RFID-kaartlezer IP-65 Waterdichte behuizing Ontwerp Nabijheid Lange afstand

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer GP99
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1 set
Gemiddelde levertijd 3-7 dagen na ontvangst van uw betaling
Betalingsmiddel T / T, Western Union, Paypal
Pakket details karton
Mogelijkheid om te leveren 1000 sets voor een maand

Proximity Long Range RFID-kaartlezer met persoonlijke identificatie

IP-65 waterdicht behuizingsontwerp nabijheid groot bereik   lezer   is speciaal ontworpen op de rand van de achterkant van de printplaat om een ​​uitstekende waterdichtheid te garanderen. JUTAI Proximity lezer voor lange afstand leeskaart één voor één. Binnen het leesgedeelte moet de kaart lezen, dan uit het leesgedeelte gaan en daarna weer kunnen lezen. JUTAI RFID-kaartlezer is de eerste die de GP99   produceert Lezer.

 

Nabijheid lange afstand   Lezer   Specificaties

Interfaces

Wiegand 26 of 34 bits

(afhankelijk van de firmware)

Reade-bereik

90-130 cm

RFID-kaarten worden geaccepteerd

125 KHz, 64 bits, Manchester-codering

Voeding ingangsspanning

AC120 / 60Hz of 230V / 50Hz

Uitgangsspanning

DC 12V / 2A

Audio / visuele indicatie

Helderblauwe LED en zoemer

Dimensies

420 (b) x 320 (l) x 45 (d) mm

Materiaal behuizing

buikspieren

 

RFID-kaartlezerfuncties

1. Onafhankelijk ontwerp: JUTAI lange afstand proximity-lezer gebruikt een ovale schaal om krassen en botsingen te voorkomen, driedimensionaal ontwerp en fijn vakmanschap maken het perfect.

2. Onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling   Het moederbord van de lezer is onderzocht en ontwikkeld door Jutai professional R & D-team, via DIP-schakelaar om 8 verschillende tijdsintervalmodi te besturen. Voldoende testes bij hoge en lage temperaturen zorgen voor stabiliteit van het product.  

3. Zeer waterbestendig. Een waterdichte bak is speciaal ontworpen op de rand van de achterkant van de printplaat om een ​​uitstekende waterdichtheid te garanderen.  

4. Krachtige penetratie     Vrij om alle soorten explosieveilig membraan van auto's te penetreren   5. Leesafstand ver   Na veel onderzoeken en testen hebben we de leesafstand met succes verhoogd tot 130 cm.

 

Toepassingsvoorbeelden

1. toegangscontrole

2. auto parkeersystemen

3. via-muur lezen applicatie

4. persoonlijke identificatie

5.Elke toepassing voor lezen op lange afstand

6.Hand gratis applicaties

 

RFID-kaartlezersysteemvoordeel

1. wanneer de kaart binnen het inductieve bereik en de kaart-ID door de ene lezer worden gelezen, zal de andere lezer deze kaart niet opnieuw lezen. Deze functie wordt voornamelijk gebruikt om de interferentieproblemen achter de andere lezer op te lossen.

2. In dezelfde omgeving is het anti-interferentievermogen van GP99 sterke, zeer kwellende externe omstandigheden

3. Onze lezer met het IP65 waterdicht niveau en het kan perfect werken in de regenachtige dagen, geen extra accessoires nodig, en het kan uw kosten besparen, en klanten betalen minder geld, maar kunnen een zeer goede ervaring opdoen

4. Onze lezer heeft de lus inductieve functie geïntegreerd, het kan werken met onze voertuiglusdetector. Voor een speciale toepassing kunt u verbinding maken met de lusdetector en wanneer het voertuig op lussen staat, kan de kaart beginnen te werken met de lezer, waardoor het hele systeem zeer betrouwbaar en stabiel kan worden.

5. Het beste leesbereik verkrijgen

Om het geadverteerde leesbereik te verkrijgen, gebruikt u hoogwaardige RFID-kaarten en installeert u de   GP99   in een lawaaiige en metaalvrije omgeving.

2). De kwaliteit van RFID-kaarten heeft invloed op het leesbereik van GP99. Slechte kaarten   kan de leesafstand met maar liefst 50% verminderen. Aan de andere kant, met behulp van   speciaal “ dik ” RFID-kaarten (die de spoelen bevatten met een veel groter aantal beurten   kunnen de leesafstand vergroten tot meer dan 90-130 cm.

3). De belangrijkste frequentie van de GP99 is 125KHz. Gewone CRT-monitoren genereren   ruis in deze band en kan de werking van de GP99 verstoren. Overig 125KHz   RFID-lezers kunnen het leesbereik van de GP90A zelfs op een afstand van   beïnvloeden enkele meters! De GP99 biedt een speciale seriële opdracht die kan worden gebruikt om   controleer het huidige geluidsniveau - zie sectie

4). Het vermijden van metalen voorwerpen betekent dat de GP99 niet op metaal   mag worden geïnstalleerd oppervlakken. Metalen roosters binnen de betonnen muren tellen ook mee. De GP99 bevat   geavanceerde auto-tuning circuits die de aanwezigheid van metaal compenseren (zie   sectie 7) maar het beste leesbereik wordt nog steeds verkregen in een metaalvrije omgeving.

RFID-kaartlezer Pakketlijst:

RFID-kaartlezer

em kaartlezer

lezer proximity-lezer

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us