JUTAI Uniek ID waterdicht type rijstrookinvoersysteem speciaal label / sticker

Productdetails
Merk JUTAI
Serienummer PUHF-L1
Land van herkomst China
Certificaat CE / FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1-100 stuks
Gemiddelde levertijd 1-5000 stks binnen 3-5 dagen, meer dan 5000 stks 5-10 dagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, PayPal
Pakket details 1000 stuks 1 doos
Mogelijkheid om te leveren 280000 stuks per maand UHF-tag met groot bereik

JUTAI Unieke ID RFID-kaarten / -tags   Gate Entry-systeem  

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wat is RFID-technologie? Radiofrequentie-identificatiesysteem, het plan geleid door het MIT Auto ID Center is gebaseerd op EPC (Electronic Product Code), die wordt gebruikt om RFID-kaart / -tags te coderen, productbewegingsstatus vast te leggen en gegevensverzameling en -verwerking te verbeteren. Nauwkeuriger productvolgsysteem en duidelijk zichtbare functies.

 

Advange Of JUTAI Uniek ID waterdicht type rijstrookinvoersysteem speciale RFID-kaarten / tags

JUTAI Uniek ID waterdicht type rijstrookinvoersysteem speciale RFID-kaarten / tags   is Als reactie op de hoge temperatuuromgeving wordt het IC-pakket in een speciaal proces verwerkt en wordt de antenne geëtst om te passen bij het hittebestendige substraat. Daarom is het label bestand tegen temperaturen tot 230 +/- 10 graden in een praktische toepassingsomgeving, waardoor het bereik van RFID-toepassingen aanzienlijk wordt vergroot. Vooral bij het inrijden van lange afstanden , Toegangscontrole op lange afstand Systeem , No-Stop Gate Entrance And   Exit-systeem, Long Range Community   Gate Entrance System;

 

Algemene UHF-sticker   /etiket

de belangrijkste IC-leveranciers zijn Alien en Impinj, geschikt voor ongestoorde niet-metalen omgevingen, zoals overmatig buigen, hoge temperaturen, speciaal was- en chemisch reinigingsproces, metaal of duurzaam gebruik, kunnen niet voldoen aan het toegangssysteem voor toegang tot de externe parkeerhek Applicaiton   eisen eisen.

 

JUTAI Uniek ID waterdicht type rijstrookinvoersysteem speciaal label / sticker Vergelijk met Normale UHF-sticker

JUTAI   Speciale sticker voor toegang en uitgang over lange afstand   Als volgt

JUTAI Unieke ID

 

 

 

 

 

 

 

Algemene UHF-sticker   / label   als volgt

UHF-sticker op lange afstand

 

 

 

JUTAI Uniek ID waterdicht type rijstrookinvoersysteem speciaal label / sticker Installatiehandleiding

toegangssysteem speciaal label

 

JUTAI Uniek ID waterdicht type rijstrookinvoersysteem speciaal label / sticker   Toepassing

waterdicht type lane entry systeem speciaal label / sticker

 

Onze diensten

Uw aanvraag met betrekking tot onze producten of prijzen wordt binnen 12 uur beantwoord.
2. goed opgeleid en ervaren personeel om al uw vragen in vloeiend Engels te beantwoorden.
3.Any uw aangepaste producten kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en in productie nemen.
4. bescherming van uw verkoopgebied, ideeën van ontwerp en al uw privé-informatie.
5.Levering per luchtpost of schip voor uw bestellingen.

Bedrijfsprofiel

JUTAL richt zich als de beste Chinese fabrikant van slagboomaandrijvingen voornamelijk op de ontwikkeling van de giekhekaandrijving, voertuiglusdetector en foto-elektrische straal ter wereld. JUTAL produceert ook alle series slagboompoorten, RFID-seriële lezers draadloze producten voor toegangsoplossingen voor poorten. We hebben bijna 10 jaar ervaring opgedaan in draadloze technologie en in de groothandel in slagboomoperatoren. JUTAL heeft ook zijn eigen fabriek voor slagboomoperatoren die perfecte productielijnen bezit, voornamelijk hoogwaardige slagboom voor parkeren, lusdetector voor voertuigen, eenkanaals voertuigdetector, tweekanaals voertuigdetector, infraroodfotocelveiligheidssensor inclusief bedrade infraroodfotocelbundelsensor , draadloze infrarood fotocel straalsensor, en 180 graden hoek roteren type enkele infrarood fotocel beam detector te plaatsen in productielijn. Een andere productielijn is de serie draadloze RFID-lezers, waaronder 125K lage frequentie lange afstand proximity kaartlezer 1,3 m, 125 K lage frequentie middellange afstand proximity kaartlezer 1 m, UHF lange afstand lezer 9-15 m 2. 45 ghzmicro-wave actieve lange afstand lezer 1-30 m en semi-passieve lange X-afstandskaartlezer, alle JUTAL-hardwareproducten zijn gebouwd rond poorttoegangssysteem, en we bieden een volledig assortiment toegangscontroleoplossingen, parkeerbeheeroplossingen en parkeergeleidingssysteemoplossingen en JUTAI Unique ID waterdicht type rijstrookinvoersysteem speciaal label / sticker. JUTAL houdt zich al jaren aan de drie principes: kwaliteit eerst, continue innovatie en service eerst. Voor al onze producten stellen wij zeer strenge kwaliteitseisen. In die jaren hebben drie van die kernnormen het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Bovendien hebben we professionele technische teams voor service na verkoop en technische ondersteuning. Voor de producten zullen we doorgaan met het upgraden van onze technologieën en het leveren van betere producten voor onze klanten.

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us