Hoog helderheid verkeerslichtdiameter 200 mm

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer JD212HF-C
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Pakket details 1pair één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Hoog helderheid Verkeerslicht Cobrekweb Diameter 200 mm

Hoog helderheid verkeerslicht

 

Specificaties

Items Rood Groente
Maat 210 mm 210 mm
Kleur Rood Groente
LED's (pc's) 3 3
Luminance Intensity (CD) ACC. naar en 12368 > 200/400 > 200/400
Kleur acc. Naar en 12368 613.5-631nm 498.5-508 mm
Uniformiteit acc. Naar en 12368 Beter dan 1: 2.5 Beter dan 1: 2.5
LED -type Hoge flux
Power   Consumptie (W) > 6 > 6
Typische dominante golflengte (mm) 625 505
Woningmateriaal PC (UV-gestabiliseerd polycarbonaat)
Lens Getint len
Bedrijfsspanning (V) 12-24V DC of 120VAC of 230VAC/240VAC
Krachtfactor > 0,9
Bedrijfstemperatuur (° C) -40 ° C ~+70 ° C
Isolatieweerstand   ≥ 2m
Totale harmonische vervorming < 20%
Materiaal van lens/huisvesting UV-gestabiliseerd polycarbonaat
IP -tarief IP55

Maat: eenheid (inch: mm)

L Ondersteuningstype

LED -verkeerslicht

C -ondersteuningstype

Hoog helderheid verkeerslicht

 

Pakketinformatie (mm)

JD212HF-C Woningmateriaal Dim. van buitenkarton (mm) Kwantiteit/ctn G.W/CTN N.W/CTN Parkeergelegenheid
Pc 680*320*230 1 STUK 6.5kg 5.6kg Karton

 

Jutai 110-240V High Helderheid verkeerslichtverbinding
Jutai BR-C   Intelligent Barrier Control Panel heeft een perfect ontwerp. Het heeft een veiligheidslussensorinterface (met Jutai LD-100), veiligheidsinfrarood-fotocelinterface (met model IR-20) en verkeerslichtwaarschuwingsinterface (met JD112HF-C), deze verbindingsdetails laat zien hoe Jutai Signal Light te verbinden , we hoeven alleen het licht aan te sluiten op drie interfaces G. COM, R-poort BR-C-controller, en stroom soepel rechtstreeks van de besturingskaart te nemen, geen extra externe voeding.

LED -verkeerslicht

Jutai 12-24V High Brightness Traffic Light Connection
Bij het aansluiten van Jutai 12-24V High Flux-verkeerslampje, diameter 200 mm verkeerslicht, moeten we de verbindingsplaats vervangen en een onafhankelijke stroomadapter voorbereiden, details raadpleeg de volgende verbinding.

Stoplicht

De derde deel Barrier Controller
Voor het derde deel van de fabrikanten van barrièrecontroller is geen specifieke locatie voor signaallichtinterface, moeten we ons signaallicht (12-24V) gebruiken   Cobweb LED -verkeerslicht   Met de RMD-V9 Delay Relay Conversion Board, en een afzonderlijke stroomadapter met een 12V-voeding voorbereiden, maak je verbinding met de overeenkomstige interface van de barrière, realiseer je de signaalwaarschuwingsfunctie.

LED traffic light

Projecten:

LED traffic light

traffic light

road traffic light

 

Over ons

Bedrijfsachtergrond

Shenzhen Jutai Comm   Co., Ltd.,   Opgericht in 2012, met een geregistreerd kapitaal van 2 miljoen, is een hightech onderneming die productie, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop integreert. De oprichters van het bedrijf hebben meer dan 10 jaar werkervaring in het onderzoek en de ontwikkeling, evenals de verkoop van RF -producten. In het begin, Jutai   Richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van een reeks kaartlezers van lage frequentie tot microgolf, waaronder 125 kmHz, 13,56 kmHz, 868-915 kmHz, microgolf 2,45 kmHz en semi-actieve 125k & 2.45 g. Als de ontwikkeling van de markt breiden we een reeks draadloze infraroodbeveiligingsdetectieapparatuur uit voor toegangscontrole, op basis van onze zelf ontwikkelde hardware RF-producttechnologie. Familiegroep met fotocell omvat een bekabelde fotocel met een detectieafstand van 20 meter, draadloze fotocelsensor, draadloze roteerbare infraroodsensor en reflecterende foto -elektrische bundelsensor. Om de diepgaande toepassing van het project te bevorderen, hebben we bovendien ook een reeks software- en hardware-oplossingen uitgebreid over industriële toepassingen. De projectoplossingen die we hebben ontwikkeld, zijn voornamelijk een parkeerbeheersysteem, kaartlezer toegangscontrolesysteem, bezoekersbeheersysteem (lovehome   oplossing), automatische deurtoegang op afstand (Gatelink Solution) en de ontwikkeling van de grootschalige wolk Software Management Platform (Jutai Clouds -oplossing).

Klantfilosofie

Jutai   Producten en oplossingen zijn door veel landen over de hele wereld verwelkomd, met de inspanningen van het bedrijf ’ S -team, en de kwaliteit van de producten en onze service hebben unanieme lof gewonnen van buitenlandse klanten. We zijn toegewijd aan het verenigen van klanten in verschillende landen om te werken aan de diepgaande uitbreiding van gelokaliseerde verkoop- en relatieverkoopnetwerken, evenals gelokaliseerde technische ondersteuning en after-sales service. We willen graag werken met klanten in hun eigen gelokaliseerde merkactiviteiten om samen met klanten te ontwikkelen en te groeien. Klanten ’ Succes is ons succes.

Kwaliteitscontrole

Voor alle hardware & Softwareproducten, vóór verzending, voeren we strikte 100% kwaliteitscontrole uit, van grondstoffen, semi-afgewerkte producten, geproduceerde producten, afgewerkte producten, technische parameters testen naar functioneel testen. We missen geen details, omdat we diep begrijpen dat we kunnen overleven in de wrede marktconcurrentie en het bedrijf zal sterker zijn, alleen als de eindklanten tevreden zijn met de kwaliteiten.   Inductantie capaciteitsweerstand multimeter.     Hoog helderheid verkeerslicht.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, ShiyanTown, BaoAn, Shenzhen, China

E -

duanjixing2008@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613480128941

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us