RFID-kaartlezer IP-65 Waterdichte behuizing Ontwerp Nabijheid Lange afstand

RFID-kaartlezer IP-65 Waterdichte behuizing Ontwerp Nabijheid Lange afstand

Productdetails:

  • Merk:Jutai
  • Serienummer: GP99
  • Land van herkomst:Shenzhen, China
  • Certificaat:CE, FCC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:Onderhandelen
  • Minimum bestelling: 1 set
  • Gemiddelde levertijd:3-7 dagen na ontvangst van uw betaling
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, Paypal
  • Pakket details:karton
  • Mogelijkheid om te leveren:1000 sets voor een maand
Contact met ons

Nabijheid lange afstand RFID-kaartlezer met persoonlijke identificatie

IP-65 waterdichte behuizing nabijheid lange afstand   lezer   is speciaal ontworpen op de rand van de achterkant van de PCB om een ​​uitstekende waterdichtheid te garanderen. JUTAI Proximity lange afstand lezer leeskaart één voor één. Binnen het leesgebied moet de kaart lezen en dan uit het leesgebied gaan en dan opnieuw lezen. JUTAI RFID-kaartlezer is de eerste die de GP99   produceert Lezer.

 

Nabijheid Lange afstand   Reader   bestek

interfaces

Wiegand 26 of 34 bits

(afhankelijk van de firmware)

Reade bereik

90-130cm

RFID-kaarten geaccepteerd

125 KHz, 64 bits, Manchester-codering

Voeding ingangsspanning

AC120 / 60Hz of 230V / 50Hz

Uitgangsspanning

DC 12V / 2A

Audio / visuele indicatie

Heldere blauwe LED en zoemer

Dimensies

420 (b) x 320 (L) x 45 (D) mm

Materiaal behuizing

buikspieren

 

Kenmerken RFID-kaartlezer

1. Onafhankelijk ontwerp: JUTAI lange-afstands nabijheidlezer gebruikt een ovale schaal om krassen en botsingen te voorkomen, driedimensionaal ontwerp en vakmanschap maken het perfect.

2. Onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling   Het moederbord van de lezer is onderzocht en ontwikkeld door Jutai professional R & D-team, via DIP-schakelaar om 8 verschillende tijdsintervalmodi te bedienen. Voldoende testes voor hoge en lage temperaturen zorgen voor stabiliteitsprestaties van het product.  

3. Een zeer waterbestendige waterdichte trog is speciaal ontworpen aan de rand van de achterkant van de PCB om een ​​uitstekende waterdichtheid te garanderen.  

4. Krachtige penetratie     Vrij om alle soorten auto-explosiebestendig membraan te penetreren   5. Verre leesafstand   Na vele studies en tests hebben we de leesafstand met succes vergroot tot 130 cm.

 

Toepassingsvoorbeelden

1. toegangscontrole

2. auto parkeersystemen

3. via -muur lezen toepassing

4. persoonlijke identificatie

5. Elke toepassing voor lezen op lange afstand

6.Hand gratis applicaties

 

Voordeel van RFID-kaartlezer

1. wanneer de kaart binnen het inductieve bereik en de kaart-ID door de ene lezer wordt gelezen, zal de andere lezer deze kaart niet meer lezen. Deze functie wordt voornamelijk gebruikt om de interferentieproblemen achter de andere lezer op te lossen.

2. Onder dezelfde omgeving is GP99 anti-interferentie vermogen sterke, zeer schadelijke externe omstandigheden

3. Onze lezer met het IP65 waterdichte niveau en het kan perfect werken in de regenachtige dagen, geen extra accessoires nodig, en het kan uw kosten besparen, en klanten betalen minder geld maar kunnen een zeer goede ervaring krijgen

4. Onze lezer heeft de lusinductieve functie geïntegreerd, deze kan werken met onze voertuiglusdetector. Voor een speciale toepassing kunt u verbinding maken met de lusdetector en wanneer het voertuig in een lus rijdt, kan de kaart beginnen te werken met de lezer, waardoor het hele systeem uiterst betrouwbaar en stabiel kan worden.

5.Het beste leesbereik bereiken

1) Gebruik voor het verkrijgen van geadverteerd leesbereik RFID-kaarten van hoge kwaliteit en installeer de   GP99   in een lawaai- en metaalvrije omgeving.

2). De kwaliteit van RFID-kaarten beïnvloedt het leesbereik van GP99. Slechte kaarten   kan de leesafstand met maar liefst 50% verminderen. Anderzijds met   speciale & ldquo; dikke & rdquo; RFID-kaarten (die de spoelen bevatten met een veel groter aantal beurten   kunnen de leesafstand vergroten tot meer dan 90-130 cm.

3). De hoofdfrequentie van de GP99 is 125 KHz. Regelmatige CRT-monitors genereren   ruis in deze band en kan de werking van de GP99 verstoren. Overig 125KHz   RFID-lezers kunnen het leesbereik van de GP90A zelfs vanaf een afstand van   beïnvloeden enkele meters! De GP99 biedt een speciale seriële opdracht die kan worden gebruikt om   controleer het huidige geluidsniveau - zie paragraaf

4). Het vermijden van metalen voorwerpen betekent dat de GP99 niet op metaal moet worden geïnstalleerd   oppervlakken. Metalen roosters in de betonnen muren tellen ook. De GP99 bevat   geavanceerde automatische afstemmingscircuits die de aanwezigheid van metaal compenseren (zie   hoofdstuk 7), maar het beste leesbereik wordt nog steeds verkregen in de metaalvrije omgeving.

RFID-kaartlezer Pakketlijst:

RFID-kaartlezer

em-kaartlezer

lezer nabijheid lezer

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
8:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
86-0755-29573855
- de telefoon :
8613480128941(Verwerkingstijd)
E - :
duanjixing2008@gmail.com
Factory Adres :
5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

Send Us an Email

contact us