Lange afstand Bluetooth RFID-lezer met JUTAI Hoge prestaties

Lange afstand Bluetooth RFID-lezer met JUTAI Hoge prestaties
Lange afstand Bluetooth RFID-lezer met JUTAI Hoge prestaties
Lange afstand Bluetooth RFID-lezer met JUTAI Hoge prestaties
Lange afstand Bluetooth RFID-lezer met JUTAI Hoge prestaties
Lange afstand Bluetooth RFID-lezer met JUTAI Hoge prestaties
Lange afstand Bluetooth RFID-lezer met JUTAI Hoge prestaties

Productdetails:

  • Merk:JUTAI
  • Serienummer: JTBR-8
  • Land van herkomst:Shenzhen, China
  • Certificaat:CE, FCC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:Onderhandelen
  • Minimum bestelling: 1
  • Gemiddelde levertijd:1-50 paar, binnen 7 dagen
  • Betalingsmiddel:T / T, PayPal, Western Union
  • Pakket details:1 paar een doos, 100 paar een doos
  • Mogelijkheid om te leveren:6000 / per maand
Contact met ons

Lange afstand Bluetooth RFID-lezer met JUTAI Hoge prestaties   met actieve Bluetooth RFID-kaart voor toegangscontrole van voertuigen

product beschrijving

Deze Bluetooth-lezer is gebaseerd op de meest geavanceerde Bluetooth-technologie ter wereld gecombineerd, met de kenmerken van optische excitatie en nauwkeurige positionering, en het ontwikkelen van een kaartlezer op afstand voor toepassing op parkeerterreinen.

 

Product werkingsprincipe

De auto die is uitgerust met de externe kaartlezer, passeert het infraroodscangebied van de kaartlezer (wanneer de scanhoek 45 graden is), en de slaapkaart voor lange afstand ontvangt het infraroodactiveringssignaal van de kaartlezer en wordt gewekt om te werken. De radiofrequentie-elektromagnetische golf wordt gebruikt om de informatie naar de kaartlezer over te dragen, en de kaartlezer verifieert de ontvangen informatie, voert decodering en verificatie uit, en de gegevens worden gematcht en geüpload naar de bovenste computer.

 

Installatie Vereisten

Installatiehoek:

Zoals weergegeven in de afbeelding. De hoek tussen de kaartlezer en de paal is ongeveer 30 graden en de voorkant van de kaartlezer is ongeveer 30 graden gekanteld naar het wegdek waar de auto binnenkomt.

 

Bedradingsvereisten

Bedrading tussen kaartlezer en controller:

(1)   Wiegand-interfacecontroller: De kaartlezer en de controller zijn verbonden door 5-aderige draden met een draaddiameter van niet minder dan 0,5 mm 2 en een lengte van minder dan 200 m, twee voedingen en drie Wiegand-signaallijnen.

(2)   485-interfacecontroller: de kaartlezer en de controller zijn verbonden door een 2-aderige twisted pair-kabel met een draaddiameter van niet minder dan 0,5 mm 2 en een lengte van minder dan 1000 m

(3)   Voeding: 12V / 3A, gebruik hoogwaardige lineaire voeding

 

Afstandstest voor kaart voor veldinstallatie

Schakel na het installeren van het apparaat de kaartlezer in: installeer de externe kaart in de achteruitkijkspiegel van de voorruit van de auto en stuur de kaart om wakker te worden in de richting van de kaartlezer. Pas de leesrichting van de kaartlezer indien nodig aan om de beste resultaten te bereiken.

 

Lange afstand Bluetooth RFID-lezer Voordelen

1.   Technische oplossing Innovatie

De Bluetooth-kaart van een ander merk op de markt heeft meestal een batterijduur van ongeveer 6 maanden en een betere kan ongeveer 12 maanden worden gebruikt.

Maar de Bluetooth-kaart geproduceerd door JUTAI, het hele ontwerpconcept is volledig vanuit het perspectief van een laag stroomverbruik.
Met conventionele Bluetooth-kaarten kan onze batterijduur langer dan anderhalf jaar worden gebruikt. De door JUTAI ontworpen kaart met ultralaag stroomverbruik kan een zeer lange batterijduur hebben die kan worden gebruikt   minstens 2,5 jaar. (Batterijmodel CR2032, merk: Panasonic, standaard één kaart met 2 batterijen);

 

2.   JUTAI-kaart zeer moeilijk te kopiëren

De Bluetooth-kaart van een ander merk op de markt heeft lage chipkosten en een laag coderingsniveau.

JUTAI Bluetooth-kaart maakt gebruik van een hoogwaardige coderingstechnologie, dus JUTAI Blue Cards zijn moeilijker te kopiëren, zodat onze blauwe kaarten het beveiligingsniveau van de hele gemeenschap kunnen verbeteren. En daarnaast kunnen vastgoedbedrijven gemakkelijk winst maken.

 

3.   Uitgebreid kostenbesparend

Na vele jaren van technologische neerslag en accumulatie heeft JUTAI een zeer rijke ervaring op het gebied van radiofrequentie. We doen R & D en productie van alle series stabiele en betrouwbare RFID-lezer voor lange afstanden. En rechtstreeks verkopen aan het buitenland Groothandelaars of projectenintegrator,   zodat we een absoluut kostenvoordeel kunnen behalen.

 

4. Productielijnuitbreiding

JUTAI ontwerpt niet alleen een reeks kaartlezers voor lange afstanden, maar we breiden ook het cloudtoegangscontrolesysteem grondig uit, dat klanten een reeks complete hardware- en softwareoplossingen kan bieden, en de technologie voor productcodering verder kan uitbreiden om maximale beveiliging, Om willekeurig kopiëren van kaarten te voorkomen en klanten te beschermen ' economische belangen.

 

4.   Kan VKOOL explosiebestendig membraan penetreren

We gebruiken een auto met VKOOL metalen explosieveilige film voor kaartleestest. De kaart wordt in de auto geplaatst, het raam wordt gesloten, de auto wordt snel bestuurd en de JUTAI Bluetooth-kaartlezer kan de kaart snel lezen binnen een bereik van ongeveer 10 meter. Nadat het kaartnummer is verzameld door de JUTAI Bluetooth-lezer, wordt het snel gedetecteerd en verwerkt en wordt het kaartnummer snel verzonden naar de besturingskaart, zodat de auto met hoge snelheid door de slagboom kan gaan, maar zonder de auto te stoppen.

 

5.   Kan snelle snelheidsauto detecteren

De JUTAI Bluetooth-kaartlezer maakt gebruik van een uniek chipcontroleprogramma, dus het heeft een zeer snelle reactiemogelijkheid. Wanneer de auto de lezer passeert met een snelheid van 60 km / h, kan onze lezer snel reageren en de kaartinformatie verzamelen. Daardoor opent de slagboom en verbetert het algehele comfortgevoel.

 

6. Toepassing op regenachtige dagen, vermijd nat te worden door regen, Verminder het risico op diefstal

Veel landen in Zuidoost-Azië hebben veel onweersbuien. Voor traditionele korteafstandskaarten moet je de auto stoppen, door het raam naar beneden rollen en je hand uitsteken om de kaart te lezen. Op deze manier zijn onze kleren gemakkelijk nat en als we bovendien het raam schudden, kunnen we door mensen worden gepakt. Deze onveilige verborgen gevaren kan de JUTAI Bluetooth-kaartlezer gemakkelijk oplossen.

 

Specificaties

Werkspanning

DC 12-24V / 2A

Actueel werken

 < 500mA

Bedrijfstemperatuur

-20 ~ + 60 ° C

Bedrijfsvochtigheid

5% ~ 90%

Waterdicht en stofdicht

IP65

Ontvang gevoeligheid

-110dbm

Baudrate voor seriële communicatie

9600bps, N, 8,1

Communicatie-interface

RS485, Wiegand26 / Wiegand34, RS232 (optioneel)

werkfrequentie

433 MHz

Herkenningssnelheid

60 km / h (max)

Interval voor kaartlezen

1s-15s   (Instelbaar)

Kaart leesafstand

1-15m

Herkenningshoek

 < 60 °

Modulatie

VRAGEN

Uitvoer

1 relaisuitgangsinterface

Invoer

1 ingangstrigger-interface

Apparaatadres

1-15

Installatie methode

Verticale installatie

Grootte

260 * 210 * 59 mm

gewicht

2KG

 

Bluetooth RFID-lezer met groot bereik

Bluetooth RFID-lezer met groot bereik

Bluetooth RFID-lezer met groot bereik

Bluetooth RFID-lezer met groot bereik

Bluetooth RFID-lezer met groot bereik

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us