RFID-kaartlezer IP-65 Waterdichte woningontwerp Nabijheid Lange afstand

Productdetails
Merk Jutai
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1 set
Gemiddelde levertijd 3-7 dagen na ontvangen uw betaling
Betalingsmiddel T/T, Western Union, PayPal
Pakket details karton
Mogelijkheid om te leveren 1000 sets voor een maand

Nabijheid Long Range RFID -kaartlezer met persoonlijke identificatie

IP-65 Waterdichte woningontwerp Nabijheid lange afstand   Reader   is speciaal ontworpen aan de rand van de achteromslag van PCB om ervoor te zorgen dat uitstekende waterdichtheid. Jutai Proximity Long Range Reader Reading Card een voor een. Binnen het leesgebied moet de kaart lezen dan uit het leesgebied gaan en dan opnieuw kunnen lezen. Jutai RFID -kaartlezer is de eerste productie die de GP99   Lezer.

 

Nabijheid lange afstand   Reader   Specificaties

Interfaces

Wiegand 26 of 34 bits

(hangt af van de firmware)

Reade Range

90-130 cm

RFID -kaarten geaccepteerd

125 kHz, 64 bits, codering van Manchester

Voedingsinvoerspanning

AC120/60Hz of 230V/50Hz

Uitgangsspanning

DC 12V/2A

Audio /visuele indicatie

Bright Blue LED en zoemer

Dimensies

420 (w) x 320 (l) x 45 (d) mm

Woningmateriaal

buikspieren

 

RFID -kaartlezersfuncties

1. Onafhankelijk ontwerp: Jutai Long-Range Proximity Reader gebruikt een ovale schaal om krassen en botsingen, driedimensionaal ontwerp en fijn vakmanschap te voorkomen, maken het perfect.

2. Onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling   Het moederbord van de lezer wordt onderzocht en ontwikkeling door Jutai Professional R & D -team, via DIP Switch om 8 verschillende tijdsintervalmodi te besturen. Voldoende hoog-laag temperatuurtestes zorgen voor product een stabiliteitsprestatie.  

3. Zeer waterbestendig Een waterdichte trog is speciaal ontworpen aan de rand van de achteromslag van PCB om ervoor te zorgen dat uitstekende waterdichtheid.  

4. Krachtige penetratie     Vrij om alle soorten auto-explosiebestendig membraan te penetreren   5. Verreafstand van het lezen   Na veel studies en tests hebben we met succes de leesafstand verhoogd tot 130 cm.

 

Toepassingsvoorbeelden

1. Access -controle

2. CAR Parkeersystemen

3.Through -wall Reading Application

4.persoonlijke identificatie

5. Any lees -applicatie op lange afstand

6. Hand gratis applicaties

 

RFID Card Reader System Advantage

1. Wanneer de kaart binnen het inductieve bereik en kaart -ID door de ene lezer wordt gelezen, zal de andere lezer deze kaart niet opnieuw lezen. Deze functie wordt voornamelijk gebruikt om de interferentieproblemen achter de andere lezer op te lossen.

2. Onder dezelfde omgeving is GP99 anti-interferentievermogen sterk, zeer trillende externe omstandigheden

3. Onze lezer met het IP65-waterbestendig niveau en het kan perfect werken in de regenachtige dagen, niet nodig de extra accessoires en het kan uw kosten besparen, en klanten betalen minder geld, maar kunnen een zeer goede ervaring krijgen

4. Onze lezer heeft de inductieve functie van de lus geïntegreerd, deze kan werken met onze voertuiglusdetector. Voor een speciale toepassing kunt u verbinding maken met de lusdetector en wanneer het voertuig op lussen, kan de kaart beginnen te werken met de lezer, die het hele systeem met zeer betrouwbaar en stabiel kan maken.

5. Het beste leesbereik bevat

1). Gebruik geadverteerd leesbereik RFID-kaarten van hoge kwaliteit en installeer de   GP99   in lawaai en metaalvrije omgeving.

2). De kwaliteit van RFID -kaarten beïnvloedt het leesbereik van GP99. Slechte kaarten   kan de leesafstand met maar liefst 50%verminderen. Aan de andere kant, met behulp van   Special “ dik ” RFID-kaarten (die de spoelen bevatten met een veel groter aantal bochten   kunnen de leesafstand verhogen tot meer dan 90-130 cm.

3). De belangrijkste frequentie van de gp99 is 125 kHz. Regelmatige CRT -monitoren genereren   Ruis in deze band en kan de werking van de GP99 verstoren. Andere 125 kHz   RFID -lezers kunnen het leesbereik van de GP90A beïnvloeden, zelfs vanaf een afstand van   Verschillende meters! De GP99 biedt een speciale seriële opdracht die kan worden gebruikt om   Controleer het huidige ruisniveau- Zie sectie

4). Het vermijden van metaalobjecten betekent dat de GP99 niet op metaal moet worden geïnstalleerd   oppervlakken. Metalen roosters binnen de betonnen muren tellen ook meeteld. De GP99 omvat   Geavanceerde auto-afstemmingscircuits die de aanwezigheid van metaal compenseren (zie   Sectie 7) maar het beste leesbereik wordt nog steeds verkregen in de metaalvrije omgeving.

RFID -kaartlezerpakketlijst:

RFID -kaartlezer

EM -kaartlezer

lezer nabijheidslezer

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us