200 mm mix rood groene één eenheid hoge flux LED -verkeerslicht

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer SL200HP-AV9
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1pair één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

200 mm mix rood groene één eenheid hoge flux LED -verkeerslicht

200 mm mix rood groene één eenheid hoge flux LED -verkeerslicht

 

Prestatie specificaties

Vorm geven aan 100 mm (4 ")
LED   Hoge helderheid LED's met geïntegreerde optica
Vocht en stofdichte afdichting IP65
Totale harmonische vervorming < 20%
Bedrijfstemperatuurbereik (optioneel) -20 ° C tot 60 ° C
Hoek AVG. ≥ 30 °   Omlaag ≥ 30 °
Bedrijfsspanningsbereik   85 ~ 265VAC
Isolatieweerstand ≥ 2m
Leven 100.000 uur
Woningmateriaal Pc

Kenmerken & Voordelen

Verminder de totale bediening & Onderhoudskosten energiebesparing: 90% vermindering van stroomverbruik versus gloeilamp.

Betrouwbaarheid & Verkeersveiligheid: verbeterde zichtbaarheid gedurende de levensduur van het product vermindert noodlampen Outs Outs Design Minimaliseerde Sun Phantom Effects.

Eenvoudig te installeren in de bestaande signaalbehuizing.

Verbinding   details

LED -verkeerslicht

Maat: eenheid (inch: mm)

Hoog helderheid verkeerslicht

Cobrebbery groen en rood 100 mm LED -verkeerslicht van één eenheid

Kleur Grootte (mm) Modelnummer Profiel Spanning (VAC) LED's Typisch wattage op 25 ° C Luminance (CD/M ²) Typische dominante golflengte (NM)
Rood 100 JD100R-1 Ronde 85 ~ 265VAC 45S < 5 > 1000 625
Groente 100 JD100G-1 < 5.5 > 1000 500

 

Jutai 110-240V verkeerslichtverbinding

Jutai BR-C Intelligent Barrier Control Panel heeft een perfect ontwerp. Het heeft een veiligheidslussensorinterface (met Jutai LD-100), veiligheidsinfraroodfotocell-interface (met model IR-20) en verkeerslichtwaarschuwingsinterface (met JD112HF-C), deze verbindingsdetails laten zien hoe het licht te verbinden met Drie interfaces G. COM, R-poort van BR-C-controller, en nemen de voeding rechtstreeks van de besturingskaart. Geen extra externe voeding nodig;

LED -verkeerslicht

Jutai 12-24V verkeerslichtverbinding

Bij het aansluiten van Jutai 12-24V verkeerslampje, moeten we de verbindingsplaats vervangen en een onafhankelijke stroomadapter voorbereiden, details raadpleeg de volgende verbinding. 200 mm mix rood groene één eenheid hoge flux LED -verkeerslicht

LED -verkeerslicht

De derde deel Barrier Controller

Voor het derde deel van de fabrikanten van barrièrecontroller is er geen specifieke locatie voor signaallichtinterface, we moeten ons signaallicht (12-24V) gebruiken met de RMD-V9 Delay Conversion Board en een afzonderlijke voedingsadapter met een 12V-voeding voorbereiden , maak verbinding met de overeenkomstige interface van de barrière, realiseer de signaalwaarschuwingsfunctie.

LED traffic light

 

Over Amerikaanse bedrijfsachtergrond

Shenzhen Jutai Comm   Co., Ltd.,   Opgericht in 2012, met een geregistreerd kapitaal van 2 miljoen, is een hightech onderneming die productie, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop integreert. De oprichters van het bedrijf hebben meer dan 10 jaar werkervaring in het onderzoek en de ontwikkeling, evenals de verkoop van RF -producten. In het begin, Jutai   Richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van een reeks kaartlezer van lage frequentie tot microgolf, waaronder 125 kmHz, 13,56 kmHz, 868-915 kmHz, microgolf 2,45 kmHz en semi-actief 125k & 2.45 g. Als de ontwikkeling van de markt breiden we een reeks draadloze infraroodbeveiligingsdetectieapparatuur uit voor toegangscontrole, op basis van onze zelf ontwikkelde hardware RF-producttechnologie. Familiegroep met fotocell omvat een bekabelde fotocel met een detectieafstand van 20 meter, draadloze fotocelsensor, draadloze roteerbare infraroodsensor en reflecterende foto -elektrische bundelsensor. Om de diepgaande toepassing van het project te bevorderen, hebben we bovendien ook een reeks software- en hardware-oplossingen uitgebreid over industriële toepassingen. De projectoplossingen die we hebben ontwikkeld, zijn voornamelijk een parkeerbeheersysteem, kaartlezer toegangscontrolesysteem, bezoekersbeheersysteem (lovehome   oplossing), automatische deurtoegang op afstand (Gatelink Solution) en de ontwikkeling van de grootschalige wolk Software Management Platform (Jutai Clouds -oplossing).

Klantfilosofie

Jutai   Producten en oplossingen zijn door veel landen over de hele wereld verwelkomd, met de inspanningen van het bedrijf ’ S -team, en de kwaliteit van de producten en onze service hebben unanieme lof gewonnen van buitenlandse klanten. We zijn toegewijd aan het verenigen van klanten in verschillende landen om te werken aan de diepgaande uitbreiding van gelokaliseerde verkoop- en relatieverkoopnetwerken, evenals gelokaliseerde technische ondersteuning en after-sales service. We willen graag werken met klanten in hun eigen gelokaliseerde merkactiviteiten om samen met klanten te ontwikkelen en te groeien. Klanten ’ Succes is ons succes.   200 mm mix rood groene één eenheid hoge flux LED -verkeerslicht,   Laat een langzame mix rood-groene verkeerslicht met één eenheid, vertraag een verkeerslicht van één eenheid.

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us