Lange afstand Bluetooth RFID-lezer met JUTAI Hoge prestaties

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer JTBR-8
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T / T, PayPal, Western Union
Pakket details 1 paar een doos, 100 paar een doos
Mogelijkheid om te leveren 6000 / per maand

Lange afstand Bluetooth RFID-lezer met JUTAI Hoge prestaties   met actieve Bluetooth RFID-kaart voor beheer van voertuigtoegangscontrole

Productomschrijving

Deze Bluetooth-lezer is gebaseerd op de meest geavanceerde Bluetooth-technologie ter wereld, gecombineerd met de kenmerken van optische excitatie en nauwkeurige positionering, en een kaartleesapparaat voor afstandsontwikkelingen voor alleen parkeerterreinen.

 

Product werkingsprincipe

De auto die is uitgerust met de kaartlezer op afstand passeert het infraroodscangebied van de kaartlezer (wanneer de scanhoek 45 graden is), en de slapende langeafstandskaart ontvangt het infraroodactiveringssignaal van de kaartlezer en wordt gewekt om te werken. De radiofrequente elektromagnetische golf wordt gebruikt om de informatie naar de kaartlezer te verzenden, en de kaartlezer verifieert de ontvangen informatie, voert decodering en verificatie uit en de gegevens worden vergeleken en geüpload naar de bovenste computer.

 

Installatie Vereisten

Installatiehoek:

Zoals weergegeven in de afbeelding. De hoek tussen de kaartlezer en de paal is ongeveer 30 graden en de voorkant van de kaartlezer is ongeveer 30 graden gekanteld naar het wegdek waar de auto binnenkomt.

 

Bedradingsvereisten

Bedrading tussen kaartlezer en controller:

(1)   Wiegand-interfacecontroller: De kaartlezer en de controller zijn verbonden door 5-aderige draden met een draaddiameter van niet minder dan 0,5 mm 2 en een lengte van minder dan 200 m, twee voedingen en drie Wiegand-signaallijnen.

(2)   485-interfacecontroller: de kaartlezer en de controller zijn verbonden door een 2-aderige twisted pair-kabel met een draaddiameter van niet minder dan 0,5 mm 2 en een lengte van minder dan 1000 m

(3)   Voeding: 12V / 3A, gebruik hoogwaardige lineaire voeding

 

Afstandstest voor veldinstallatiekaart

Schakel de kaartlezer in nadat u het apparaat zoals vereist hebt geïnstalleerd: installeer de externe kaart in de achteruitkijkspiegel van de voorruit van de auto en laat de kaart ontwaken in de richting van de kaartlezer. Pas de leesrichting van de kaartlezer zo nodig aan om de beste resultaten te bereiken.

 

Voordelen van Bluetooth RFID-lezer met groot bereik

1.   Innovatie in technische oplossingen

De Bluetooth-kaart van een ander merk op de markt heeft meestal een batterijduur van ongeveer 6 maanden, en een betere kan ongeveer 12 maanden worden gebruikt.

Maar de Bluetooth-kaart geproduceerd door JUTAI, het hele ontwerpconcept is volledig vanuit het perspectief van een laag stroomverbruik.
Met conventionele Bluetooth-kaarten kan onze batterijduur langer dan anderhalf jaar worden gebruikt. De door JUTAI ontworpen kaart met ultralaag stroomverbruik kan een superlange levensduur van de batterij hebben, die kan worden gebruikt   minimaal 2,5 jaar. (Batterij model CR2032, merk: Panasonic, standaard één kaart met 2 batterijen);

 

2.   JUTAI-kaart erg moeilijk te kopiëren

De Bluetooth-kaart van een ander merk op de markt heeft lage chipkosten en een laag coderingsniveau.

JUTAI Bluetooth-kaart maakt gebruik van een hoogwaardige coderingstechnologie, dus JUTAI Blue Cards is moeilijker te kopiëren, dus onze blauwe kaarten kunnen het beveiligingsniveau van de hele gemeenschap verbeteren. En daarnaast kunnen vastgoedbedrijven gemakkelijk winst maken.

 

3.   Alomvattend kostenbesparend

Na vele jaren van technologische neerslag en accumulatie heeft JUTAI een zeer rijke ervaring op het gebied van radiofrequentie. We doen R & D en productie van alle series van stabiele en betrouwbare RFID-lezers over lange afstanden. En verkoop rechtstreeks aan groothandelaars of projectenintegrator in het buitenland,   dus we kunnen een absoluut voordeel hebben in de kosten.

 

4. Uitbreiding van de productielijn

JUTAI ontwerpt niet alleen een reeks kaartlezers voor lange afstanden, maar we breiden ook het cloudtoegangscontrolesysteem diepgaand uit, dat klanten een reeks complete hardware- en softwareoplossingen kan bieden en de productversleutelingstechnologie verder kan uitbreiden om maximale beveiliging, om willekeurig kopiëren van kaarten te voorkomen en klanten te beschermen ' economische belangen.

 

4.   Kan VKOOL explosiebestendig membraan doordringen

We gebruiken een auto met VKOOL explosieveilige metalen folie voor de kaartleestest. De kaart wordt in de auto geplaatst, het raam is gesloten, er wordt snel met de auto gereden en de JUTAI Bluetooth-kaartlezer kan de kaart snel lezen binnen een bereik van ongeveer 10 meter. Nadat het kaartnummer is verzameld door de JUTAI Bluetooth-lezer, wordt het snel gedetecteerd en verwerkt en wordt het kaartnummer snel naar de besturingskaart verzonden, zodat de auto met hoge snelheid door de slagboom kan gaan, maar zonder de auto te stoppen.

 

5.   Kan snelle auto detecteren

De JUTAI Bluetooth-kaartlezer maakt gebruik van een uniek chipcontroleprogramma, dus het heeft een zeer snelle respons. Wanneer de auto de lezer passeert met een snelheid van 60 km / u, kan onze lezer snel reageren en de kaartinformatie verzamelen. , Waardoor de barrière wordt geopend en het algehele comfortgevoel wordt verbeterd.

 

6. Regenachtige dagtoepassing, vermijd nat worden door regen, verminder het risico op diefstal

Veel landen in Zuidoost-Azië hebben veel onweersbuien. Voor traditionele korte afstandskaarten moet u de auto stoppen, het raam naar beneden rollen en uw hand uitsteken om de kaart te lezen. Op deze manier worden onze kleren snel nat en bovendien kunnen we door mensen worden gepakt als we het raam schudden. Deze onveilige verborgen gevaren kan de JUTAI Bluetooth-kaartlezer gemakkelijk oplossen.

 

Specificaties

Werkspanning

DC 12-24V / 2A

Werkstroom

< 500mA

Bedrijfstemperatuur

-20 ~ + 60 ° C

Werkvochtigheid

5% ~ 90%

Waterdicht en stofdicht

IP65

Ontvang gevoeligheid

-110dbm

Baudrate voor seriële communicatie

9600bps, N, 8,1

Communicatie-interface

RS485, Wiegand26 / Wiegand34, RS232 (optioneel)

werkfrequentie

433 MHz

Herkenningssnelheid

60 km / u (max)

Interval voor het lezen van de kaart

1s-15s   (Instelbaar)

Kaartleesafstand

1-15m

Herkenningshoek

< 60 °

Modulatie

VRAGEN

Uitvoer

1 relaisuitgangsinterface

Invoer

1 ingangstriggerinterface

Apparaatadres

1-15

Installatie methode

Verticale installatie

Grootte

260 * 210 * 59 mm

gewicht

2 kg

 

Bluetooth RFID-lezer met groot bereik

Bluetooth RFID-lezer met groot bereik

Bluetooth RFID-lezer met groot bereik

Bluetooth RFID-lezer met groot bereik

Bluetooth RFID-lezer met groot bereik

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us