JUTAI waterdichte Bluetooth-lezer met groot bereik

JUTAI waterdichte Bluetooth-lezer met groot bereik

Productdetails:

  • Merk:JUTAI
  • Serienummer: JTBR-8
  • Land van herkomst:Shenzhen, China
  • Certificaat:CE, FCC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:Onderhandelen
  • Minimum bestelling: 1
  • Gemiddelde levertijd:1-50 paar, binnen 7 dagen
  • Betalingsmiddel:T / T, PayPal, Western Union
  • Pakket details:1 paar een doos, 100 paar een doos
  • Mogelijkheid om te leveren:6000 / per maand
Contact met ons

JUTAI waterdichte lange afstand Bluetooth RFID-lezer met actieve Bluetooth RFID-kaart voor toegangscontrole van voertuigen

Deze Bluetooth-lezer is gebaseerd op de meest geavanceerde Bluetooth-technologie ter wereld gecombineerd   , met de kenmerken van optische excitatie en nauwkeurige positionering, en een kaartlezer voor het ontwikkelen van afstanden, alleen voor parkeerterreinen.

Product werkingsprincipe

De auto die is uitgerust met de externe kaartlezer, passeert het infraroodscangebied van de kaartlezer (wanneer de scanhoek 45 graden is), en de slaapkaart voor lange afstand ontvangt het infraroodactiveringssignaal van de kaartlezer en wordt gewekt om te werken. De radiofrequentie-elektromagnetische golf wordt gebruikt om de informatie naar de kaartlezer te verzenden, en de kaartlezer verifieert de ontvangen informatie, voert decodering en verificatie uit en de gegevens worden gematcht en geüpload naar de bovenste computer.

JUTAI

Installatie Vereisten

Installatiehoek:

Zoals weergegeven in de afbeelding. De hoek tussen de kaartlezer en de paal is ongeveer 30 graden en de voorkant van de kaartlezer is ongeveer 30 graden gekanteld in de richting van het wegdek waar de auto binnenkomt.

JUTAI

Bedradingsvereisten

Bedrading tussen kaartlezer en controller:

(1)   Wiegand-interfacecontroller: De kaartlezer en de controller zijn verbonden door 5-aderige draden met een draaddiameter van niet minder dan 0,5 mm 2 en een lengte van minder dan 200 m, twee voedingen en drie Wiegand-signaallijnen.

(2)   485-interfacecontroller: de kaartlezer en de controller zijn verbonden door een 2-aderige twisted pair-kabel met een draaddiameter van niet minder dan 0,5 mm 2 en een lengte van minder dan 1000 m

(3)   Voeding: 12V / 3A, gebruik lineaire voeding van hoge kwaliteit

Afstandstest voor kaart voor veldinstallatie

Schakel na het installeren van het apparaat de kaartlezer in: installeer de externe kaart in de achteruitkijkspiegel van de voorruit van de auto en stuur de kaart om wakker te worden in de richting van de kaartlezer. Pas de leesrichting van de kaartlezer indien nodig aan om de beste resultaten te bereiken.

Specificaties

 

Werkspanning

DC 12-24V / 2A

Actueel werken

 < 500mA

Bedrijfstemperatuur

-20 ~ + 60 ° C

Bedrijfsvochtigheid

5% ~ 90%

Waterdicht en stofdicht

IP65

Ontvang gevoeligheid

-110dbm

Baudrate voor seriële communicatie

9600bps, N, 8,1

Communicatie-interface

RS485, Wiegand26 / Wiegand34, RS232 (optioneel)

werkfrequentie

433 MHz

Herkenningssnelheid

60 km / h (max)

Interval voor kaartlezen

1s-15s   (Instelbaar)

Kaart leesafstand

1-15m

Herkenningshoek

 < 60 °

Modulatie

VRAGEN

Uitvoer

1 relaisuitgangsinterface

Invoer

1 ingangstrigger-interface

Apparaatadres

1-15

Installatie methode

Verticale installatie

Grootte

260 * 210 * 59 mm

gewicht

2KG

 

Voordelen

 

1.   Technische oplossing Innovatie

De Bluetooth-kaart van een ander merk op de markt heeft meestal een batterijduur van ongeveer 6 maanden en een betere kan ongeveer 12 maanden worden gebruikt.

Maar de Bluetooth-kaart geproduceerd door JUTAI, het hele ontwerpconcept is volledig vanuit het perspectief van een laag stroomverbruik.
Met conventionele Bluetooth-kaarten kan onze batterijduur langer dan anderhalf jaar worden gebruikt. De door JUTAI ontworpen kaart met ultralaag stroomverbruik kan een zeer lange levensduur van de batterij hebben, die kan worden gebruikt   minstens 2,5 jaar. (Batterijmodel CR2032, merk: Panasonic, standaard één kaart met 2 batterijen);

 

2.   JUTAI-kaart zeer moeilijk te kopiëren

De Bluetooth-kaart van een ander merk op de markt heeft lage chipkosten en een laag coderingsniveau.

JUTAI Bluetooth-kaart maakt gebruik van een hoogwaardige coderingstechnologie, dus JUTAI blauwe kaarten zijn moeilijker te kopiëren, dus onze blauwe kaarten kunnen het beveiligingsniveau van de hele gemeenschap verbeteren. En daarnaast kunnen vastgoedbedrijven gemakkelijk winst maken.

 

3.   Uitgebreid kostenbesparend

Na vele jaren van technologische neerslag en accumulatie heeft JUTAI een zeer rijke ervaring op het gebied van radiofrequenties. We doen R & D en productie van alle series van stabiele en betrouwbare lange afstand rfid-lezer. En verkopen aan het buitenland Groothandels of projecten integrator rechtstreeks,   zodat we een absoluut kostenvoordeel kunnen behalen.

Octrooi-certificaat

 

JUTAI waterdichte lange afstand Bluetooth RFID-lezer met actieve Bluetooth RFID-kaart voor toegangscontrole van voertuigen

bedrijfsinformatie

 

JUTAI waterdichte lange afstand Bluetooth RFID-lezer met actieve Bluetooth RFID-kaart voor toegangscontrole van voertuigen

JUTAI waterdichte lange afstand Bluetooth RFID-lezer met actieve Bluetooth RFID-kaart voor toegangscontrole van voertuigen

JUTAI waterproof Long range Bluetooth RFID Reader with active bluetooth RFID Card for Vehicle access control management

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us