Midden -leesafstand 125 kHz kaartlezer voor parkeersysteem

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer PB3-4L15
Land van herkomst Shenzhen, China
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1pair één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Midden -leesafstand 125 kHzcard Reader voor parkeersysteem

Invoering:

Jutai 125kHz RFID Lange Range Proximity Reader GP-99 met dimensie. Het kan het bereik lezen van 90 cm tot 130 cm, afhankelijk van de interferentie op locatie. Het kan effectief de zonnefilm binnendringen en maakt het mogelijk dat de MC-51 Proximity-kaart vanuit de auto wordt gelezen zonder weduwen af ​​te wikkelen. Het apparaat zal een uitstekende voeding hebben en het met name geschikt voor toegangsparking voor controle en door de put leestapplicaties.   Ideale oplossing voor toegangscontrole van parkeerplaatsen; Residentieel en commercieel gebouw-geen meer handen worden nat tijdens regenachtige dagen en minder autorobberrisico bij de ingang.   https://www.youtube.com/watch?v=-R-HG3RPCM0

Midden -leesafstand 125 kHz kaartlezer voor parkeersysteem

 

Functies:

*Kan zonnefilm binnendringen (V-Kool40).

*Auto -afstemmingsfunctie om de aanwezigheid van metaal en interferentie te compenseren.

*Uitgebreide leesbereik van 90 cm tot 130 cm.

*Bright LED -indicatoren, LED -balk afstemming.

*Firmware upgradeerbaar in het veld.

*IP-54 Waterdichte woningontwerp.

*Hoogwaardige voeding met ruisfilter inbegrepen.

*Loop inductieve functie optioneel.

*Opgenomen anti-uitrezende functie.

125K Middle Range Reader

Specificaties

Interfaces Wiegand 26 of 34 bits, RS232 of RS485 (hangt af van de firmware)
Leesbereik 90-130 cm
RFID -kaarten geaccepteerd   125 kHz, 64Bits, Manchester -codering
Voedingsinvoerspanning AC120V/60Hz of 230V/50Hz
Uitgangsspanning DC12V/1A
Werkstroom ≤ 450 mA
Relatieve vochtigheid ≤ 90%
Audio/ visuele indicatie Bright Blue LED en zoemer
Dimensies 420 (w)*320 (l)*45 (d) mm
Woningmateriaal buikspieren
Bedek materiaal ABS+PC, UV -bescherming
Operationele temp -40 ° C ~+60 ° C
Waterbestendig IP65
Ingebouwde antenne Ja
Ingebouwde zoemer Ja
Toepassingsvoorbeelden Toegangscontrole, parkeersystemen, doorwand van leestoepassing, persoonlijke identificatie, elke leesingapplicatie op lange afstand, handvrije applicaties.   Parkeren, lift, logistieke industrie, etc.
Kaarttype EM -kaart, EM -compatibele kaart, EM4100/TK4100 (ondersteunde gecodeerde kaarten, zoals HID, Cobra, Apcik, enz.)
Nabijheidslezer voordelen Anti-terugkerende functie, anti-interferentie, signaal-LED-indicatoren, inductieve functie van lus (selectie),   Lange levensduur.

 

Midden -leesafstand 125 kHzcard Reader voor parkeersysteem

1. Wanneer de kaart zich binnen het inductieve bereik bevindt en kaart -ID door de ene lezer wordt gelezen, zal de andere lezer deze kaart niet opnieuw lezen. Deze functie wordt voornamelijk gebruikt om de interferentieproblemen achter de andere lezer op te lossen.

2. Onder dezelfde omgeving, de lezer ' S Anti-inmenteringsvermogen is sterk, zeer aangetaste externe omstandigheden.

3. Boom Barrier maakt gebruik van de 125K Middle Range System Reader met kaart GP99-lezer met het IP54-waterbestendig niveau en het kan perfect werken in regenachtige dagen, niet nodig de extra accessoires en het kan uw kosten besparen, en klanten betalen minder geld maar kan een zeer goede ervaring opdoen.

4.125K Reader met kaart Application for Parking System GP99 heeft de inductieve functie van de lus geïntegreerd, deze kan werken met onze voertuiglusdetector. Voor enkele speciale toepassingen,   U kunt verbinding maken met de lusdetector en wanneer het voertuig op lussen staat, kunnen de kaarten beginnen te werken met de lezer, waardoor het hele systeem zeer betrouwbaar en stabiel kan worden.

 

Het verkrijgen van het beste leesbereik

Om het geadverteerde leesbereik te verkrijgen, gebruik dan hoogwaardige RFID-kaarten en installeer de lezer in een ruis- en metaalvrije omgeving.

De kwaliteit van RFID -kaarten beïnvloedt het leesbereik van de lezer. Slechte kaarten kunnen de leesafstand met maar liefst 50%verminderen. Aan de andere kant, met behulp van Special " dik " RFID-kaarten (die de spoelen bevatten met een veel groter aantal beurten) kunnen de leesafstand van de GP99 Middle Range Reader verhogen tot meer dan 90-130 cm.

De belangrijkste frequentie van de lezer is 125 kHz. Regelmatige CRT -monitoren genereren ruis in deze band en kunnen de werking van de lezer verstoren. Andere RFID -lezers van 125 kHz kunnen het leesbereik van de lezer beïnvloeden, zelfs vanaf een afstand van enkele meters! GP99 biedt een speciaal opdracht dat kan worden gebruikt om de huidige sectie 9 van het ruisniveau-niveau te verifiëren.

Het vermijden van metaalobjecten betekent dat ze niet op metalen oppervlakken mogen worden geïnstalleerd. Metalen roosters binnen de betonnen muren tellen ook meeteld. Midden-leesafstand 125 kHzcard Reader voor parkeersysteem GP99 bevat geavanceerde auto-afstemmingcircuits die de aanwezigheid van metaal compenseert (zie sectie 7), maar het beste leesbereik wordt nog steeds verkregen in de metaalvrije omgeving.

 

 

Toepassingen:

1125 kHz lezer 125K Middle Range Reader

125 kHz lezer 90 cm 100 cm 130 cm

GP90 125k reader

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us