FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte onderhandelen
Minimum bestelling 10 stuks
Gemiddelde levertijd monster bestelling binnen 2 dagen, normale bestelling 5-10 dagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, PayPal
Pakket details 100 stuks / doos
Mogelijkheid om te leveren 200000 stuks per maand EM-proximity kaart

EM-ID-kaartlezer RFID 125 kHz Nabijheid van voordeel  

ID EM Proximity Card 125 Khz met serienummer toegang tot de deur. Het is van toepassing op toegangscontrole, hotelsloten, personeelsbezoek en toegang tot de schoolcampus en betalingscontrole, identificatie- en beveiligingssystemen, het betreden en betalen van parkeerplaatsen, socialezekerheidsbeheer, transportbetalingen, gemeentelijke en ondersteunende servicebetalingen. JUTAI RFID-kaarten / -tags   fabrikant biedt de beste prijs.

 

RFID-kaarten / -tags met stabiele afstand, klein en prachtig uiterlijk

1.Gebruik extra grote spoelen en ondersteuning van onze GP99-lezer op middellange afstand, we kunnen garanderen dat de afstand van elke kaart 130 cm bedraagt ​​(getest in de lucht).

2. kleine afstand verschil 100% onafhankelijke productie, strikte kwaliteitscontrole, kan ervoor zorgen dat de leesafstand van elke kaart niet groter is dan 5 cm fout (de vergelijkbare kaart afstand op de markt kan 10cm-20cm fout bereiken)

3. Kan worden gebruikt in verschillende veeleisende omgevingen Elke kaart is bestand tegen temperaturen van -45 tot 80 graden en kan worden gebruikt in verschillende zware omstandigheden

4, bijpassende kaartsets en GP99-lezer voor middellange afstand, kan 100% handsfree doen Ondersteuning van de GP99-leeskop en ferrule voor lange afstanden (CS-56) ontwikkeld en geproduceerd door ons bedrijf, de leesafstand kan 130 CM bedragen en de snelle lezing kan worden geopend zonder de auto te stoppen.

5. Lange levensduur, waterdicht en stofdicht ontwerp Het materiaal van de kaartbehuizing is gemaakt van ABS + PC en de temperatuur kan oplopen tot 200 graden. Vervolgens kan het worden ingedrukt door ultrasone technologie om het volledig waterdicht te maken en het stof te beschermen.

 

Hoe te installeren   RFID 125 kHz Proximity EM-ID-kaartlezer Wiegand26 / 34 voor toegangscontrolesysteem

EM-ID-kaartlezer     125 kHz nabijheid EM-ID-kaart

 

 

RFID 125 kHz nabijheid EM-ID-kaartlezer Wiegand26 / 34 voor toegangscontrolesysteemparameter

  • materiaal: PVC + PET
  • grootte: 85,5 * 54 * 3 mm
  • frequentie: 125 khz
  • kleur: witte kleur
  • levering: door de uitdrukkelijke / zee / lucht
  • Chip: TK4200
  • Protocol: ISO7815
  • Pakage: 100 stks / doos
  • Gewicht: 2,2 kg / 100 stuks

 

Binnen Details over hoge kwaliteit   RFID 125 kHz Proximity EM-ID-kaartlezer Wiegand26 / 34 voor toegangscontrolesysteem

125 kHz nabijheid EM-ID-kaartspoel

 

Bestelreferentie voor   RFID 125 kHz Proximity EM-ID-kaartlezer Wiegand26 / 34 voor toegangscontrolesysteem

125 kHz Proximity EM-ID-kaartpakket

 

HOE het hele systeem werkt over   RFID 125 kHz Proximity EM-ID-kaartlezer Wiegand26 / 34 voor toegangscontrolesysteem

125 kHz Proximity EM-ID-kaartsysteem

 

Referentie voor succesvolle projecten voor     RFID 125 kHz Proximity EM-ID-kaartlezer Wiegand26 / 34 voor toegangscontrolesysteem

125kHz Proximity EM-ID Card Working with GP99 Reader

Bedrijfsprofiel

JUTAL richt zich als de beste Chinese fabrikant van slagboomaandrijvingen voornamelijk op de ontwikkeling van de giekhekaandrijving, voertuiglusdetector en foto-elektrische straal ter wereld. JUTAL produceert ook alle series parkeerbarrières, RFID-seriële lezers draadloze producten voor toegangsoplossingen voor poorten. We hebben bijna 10 jaar ervaring opgedaan in draadloze technologie en in de groothandel in slagboomaandrijvingen.JUTAL heeft ook een eigen slagboomoperatorfabriek die perfecte productielijnen bezit, voornamelijk een hoogwaardige slagboom voor parkeren, voertuiglusdetector, eenkanaals voertuigdetector , tweekanaals voertuigdetector, infrarood fotocelveiligheidssensor inclusief bedrade infraroodfotocelbundelsensor, draadloze infraroodfotocelstraalsensor en 180 graden hoekrotatietype enkele infraroodfotocelbundeldetector om in de productielijn te worden geplaatst. Een andere productielijn is de serie draadloze RFID-lezers, waaronder 125K lage frequentie lange afstand proximity kaartlezer 1,3 m, 125K lage frequentie middellange afstand proximity kaartlezer 1 m, UHF lange afstand lezer 9-15 m 2. 45 ghzmicro-wave actieve lange afstand lezer 1 -30m en semi-passieve lange X-afstandskaartlezer, alle JUTAL-hardwareproducten zijn gebouwd rond poorttoegangssysteem, en we bieden een volledig assortiment toegangscontroleoplossingen, parkeerbeheeroplossingen en parkeergeleidingssysteemoplossingen EM-ID-kaartlezer. JUTAL houdt zich al jaren aan de drie principes: kwaliteit eerst, continue innovatie en service eerst. Voor al onze producten stellen wij zeer strenge kwaliteitseisen. In die jaren hebben drie van die kernnormen het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Daarnaast hebben we professionele technische teams voor service na verkoop en technische ondersteuning. Voor de producten zullen we doorgaan met het upgraden van onze technologieën en het leveren van betere producten voor onze klanten.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us