Jutai Bluetooth Long Range Reader met toegangscontrolesysteem

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer JTBR-8
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1pair één doos, 100pair één doos

Jutai Bluetooth Long Range Reader met toegangscontrolesysteem voor parkeeroplossing

 

Productomschrijving

Jutai Bluetooth Long Range Reader is gebaseerd op de meest geavanceerde Bluetooth-technologie ter wereld gecombineerd, met de kenmerken van optische excitatie en precieze positionering, en alleen-leesapparaat voor het lezen van afstand voor parkeerplaatsen.

 

Voordelen

  1.   Technische oplossing Innovatie

De andere merk Bluetooth op de markt heeft meestal een batterijduur van ongeveer 6 maanden, en een betere kan worden gebruikt voor ongeveer 12 maanden.

Maar de Bluetooth -kaart geproduceerd door Jutai, het hele ontwerpconcept komt volledig vanuit het perspectief van een laag stroomverbruik.
Met conventionele Bluetooth -kaarten kan onze batterijduur langer dan anderhalf jaar worden gebruikt. De ultra-lage stroomverbruikskaart ontworpen door Jutai kan een super lange batterij hebben met behulp van de levensduur, die minimaal 2,5 jaar kan worden gebruikt. (Batterijmodel CR2032, merk: Panasonic, standaard één kaart met 2 batterij);

 

2.   Jutai -kaart erg moeilijk om te kopiëren

De andere merk Bluetooth -kaart op de markt heeft lage chipkosten en een laag coderingsniveau.

Jutai Bluetooth-kaart hanteert een coderingstechnologie op hoog niveau, dus Jutai Blue Cards is moeilijker te kopiëren, zodat onze blauwe kaarten het beveiligingsniveau van de hele gemeenschap kunnen verbeteren. En bovendien kunnen vastgoedbedrijven gemakkelijk winst maken.

 

3.   Uitgebreide kosteneffectieve

Na vele jaren van technologische neerslag en accumulatie heeft Jutai een zeer rijke ervaring in het radiofrequentieveld. We doen r & D en productie van alle reeksen stabiele en betrouwbare RFID-lezer over lange afstand. En verkoop aan het buitenland groothandelaren of projecten integrator rechtstreeks,   We kunnen dus een absoluut voordeel hebben in de kosten.

 

4. Productielijnverlenging

Jutai ontwerpt niet alleen een reeks langeafstandskaartlezers, maar we breiden ook het cloudtoegangsbesturingssysteem uit, dat klanten een reeks complete hardware- en software-oplossingen kan bieden en de productcoderingstechnologie verder kan uitbreiden om maximaal te garanderen Beveiliging, om willekeurig kopiëren van kaarten te voorkomen en klanten te beschermen ' economische belangen.

 

5.   Kan vkool explosiebestendig membraan doordringen

We gebruiken een auto met een Vkool Metal Explosion-Proof-film voor kaartlezentests. De kaart wordt in de auto geplaatst, het venster is gesloten, de auto wordt snel aangedreven en de Jutai Bluetooth -kaartlezer kan de kaart snel lezen in een bereik van ongeveer 10 meter. Nadat het kaartnummer is verzameld door de Jutai Bluetooth -lezer, wordt het snel gedetecteerd en verwerkt en wordt het kaartnummer snel naar het bedieningsbord verzonden, zodat de auto door de barrièrepoort met snelle snelheid kan gaan, maar zonder de auto te stoppen.

 

6.   Kan een snelle snelheidsauto detecteren

Jutai Bluetooth Long-Range Reader gebruikt een uniek chipcontroleprogramma, dus het heeft een zeer snelle responscapaciteit. Wanneer de auto de lezer met een snelheid van 60 km / u passeert, kan onze lezer snel reageren en de kaartinformatie verzamelen. , Waardoor de barrière wordt geopend en het algehele comfortgevoel wordt verbeterd.

 

7. Toepassing van de regenachtige dag, vermijd nat te zijn door regen, verminder het risico op diefstal

Veel landen in Zuidoost -Azië hebben veel onweersbuien. Voor traditionele kaarten met korte afstand moet u de auto stoppen, door het raam rollen en uw hand uitsteken om de kaart te lezen. Op deze manier zijn onze kleding gemakkelijk nat en bovendien, als we het raam schudden, kunnen we door mensen worden betrapt. Deze onveilige verborgen gevaren, Jutai Bluetooth -kaartlezer kan gemakkelijk oplossen.

 

Specificaties

Werkspanning

DC 12-24V/2A

Werkstroom

< 500 mA

Bedrijfstemperatuur

-20 ~+60 ° C

Werkvochtigheid

5%~ 90%

Waterdicht en stofdichte cijfer

IP65

Ontvang gevoeligheid

-110dbm

Seriële communicatie Baud rate

9600bps, N, 8,1

Communicatie -interface

RS485, Wiegand26/Wiegand34, RS232 (optioneel)

werkfrequentie

433MHz

Herkenningssnelheid

60 km/u (max)

Kaartleesinterval

1S-15S   (Verstelbaar)

Kaartleesafstand

1-15m

Herkenningshoek

< 60 °

 

Jutai Bluetooth Long Range Reader   Productweergave

Jutai Bluetooth Long Range Reader

 

Maat

 Jutai Bluetooth Long Range Reader met toegangscontrolesysteem voor parkeeroplossing

 

Toepassingsgebied

 Jutai Bluetooth Long Range Reader met toegangscontrolesysteem voor parkeeroplossing Jutai Bluetooth Long Range Reader met toegangscontrolesysteem voor parkeeroplossing

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us