Cobweb groen en rood verkeerslicht hoge helderheid

Productdetails
Merk Jutai
Serienummer JD112F-C
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat CE, FCC
  Download Datasheet
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Onderhandelen
Minimum bestelling 1
Gemiddelde levertijd 1-50 paar, binnen 7 dagen
Betalingsmiddel T/T, PayPal, Western Union
Pakket details 1pair één doos, 100pair één doos
Mogelijkheid om te leveren 6000/per maand

Cobweb groen en rood verkeerslicht hoge helderheid

Kenmerken & Voordelen

Δ   Verminder de totale bediening & Onderhoudskosten: energiebesparing   90% vermindering van stroomverbruik versus gloeilamp.
Δ   Betrouwbaarheid & Verkeersveiligheid: verbeterde zichtbaarheid gedurende de levensduur van het product vermindert noodlampen Outs -ontwerp minimaliseert de fantoomeffecten van de zon.
Δ   Eenvoudig te installeren in de bestaande signaalbehuizing.

Cobweb groen en rood verkeerslicht

 

Verbindingsgegevens

LED -verkeerslicht

 

Maat: eenheid (inch: mm)
L-ondersteuningstype

stoplicht


C-ondersteuningstype

stoplicht

Kenmerken

Kleur Grootte (mm) Modelnummer Profiel Spanning (VAC) LED's Typisch wattage op 25 ° C Luminance (CD/M ²) Typische dominante golflengte (NM)
Rood 100 JD100R-1 Ronde 85 ~ 265VAC 45S < 5 > 1000 625
Groente 100 JD100R-1 Ronde 85 ~ 265VAC 45S < 5.5 > 1000 500

 

Jutai 110-240V verkeerslichtverbinding
Jutai BR-C Intelligent Barrier Control Panel heeft een perfect ontwerp. Het heeft een veiligheidslussensorinterface (met Jutai LD-100) spinnenweb groen en rood verkeerslicht hoge helderheid, veiligheidsinfrarood fotocelinterface (met model IR-20) en verkeerslicht waarschuwingsinterface (met JD112HF-C) hoge helderheid verkeer Licht, deze verbindingsdetails laten zien hoe u Jutai Signal Light kunt verbinden, we hoeven alleen het licht aan te sluiten op drie interfaces G. COM, R-poort BR-C-controller, en het vermogen rechtstreeks van de besturingskaart te nemen, geen behoefte aan extra extern vermogen levering.

LED -verkeerslicht

Jutai 12-24V verkeerslichtverbinding
Bij het aansluiten van Jutai 12-24V High Flux-verkeerslicht, moeten we de verbindingsplaats vervangen en een onafhankelijke stroomadapter voorbereiden, details raadpleeg de volgende verbinding.

traffic light

De derde deel Barrier Controller
Voor het derde deel van de fabrikanten van barrièrecontroller is geen specifieke locatie voor signaallichtinterface, moeten we ons signaallicht (12-24V0 Road Traffic Light gebruiken met de RMD-V9 Delay Relay Conversion Board en een afzonderlijke stroomadapter met 12V-voeding voorbereiden , maak verbinding met de overeenkomstige interface van de barrière, realiseer de signaalwaarschuwingsfunctie.

traffic light

Cobweb Green en Red Traffic Light Projects

traffic light

LED traffic light

traffic light

 

Over ons

Bedrijfsachtergrond

Shenzhen Jutai Comm   Co., Ltd.,   Opgericht in 2012, met een geregistreerd kapitaal van 2 miljoen, is een hightech onderneming die productie, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop integreert. De oprichters van het bedrijf hebben meer dan 10 jaar werkervaring in het onderzoek en de ontwikkeling, evenals de verkoop van RF -producten. In het begin, Jutai   Richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van een reeks kaartlezers van lage frequentie tot microgolf, waaronder 125 kmHz, 13,56 kmHz, 868-915 kmHz, microgolf 2,45 kmHz en semi-actieve 125k & 2.45 g. Als de ontwikkeling van de markt breiden we een reeks draadloze infraroodbeveiligingsdetectieapparatuur uit voor toegangscontrole, op basis van onze zelf ontwikkelde hardware RF-producttechnologie. Familiegroep met fotocell omvat een bekabelde fotocel met een detectieafstand van 20 meter, draadloze fotocelsensor, draadloze roteerbare infraroodsensor en reflecterende foto -elektrische bundelsensor. Om de diepgaande toepassing van het project te bevorderen, hebben we bovendien ook een reeks software- en hardware-oplossingen uitgebreid over industriële toepassingen. De projectoplossingen die we hebben ontwikkeld, zijn voornamelijk een parkeerbeheersysteem, kaartlezer toegangscontrolesysteem, bezoekersbeheersysteem (lovehome   oplossing), automatische deurtoegang op afstand (Gatelink Solution) en de ontwikkeling van de grootschalige wolk Software Management Platform (Jutai Clouds -oplossing).

Klantfilosofie

Jutai   Producten en oplossingen zijn door veel landen over de hele wereld verwelkomd, met de inspanningen van het bedrijf ’ S -team, en de kwaliteit van de producten en onze service hebben unanieme lof gewonnen van buitenlandse klanten. We zijn toegewijd aan het verenigen van klanten in verschillende landen om te werken aan de diepgaande uitbreiding van gelokaliseerde verkoop- en relatieverkoopnetwerken, evenals gelokaliseerde technische ondersteuning en after-sales service. We willen graag werken met klanten in hun eigen gelokaliseerde merkactiviteiten om samen met klanten te ontwikkelen en te groeien. Klanten ’ Succes is ons succes.

Kwaliteitscontrole

Voor alle hardware & Softwareproducten, vóór verzending, voeren we strikte 100% kwaliteitscontrole uit, van grondstoffen, semi-afgewerkte producten, geproduceerde producten, afgewerkte producten, technische parameters testen naar functioneel testen. We missen geen details, omdat we diep begrijpen dat we kunnen overleven in de wrede marktconcurrentie en het bedrijf zal sterker zijn, alleen als de eindklanten tevreden zijn met de kwaliteiten.   Inductantie capaciteitsweerstand multimeter.     Cobweb groen en rood verkeerslicht .

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, China

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-29573855

- de telefoon : 8613143400257

Werktijd :8:00-18:00(Beijing tijd)

contact us