Verkeerslicht met barrièrepoort werken samen Jutai

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer Br-110
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1pair één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Verkeerslicht   Vergelijk video voor Jutai 220V verkeerslicht en 24V verkeerslicht

Verkeerslicht Jutai BR-110 Smart Barrier kan rechtstreeks worden verbonden met 220V parkeergelegenheidslichten met groen & Rode kleur of 12V parkeerkingslichten met groen & Rode kleur, maar de werkstatus is anders. Wanneer het verkeerslamp rechtstreeks is verbonden met 220V en de barrière -arm naar beneden, begint het rode licht aan te schakelen en de horizontale limiet te bereiken. Wanneer de barrière wordt opgeheven, zal het groene licht niet zijn ingeschakeld. Wanneer de barrière het verticale limietpunt bereikt, is het groene licht altijd aan; Wanneer het is verbonden met 12V, wanneer de barrièremarm naar beneden is, is het rode licht niet aan en blijft het rode licht aan wanneer het het horizontale limietpunt bereikt; Het groene licht zal niet zijn ingeschakeld wanneer de barrière wordt opgeheven en het groene licht altijd zal zijn wanneer de barrièremarm het verticale limietpunt bereikt. Verkeerslichtsignalen   Verkeerslichtsysteem     Groen en rood verkeerslicht met barrière werken samen.

Stoplicht

Stoplicht

Kenmerken & Voordelen

verkeerslichtsysteem

Specifiek

Verkeerslichtdecodering

Pakketinformatie (mm)

groen en rood verkeerslicht

Maat: eenheid: (inch: mm)

verkeerslichtgrootte

Traffic light type

Jutai 110-240V verkeerslichtverbinding

Jutai BR-C Intelligent Barrier Control Panel heeft een perfect ontwerp. Het heeft een veiligheidslussensorinterface (met Jutai LD-100), veiligheidsinfrarood-fotocelinterface (met model IR-20) en verkeerslichtwaarschuwingsinterface (met   JD112HF-C), deze verbindingsdetails laat zien hoe verbinding te maken Jutai Signal Light, we hoeven alleen het licht aan te sluiten op drie interfaces G.com, R-poort van BR-C-controller, en de voeding rechtstreeks van de besturingskaart te nemen. geen extra externe voeding nodig;

 

traffic light type

Meer en Mote Details Raadpleeg

Jutai officiële website:

www.jutairfid.com

www.jutaigateaccess.com

Jutai online winkelen link:

https://jutaigateaccess.en.alibaba.com/

#ParkingTrafficLight     #PakringIndicator   #ParkingSystem   #JutairfidReader   #Jutairfidlongrangeader   #JutaiproximityReader   #PassIvereader   #LongRangePassIvereader   #JutaiparkingReader   #Jutaichina   #Parkingsystemjutai   #ParkingJutai   #JutaiproximityReader   #Gp99jutai   #JutaiparkingLongRange   #Gp90Jutai   #ParkIntrafficlight

Automatische poorten openen en sluiten wanneer geïnstrueerd door verschillende methoden. Verzenders op afstand worden door poortseigenaren gedragen om hun poorten te bedienen met een druk op de knop op de afstandsbediening.  

Toegangscontrolesystemen gebruiken Gate Release -knoppen in de eigenschap om de poorten te openen. En toetsenborden of nabijheidslezers die buiten de poorten zijn geïnstalleerd, hebben toegang voor iedereen met de code of geprogrammeerde nabijheidstag.

Het is ook mogelijk om een ​​luskabel in de oprit binnen de poorten te begraven die de poorten bedient wanneer een voertuig erover gaat.

Onder normale omstandigheden gaan automatische poorten open wanneer deze wordt geïnstrueerd om dit te doen en na een bepaalde periode te sluiten.   Stoplicht

Het verplaatsen van poorten mag echter niets of iemand mogen raken, dus een manier om hen te vertellen dat er iets op hun pad is, is nodig. Hier zijn veiligheidsfotocellen voor.

Fotocellen komen in paren en functioneren door een infraroodstraal van de ene naar de andere te sturen. Als deze balk is verbroken, sturen de fotocellen een signaal naar het bedieningspaneel van de poortautomatisering. Dit signaal vertelt de poorten meestal om te stoppen en volledig te openen.

Tel: +8613043479091
E -mail: jutaigateaccess2@gmail.com
of: sales15@jutairfid.com
WhatsApp: +8613043479091
WeChat: Rovien   Jutai   Verkoop   13043479091
Www: http: //jutaigateaccess.com

 

gerelateerde producten

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us